- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с 12-годишна
Някаква 12годишна да ходи да ми обяснява, че била нормално да започне полов живот ? Без на мене тия. Ае ей... ти тря си играеш там с каквото си играят по-малките. Ебахти още от 12 години да почваш да си играеш с "патки" не говори много добре за теб. Аз помня като бях 6-7 клас се притеснявах дали момичето ще се нави да излезем на кафе,а ти сигурно се притесняваш дали ще ти дойде... леле как се развива младото поколение.. направо ме е срам!!!
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!![]()
http://www.impulse.bg/alwayssmiled
Тоз пък и той...![]()
Ебете се беее,ебете се беее,а ако няма цикъл ЕБАНЕ х10 !!! И къде е по-подходящо да се ебете от детската градина?!
Станислава
[quote="LovelyD"]Не мила, ти не си безмозъчна кифла, ти си к*рва : ) Мислиш се за голяма, най-вероятно се тътриш след каките и батковците и се мислиш едва ли не за някфа с акъл на 18 годишна...ама не е така... а че ти си мислиш, че не с боклук...в грешка си, боклук си. Боклук и то голям : ) И сигурно се влачиш по задъненте улички, носиш токчета, боядисваш си косата...пък и да не е така, това не променя нищо. Пропаднала си. Айде със здраве : )Първоначално написано от sexyto9612
Е добре как на 12 ще се чувстваш готова?!
Първоначално написано от marais
ОМГГГГГ.. просто нямам думи...![]()
Ми представи си че майка ти разбере по некъв начин!!!Ако някой път влезете двете да се къпете ко ше стане а???То си личи ще погледне и ще разбере!!!Или представи си че (баткото) най-вероятно и каже!!!Как ще се оправяш???Първоначално написано от sexyto9612
Младото поколение на 12 мастурбира, на 13 се е*е, на 14 вече и отзад са ги минали.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Направо ужас!
![]()
По-добре заключете темата, защото така излиза че поощрявате педофилията!
Мила, бой ти трябва на тебе. Иначе няма да се оправиш.Първоначално написано от sexyto9612
toq deto pusna temata e razgoneno qre![]()
И да я бият няма да се промени.. Тя си е направила своя избор, пък и живота си е неин...Първоначално написано от HristoGavrilov
по-тъп си от себе си ... ама на тебе нема да ти проста ако искаш ела в нас давам ти адрес и идваш да ти цепа грозния задник да ти дойде малко акъл в главата .. !! паляк утрепан ..![]()
![]()
БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!
за първи път съгласна с ХилъриПървоначално написано от Hilary_
![]()
НЕ, АМА МОЖЕ ДА ТЕ НАКАРАМ ДА ЛЕГНЕШ ЗАВИНАГИ ПОД НА МАЙКАТИ ПУТКАТА КОСМАТА, ЧУДНО МИ Е КАК СИ МИНАЛ ПРЕЗ НЕЯ ТА СЕГА ПИШЕШ ТАЯ ТЕМА, ДЕБА ТВОЙТА МЪЖКА МАЙКА С ПИШКА ДЕБА НЕЙНАТА..Първоначално написано от maistorluk
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pagani Zonda
No comment!![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
оо да ще е интересно![]()
GoHard or GoHome ..
егати педофилите...
времет0 тu uztuча
вие нормални сте е ..![]()
по на 12 години са като дечица баси отврата дет сте тука майна .. (пуке-муке)
Даже не мога да си го помисля, но ги има всякакви..![]()
Ключ!
Първоначално написано от amk933
Първоначално написано от INSIDER
Хах една майка(предвид изказването,че майката ще се наведе и ще погледне в банята дали дъщеря й е девствена) надали очаква на 12 детето й да прави секс,камо ли да проверява.
Много лошо за момичето на 12 имаш ли изобщо усещане за секс?
и по зле за теб...ако "пишока" ти е по голям ще е*еш маиката на моми4ето и ако не си 14 годишен...мн лошо!Първоначално написано от maistorluk
помисли си тфа е 4исто изнасилване...извинявай но ти си педофил...като ти е толко зор не си изявяваи стремленията пред вси4ки 4е стра6но възмущаваш...а и още нещо моля те заври си ПИШОКА в устата 4е да ми олекне!
![]()
![]()