.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли си легнали с 12-годишна

Гласували
256. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ако е готина иначе не

47 18,36%
  • не

174 67,97%
  • да

35 13,67%
Затворена тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 155
    Голям фен
    Град
    В нас :]
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Отговори си сам на въпроса .. как може да питаш дали някой би чукал ДЕТЕ !!?!?!?!?!

.. какво знае то??? Нищо .. !!! Как може дори да ти мине през акъла .. сигурно и ти си някой 14 годишен пикльо мислещ се за големия ебач с 10 сната пишка .. Отчайвам се .. точно заради това мислене децата станаха по-големи к*рви от тия на околовръсното .. Нямам думи просто ..

Точно такаа

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Цитирай Първоначално написано от Pesenta
    Цитирай Първоначално написано от Lettuce
    Много ясно че бих
    Ямбооол е града , Ямбоол е стила ... само в Ямбол могат такива работи
    Във Враца, където гарга не каца, пък нямате хубави момичета!

Това е защото всичките избягаха в Ямбоол !
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

о0ле кво се нервите толкова всички що да е педофил аз не разбирам как когат някое момче каже примерно че го е правил на 12 и сички ее брао голям си пич,а ако моиче го каже почват ти добре ли си ти курва ли ще станеш момчетата са плейбой а момичетата кърви не сам сагласна с това

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от lkz
    69 процента НЕ Краля на попа Майкъл умря и сега треа да го заместваме. Нали!?
    Ти си мега мощно тъп!!!!!!!!!!! Баща ти е педофил. Селтак такъв.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Супер фен Аватара на ScarletBite
    За пръв път мръсно предложение ми беше направено на 11-годишна възраст от един загорял чичко.Това с педофилията не е от вчера или днес.
    all day... all night... what the fuck?!

Град
    around the world !
    Това са извращения.. Не мога да проумея как на някой би му доставило удоволствие този "акт". При положение, че това е ДЕТЕЕЕ ! Изобщо според мен това е отвратително, по простата причина, че тя самата няма да знае какво прави и независимо колко е развита, дали прилича на 20-30 години, нейните истински години са 12 и това е плашещо.. Лошото е, че все повече такива случаи има в последно време.

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Това са извращения.. Не мога да проумея как на някой би му доставило удоволствие този "акт". При положение, че това е ДЕТЕЕЕ ! Изобщо според мен това е отвратително, по простата причина, че тя самата няма да знае какво прави и независимо колко е развита, дали прилича на 20-30 години, нейните истински години са 12 и това е плашещо.. Лошото е, че все повече такива случаи има в последно време.
    а така мацо кажи им ... скарай им се деба тия извратеняци
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Голям фен Аватара на revolver
    ОМРИ

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от revolver
    ОМРИ
    Ти ако станеш толкова добър в леглото ,колкото в правописа ще имаш напредък
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Моя бивша съученичка го направи на 12...Братовчетка и също...
    Вече всички го правят на по 12,13,14 От даскалото вече се почнаха и в кенефите и то някви дечица...Вече нищо не ме изненадва.
    Now we're on this planet
    I'm in love with all your dangers,
    We can live forever
    I can be your favoуrite angel,
    Beautiful Dangerous

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Цитирай Първоначално написано от lovegaga
    Айде стига сте обиждали автора-темата е важна и той не я е пуснал за да ви покаже,че той чука 12-годишни,а се интересува.Сигурно и на него някоя такава му се е натискала и е била много навита,разбираш ли, и той се е отвратил и затова пита.Деградацията била на макс.. ем да така е! Ама все пак вие не одобрявате всичките секс с 12-годишна.. а иначе.. вече всички от всякъде те натискат да правиш секс още от 10 години.. Помислете малко,бе! Тия 12-годишни за да могат да си напъхат цялата ръка в знаете кое.. нали някой оборотен "плейбой" ги е подлъгал и ги е отворил.. айде някоя 12-годишна да даде отговор а? Ама от ония дето се ебат под път и над път.. те още мозък нямат тръгнали да се таковат насам-натам! А пък вие-дето ги отваряте-абе наред ли сте? За единия секс и с пикла ще легнете! Съвет към момчетата видите ли я,че е навита да легне с вас и под 15-аре палете кашона.. А не после-ми малки к**ви.. мии като се наема някой да се пОти да ги отваря.. мм така ще е не с виновни все жените на тоя свят и вие имате вина малко-замислете се!
    Еее, шефе ,леко бе! Чакай малко! Успокой се! Ти гледаш ли к`во пишеш? Ако автора беше някой с мозък ,щеше да знае отговора на въпроса,дали някой би спал с 12 годишна,ама нали и ти си с голям мозък и ``знаеш`` к`во пишеш...

Мда,Ели знам какво пиша! Заради емотиконите ме изкарахте,че съм шефка,ще се сбръчкам,че си налагам мнението и така нататъка.. не ме обиждай-мисля,че авторът не е такъв извратеняк,че да го нападат,че я е пуснал темата

Голям фен
    защо не и някой от детската градина

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    аман от простотииии

Накарай я да ти духа и я излъжи, че правите секс (:

sdfsfsdf

Град
    Galapagar
    Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0
    Айде стига сте обиждали автора-темата е важна и той не я е пуснал за да ви покаже,че той чука 12-годишни,а се интересува.Сигурно и на него някоя такава му се е натискала и е била много навита,разбираш ли, и той се е отвратил и затова пита.Деградацията била на макс.. ем да така е! Ама все пак вие не одобрявате всичките секс с 12-годишна.. а иначе.. вече всички от всякъде те натискат да правиш секс още от 10 години.. Помислете малко,бе! Тия 12-годишни за да могат да си напъхат цялата ръка в знаете кое.. нали някой оборотен "плейбой" ги е подлъгал и ги е отворил.. айде някоя 12-годишна да даде отговор а? Ама от ония дето се ебат под път и над път.. те още мозък нямат тръгнали да се таковат насам-натам! А пък вие-дето ги отваряте-абе наред ли сте? За единия секс и с пикла ще легнете! Съвет към момчетата видите ли я,че е навита да легне с вас и под 15-аре палете кашона.. А не после-ми малки к**ви.. мии като се наема някой да се пОти да ги отваря.. мм така ще е не с виновни все жените на тоя свят и вие имате вина малко-замислете се!
    Еее, шефе ,леко бе! Чакай малко! Успокой се! Ти гледаш ли к`во пишеш? Ако автора беше някой с мозък ,щеше да знае отговора на въпроса,дали някой би спал с 12 годишна,ама нали и ти си с голям мозък и ``знаеш`` к`во пишеш...

Мда,Ели знам какво пиша! Заради емотиконите ме изкарахте,че съм шефка,ще се сбръчкам,че си налагам мнението и така нататъка.. не ме обиждай-мисля,че авторът не е такъв извратеняк,че да го нападат,че я е пуснал темата
    Добре де ,добре! Не ми се карай!.. Успокой се! Дишай дълбоко!

Какъв секс с 12 годишни бе или по голяма от мен или колкото мен , а може и година по малка ... какво ще се занимавам с лапенца на 12 дето се чудят с кукли ли да играят или с презервативи. Един ден ако имам дъщеря и ей така разбера от някъде , че е легнала на някой преди 16 изхвърча от дома ми.

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    На мен 11-годишна ми е правила свирка.
    Айде убийте ме сега.
    Нищо, че тогава бях на толкова и аз (ако не и по-малък)

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    Айде убийте ме сега.

смятай ..

Град
    Galapagar
    Айде убийте ме сега.

смятай ..
    махахахахахахахаааааааааа ааааааааааааУУУ

Град
    Великобритания
    Айде убийте ме сега.
    да да сигурно

Град
    :P In the hell
    Добре ето Аз съм на 12 и съм го правила Можете да ме оплюете, да ме обиждате, да ми се карате, нещата няма да се променят. Не съм съгласна, че това е въпрос на възпитание,защото моите родители са ме възпитавали по възможно най-добрия начин, майка ми е учителка.Има подход, възхищавала съм и се,защото винаги умее да ме разбира.Не зависи само от възпитателя, а и от детето.Виждам колко загрижени са нашите за моето бъдеще.Зная, че ако научат, че водя полов живот на тази възраст, ще ги съсипя, защото съм наясно колко са се старали през годините да бъда едно добро и примерно дете, с което да се гордеят. Не се смятам за пълен провал, въпреки , че можеше да съм много по- добър вариянт.Въпреки , че аз се занимавам с момчета имам време да седна и да си науча уроците, смея да твърдя, че съм една средно добра ученичка...Е не съм такава, каквато бях миналата година,когато не го правех, защото начина ми на мислене беше различен.Просто си стоях вкъщи и учех, бях отличничката на класа.Психиката на човек се променя,след първия път.Зная, че след този пост половината от потребителите ще ме вземат за безмозъчна кифла,която го прави за да се хареса на приятелките си или на някого друг.Не е така, направих го защото се чувствах готова и защото го исках.Не е хубаво да слагате всички под общ знаменател защото си има и хора и хора.Всичко е въпрос на лична преценка.

Да не съм педофил ,че ще си легна с 12 годишна... ... Не дуржа на бройката ,така че не ме *бе особено и на 20 годишна да прилича...
    Темата е за ключ
    sexyto9612 ти си тъпа кифла...

да, но само с дадена 12- годишна... :/ Специалната 12-годишна ... .Тя е на 13 май ама...
    It's too late...

Цитирай Първоначално написано от sexyto9612
    Добре ето Аз съм на 12 и съм го правила Можете да ме оплюете, да ме обиждате, да ми се карате, нещата няма да се променят. Не съм съгласна, че това е въпрос на възпитание,защото моите родители са ме възпитавали по възможно най-добрия начин, майка ми е учителка.Има подход, възхищавала съм и се,защото винаги умее да ме разбира.Не зависи само от възпитателя, а и от детето.Виждам колко загрижени са нашите за моето бъдеще.Зная, че ако научат, че водя полов живот на тази възраст, ще ги съсипя, защото съм наясно колко са се старали през годините да бъда едно добро и примерно дете, с което да се гордеят. Не се смятам за пълен провал, въпреки , че можеше да съм много по- добър вариянт.Въпреки , че аз се занимавам с момчета имам време да седна и да си науча уроците, смея да твърдя, че съм една средно добра ученичка...Е не съм такава, каквато бях миналата година,когато не го правех, защото начина ми на мислене беше различен.Просто си стоях вкъщи и учех, бях отличничката на класа.Психиката на човек се променя,след първия път.Зная, че след този пост половината от потребителите ще ме вземат за безмозъчна кифла,която го прави за да се хареса на приятелките си или на някого друг.Не е така, направих го защото се чувствах готова и защото го исках.Не е хубаво да слагате всички под общ знаменател защото си има и хора и хора.Всичко е въпрос на лична преценка.
    Не мила, ти не си безмозъчна кифла, ти си к*рва : ) Мислиш се за голяма, най-вероятно се тътриш след каките и батковците и се мислиш едва ли не за някфа с акъл на 18 годишна...ама не е така... а че ти си мислиш, че не с боклук...в грешка си, боклук си. Боклук и то голям : ) И сигурно се влачиш по задъненте улички, носиш токчета, боядисваш си косата...пък и да не е така, това не променя нищо. Пропаднала си. Айде със здраве : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си