- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с 12-годишна
на кале,бе, улигофрен.Първоначално написано от huligana90
Time is all I got
Най-абсурдното е, че модераторчетата ПАК не си вършат работата. Заключват куп интересни теми, а такива?!
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
И после ще ми говорят да си изживяваме детството... Отврат... Но още по-ужасното е , че наистина има 12-13 годишни, които ходят с батковци (или май са чичковци![]()
![]()
) с яки коли и "да видиш еиииииии толкова му е голям" (Това е цитат на едно момиченце, което живее в съседмия вход, който за мой ужас дочух в кафенето
![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Без любов от днес нататък ще живея.
Независима от телефон и случай.
Няма да умирам аз от поглед само -
но и всъщност няма вече да живея.
вие все едно не сте деца, малки кифли такива.....
Германски форум- задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп.
ОБИЧАМ ТЕ
Изроди! Какви будали сме били да си играем на стражари и апаши вместо да си правим взаймно кефа. А какво мислите,ако след време имате дъщеря и я оправят на 12 години? С ментални проблеми сте пичове и заслужавате инжекция с цианкалий!
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
пффф..![]()
Просто аз
Там е проблемът - според българското законодателство това се квалифицира като блудство с малолетен. А аз не се вкарам във филми - право на всеки е да вярва или да не.Първоначално написано от Lettuce
![]()
не се учудвам от никoй и нищо.всеки има право да прави каквото пожелае.за мен секса с 12 годишна е извращение,първо е подсъдимо,2-е под вс морални и природни закони
love is gone!
Не блудство с малолетен е, ако ти си непълнолетен или пълнолетен, а тя е малолетна.Първоначално написано от Lettuce
Ако тя е на 14 няма проблем, но, ако е под, а ти си над - има.
Първоначално написано от bebkata
blq blq lqlqlq ..
Ето ви едно доказателство че администраторите не си спазват задълженията !!! Как може такава тема да не е заключена![]()
И ВСЕ ПАК ДА КАЖА , ЧЕ ЗА ЖАЛОСТ И АЗ ПОЗНАВАМ МОМИЧЕ НА 13 ГОДИНИ КОЕТО ДАЛЕЧ НЕ Е ДЕВСТВЕНО![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
ТеЗи КоЙтО сА дАлИ вАрИаНт 1 иЛи 3 Са МнОгО бОлНи !![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
ти си зле..пич..12г е 5ти клас.
+1Първоначално написано от amk933
![]()
![]()
оофф ся вече е на мода от келеши да се чука ме![]()
![]()
на къде отива свет ???
![]()
![]()
просто нямам думи ............
![]()
![]()
аз съм пичка на 12 елате в софия да ви се покажа,да ви покажа къв готин задник имам да ви изкеФАаАААА
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Първоначално написано от Hilary_
Първоначално написано от Hilary_
+++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !Първоначално написано от Hilary_
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
omG normalen li si e ;xx ta tq e oshte dete :X i sum momiche :X![]()
![]()
курwiте в lяwo, путkiте в дяsно ...i пъt поsредата за da мiна ;]]
~~
ЗАВИСИ![]()
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.