- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Левски или ЦСКА
CnapTak MockBa и ЛЕВСКИ СОФИЯ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/u]
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
Първоначално написано от DieselBlood
++ !!![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
Левски!
Първоначално написано от mar7inaaa
------!!![]()
![]()
I caN't tasSte my liPs,
cOulD yoU dO it fOr mE?
![]()
![]()
червен съм
Арда Кърджали !! Иначе Сини Шампиони![]()
![]()
А някой от вас знае ли историята на лефски?!Първоначално написано от dagituuu
![]()
Моля, образовайте се! Google search за АС 23!
Те така!
Футболистите на АС 23 са обесени на стадиона им от тези, който са създали ЦСКА.Аре у лево, и внимавай как пишеш името на Апостола турчино.
1-во АС 23 е наследник на ЦСКАПървоначално написано от Wildchildd
2-ро ЦСКА не е създаден от комунистите.
3-то Дай ми доказателства че ЦСКА е създаден от комунистите
4-то Вие ЛеФскарите само срамите името на Апостола
5-то ЛеФски е Срам за България
Нюрнберг 1:7 (1925), с Дрезден 0.6, с Расинг (Страсбург) 0:9, в София с египетския Сфинкс 0:4 (1926), с Хайдук (Сплит) а Прага 0:6 (1932), с БСК Београд 0:10 (1934], с Войводина (Нови Сад) в София (0:6), с четата на Кемал Паша (2:4), с китайския И Бай в София 1:2 (1954), пак Войводина в София 1:5(1955) и 0:5 (195. Чак през есента на 1965 г. отборът от Подуяне започва участието си в европейските клубни турнири (9 години след ЦСКА!). Ето само някои от "бисерите" му Аустрия (Виена) 0:3 (1970), Динамо (Берлин) 0:3 (1972), Дожа Уйпещ 0:3
6-то САМО ЦСКА!
Прав си - Господ ви е основал, а АС -23 е наследник на ЦСКА - не знаех, че червеният отбор е съществувал преди 1948. Ама то сигурно Бог е създал армейския отбор още на планината Синай, като давал 10-те божи заповеди на Мойсей.Първоначално написано от speedemon5
![]()
Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!
^ Заеби, тея са малоумни. Само е лошо, че вече почват да си вярват и да пишат нова история, но като се замислиш това си е типично за комунистите.В кръвта им е![]()
Каквото и да става ЛеФскА винаги ще си остане срам за България.Само срамите името на АпостолаПървоначално написано от Wildchildd
![]()
![]()
Аре еби си путката майна, няма да се занимавам с някакъв резак.
Нито едния,аз съм от барселонаи БОТЕВ
![]()
Дорu след най-тежката буря .. uзгрява СЛЪНЦЕ ! <3
Това е тема която е предизвикала и ще продължава да предизвикна много спорове м/у свине и говеда хаха .. :d !!
ЛЕВСКИ!!
Вече не съм фенка на нито един от двата, но все пак предпочитам Левски защото носи името на един велик българин, пък и не играят кой знае колко зле. А колкото до ЦСКА.. в отбора всички са ... просто без коментар..И играта им вече не е толкова добра.
![]()
I hate it when Brad Pitt calls me when I'm in bed with Johnny Depp...
Poor Brad! But it's over! I'm with Johnny! ♥
-----
Johnny Depp
Лецкиту са трагични отвсякъде.Само позорят името на един велик Българин.
ko stawaaa