- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с 12-годишна
Първоначално написано от Hilary_
Точно такаа![]()
Това е защото всичките избягаха в Ямбоол !Първоначално написано от Lettuce
![]()
![]()
![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
о0ле кво се нервите толкова всички що да е педофил аз не разбирам как когат някое момче каже примерно че го е правил на 12 и сички ее брао голям си пич,а ако моиче го каже почват ти добре ли си ти курва ли ще станеш момчетата са плейбой а момичетата кърви не сам сагласна с това![]()
Ти си мега мощно тъп!!!!!!!!!!!Първоначално написано от lkz
Баща ти е педофил. Селтак такъв.
![]()
![]()
![]()
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
За пръв път мръсно предложение ми беше направено на 11-годишна възраст от един загорял чичко.Това с педофилията не е от вчера или днес.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Това са извращения.. Не мога да проумея как на някой би му доставило удоволствие този "акт". При положение, че това е ДЕТЕЕЕ ! Изобщо според мен това е отвратително, по простата причина, че тя самата няма да знае какво прави и независимо колко е развита, дали прилича на 20-30 години, нейните истински години са 12 и това е плашещо.. Лошото е, че все повече такива случаи има в последно време.![]()
![]()
а така мацо кажи им ... скарай им се деба тия извратеняциПървоначално написано от Unendlich
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Ти ако станеш толкова добър в леглото ,колкото в правописа ще имаш напредъкПървоначално написано от revolver
![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Моя бивша съученичка го направи на 12...Братовчетка и също...
Вече всички го правят на по 12,13,14 От даскалото вече се почнаха и в кенефите и то някви дечица...Вече нищо не ме изненадва.![]()
![]()
Now we're on this planet
I'm in love with all your dangers,
We can live forever
I can be your favoуrite angel,
Beautiful Dangerous
Първоначално написано от elito0o0o0
Мда,Ели знам какво пиша! Заради емотиконите ме изкарахте,че съм шефка,ще се сбръчкам,че си налагам мнението и така нататъка..не ме обиждай-мисля,че авторът не е такъв извратеняк,че да го нападат,че я е пуснал темата
![]()
Накарай я да ти духа и я излъжи, че правите секс (:
Добре де ,добре! Не ми се карай!.. Успокой се! Дишай дълбоко!Първоначално написано от lovegaga
![]()
Какъв секс с 12 годишни бе или по голяма от мен или колкото мен , а може и година по малка ... какво ще се занимавам с лапенца на 12 дето се чудят с кукли ли да играят или с презервативи. Един ден ако имам дъщеря и ей така разбера от някъде , че е легнала на някой преди 16 изхвърча от дома ми.
На мен 11-годишна ми е правила свирка.
Айде убийте ме сега.
Нищо, че тогава бях на толкова и аз (ако не и по-малък)![]()
Първоначално написано от psychopath
![]()
смятай ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
махахахахахахахаааааааааа ааааааааааааУУУПървоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да да сигурноПървоначално написано от psychopath
![]()
Добре етоАз съм на 12 и съм го правила
Можете да ме оплюете, да ме обиждате, да ми се карате, нещата няма да се променят. Не съм съгласна, че това е въпрос на възпитание,защото моите родители са ме възпитавали по възможно най-добрия начин, майка ми е учителка.Има подход, възхищавала съм и се,защото винаги умее да ме разбира.Не зависи само от възпитателя, а и от детето.Виждам колко загрижени са нашите за моето бъдеще.Зная, че ако научат, че водя полов живот на тази възраст, ще ги съсипя, защото съм наясно колко са се старали през годините да бъда едно добро и примерно дете, с което да се гордеят. Не се смятам за пълен провал, въпреки , че можеше да съм много по- добър вариянт.Въпреки , че аз се занимавам с момчета имам време да седна и да си науча уроците, смея да твърдя, че съм една средно добра ученичка...Е не съм такава, каквато бях миналата година,когато не го правех, защото начина ми на мислене беше различен.Просто си стоях вкъщи и учех, бях отличничката на класа.Психиката на човек се променя,след първия път.Зная, че след този пост половината от потребителите ще ме вземат за безмозъчна кифла,която го прави за да се хареса на приятелките си или на някого друг.Не е така, направих го защото се чувствах готова и защото го исках.Не е хубаво да слагате всички под общ знаменател защото си има и хора и хора.Всичко е въпрос на лична преценка.
![]()
Да не съм педофил ,че ще си легна с 12 годишна...... Не дуржа на бройката ,така че не ме *бе особено и на 20 годишна да прилича...
Темата е за ключ
sexyto9612 ти си тъпа кифла...
да, но само с дадена 12- годишна... :/ Специалната 12-годишна ... .Тя е на 13 май ама...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
It's too late...
Не мила, ти не си безмозъчна кифла, ти си к*рва : ) Мислиш се за голяма, най-вероятно се тътриш след каките и батковците и се мислиш едва ли не за някфа с акъл на 18 годишна...ама не е така... а че ти си мислиш, че не с боклук...в грешка си, боклук си. Боклук и то голям : ) И сигурно се влачиш по задъненте улички, носиш токчета, боядисваш си косата...пък и да не е така, това не променя нищо. Пропаднала си. Айде със здраве : )Първоначално написано от sexyto9612