- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Стаята ми
Значи...искам да си украся стаята като за Helloween,ама не знам как точно да го направя.Плс давайте идеи![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
Изрежи от хартия тикви,прилепи и т.н.и ги налепи по стената![]()
направи с конци мрежи на паяци..аз винаги съм искала такива![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
ОМГ ОМГ много си тъпа американофилка
Просто исках да украся стаята си в такъв стил. Не виждам нищо лошо в товаПървоначално написано от remix1912
![]()
![]()
Горе главата хора...
Слагаш в стаята няколко тикви, затвяряш всички врати и прозорци и се връщаш след 1 седмица... паяците и времето ще бъдат направили всичко![]()
![]()
![]()
Теб какво те засяга каква е дали е американофилка или незнам си още каква "филка" като неможеш да и предложиш някаква идея просто недей да обиждаш и напусни темата.Първоначално написано от remix1912
Иначе по темата.Както казаха другите от хартия или гланцово блокче си изрежи тикви,прилепи или просто намери в някой магазин където се продават готови сигурен съм че има.![]()
И как ще ме накараш
Само да спомена че това е езически празник произхождащ директно от келтите,но тъпаците които го празнуват дори и това не знаят
вземи млъкниПървоначално написано от remix1912
![]()
мноо ме дразнят такива като тебе..![]()
ти като искаш не го празнувай .
ние като искаме да си го прязнуваме не ни се бъркай;не се заяждай и не обиждай хората !!![]()
АМАН от такива като тебе!
![]()
Това, което имаше, беше обикновено. Загуби го.. и то стана ценно!..
в интернет има клипчета как да си направиш прилепи оригами ( от черен картон) стават невероятни , аз съм в езиково даскало и си окрасихме с тях стаята стана невероятна, накачихме ги по пердетата и стените, и тикви и плакати си сложихме , и се маскирахмехелоин е супер як празник нищо, че не сме католици и не го празнуваме аз съм ''атеист''
и не само в америка го празнуват
п.п.сори за грешките, а те са мноого
Мерси на всички![]()
![]()
Горе главата хора...
Как се правят ?Първоначално написано от TheGirlNextDoor
![]()
![]()
Аз много искам да укравя моята стая малко по-необичайно и идеята за една-две такива паяжини ми се струва много добра.
И спря да се върти за миг земята..
За ко ти е тоя празник като даже не български![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.