.

Виж резултатите на анкетата: Бихте ли си легнали с 12-годишна

Гласували
256. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • ако е готина иначе не

47 18,36%
  • не

174 67,97%
  • да

35 13,67%
Затворена тема
Страница 6 от 7 ПървиПърви ... 234567 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 155
    Някаква 12годишна да ходи да ми обяснява, че била нормално да започне полов живот ? Без на мене тия. Ае ей... ти тря си играеш там с каквото си играят по-малките. Ебахти още от 12 години да почваш да си играеш с "патки" не говори много добре за теб. Аз помня като бях 6-7 клас се притеснявах дали момичето ще се нави да излезем на кафе,а ти сигурно се притесняваш дали ще ти дойде... леле как се развива младото поколение.. направо ме е срам!!!

98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот!
    http://www.impulse.bg/alwayssmiled

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Ебете се беее,ебете се беее,а ако няма цикъл ЕБАНЕ х10 !!! И къде е по-подходящо да се ебете от детската градина?!
    Станислава

[quote="LovelyD"]
    Цитирай Първоначално написано от sexyto9612
    Добре ето Аз съм на 12 и съм го правила Можете да ме оплюете, да ме обиждате, да ми се карате, нещата няма да се променят. Не съм съгласна, че това е въпрос на възпитание,защото моите родители са ме възпитавали по възможно най-добрия начин, майка ми е учителка.Има подход, възхищавала съм и се,защото винаги умее да ме разбира.Не зависи само от възпитателя, а и от детето.Виждам колко загрижени са нашите за моето бъдеще.Зная, че ако научат, че водя полов живот на тази възраст, ще ги съсипя, защото съм наясно колко са се старали през годините да бъда едно добро и примерно дете, с което да се гордеят. Не се смятам за пълен провал, въпреки , че можеше да съм много по- добър вариянт.Въпреки , че аз се занимавам с момчета имам време да седна и да си науча уроците, смея да твърдя, че съм една средно добра ученичка...Е не съм такава, каквато бях миналата година,когато не го правех, защото начина ми на мислене беше различен.Просто си стоях вкъщи и учех, бях отличничката на класа.Психиката на човек се променя,след първия път.Зная, че след този пост половината от потребителите ще ме вземат за безмозъчна кифла,която го прави за да се хареса на приятелките си или на някого друг.Не е така, направих го защото се чувствах готова и защото го исках.Не е хубаво да слагате всички под общ знаменател защото си има и хора и хора.Всичко е въпрос на лична преценка.
    Не мила, ти не си безмозъчна кифла, ти си к*рва : ) Мислиш се за голяма, най-вероятно се тътриш след каките и батковците и се мислиш едва ли не за някфа с акъл на 18 годишна...ама не е така... а че ти си мислиш, че не с боклук...в грешка си, боклук си. Боклук и то голям : ) И сигурно се влачиш по задъненте улички, носиш токчета, боядисваш си косата...пък и да не е така, това не променя нищо. Пропаднала си. Айде със здраве : )

Е добре как на 12 ще се чувстваш готова?!

Цитирай Първоначално написано от marais
    Цитирай Първоначално написано от psychopath
    На мен 11-годишна ми е правила свирка.
    Айде убийте ме сега.
    Нищо, че тогава бях на толкова и аз (ако не и по-малък)
    да да сигурно

ОМГГГГГ.. просто нямам думи...

Добре ето Аз съм на 12 и съм го правила Можете да ме оплюете, да ме обиждате, да ми се карате, нещата няма да се променят. Не съм съгласна, че това е въпрос на възпитание,защото моите родители са ме възпитавали по възможно най-добрия начин, майка ми е учителка.Има подход, възхищавала съм и се,защото винаги умее да ме разбира.Не зависи само от възпитателя, а и от детето.Виждам колко загрижени са нашите за моето бъдеще.Зная, че ако научат, че водя полов живот на тази възраст, ще ги съсипя, защото съм наясно колко са се старали през годините да бъда едно добро и примерно дете, с което да се гордеят. Не се смятам за пълен провал, въпреки , че можеше да съм много по- добър вариянт.Въпреки , че аз се занимавам с момчета имам време да седна и да си науча уроците, смея да твърдя, че съм една средно добра ученичка...Е не съм такава, каквато бях миналата година,когато не го правех, защото начина ми на мислене беше различен.Просто си стоях вкъщи и учех, бях отличничката на класа.Психиката на човек се променя,след първия път.Зная, че след този пост половината от потребителите ще ме вземат за безмозъчна кифла,която го прави за да се хареса на приятелките си или на някого друг.Не е така, направих го защото се чувствах готова и защото го исках.Не е хубаво да слагате всички под общ знаменател защото си има и хора и хора.Всичко е въпрос на лична преценка.
    Ми представи си че майка ти разбере по некъв начин!!!Ако някой път влезете двете да се къпете ко ше стане а???То си личи ще погледне и ще разбере!!!Или представи си че (баткото) най-вероятно и каже!!!Как ще се оправяш???

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Отговори си сам на въпроса .. как може да питаш дали някой би чукал ДЕТЕ !!?!?!?!?!

.. какво знае то??? Нищо .. !!! Как може дори да ти мине през акъла .. сигурно и ти си някой 14 годишен пикльо мислещ се за големия ебач с 10 сната пишка .. Отчайвам се .. точно заради това мислене децата станаха по-големи к*рви от тия на околовръсното .. Нямам думи просто ..
    Младото поколение на 12 мастурбира, на 13 се е*е, на 14 вече и отзад са ги минали. Направо ужас!

Град
    София
    По-добре заключете темата, защото така излиза че поощрявате педофилията!

Град
    София
    Мила, бой ти трябва на тебе. Иначе няма да се оправиш.

Град
    lovech
    toq deto pusna temata e razgoneno qre

Цитирай Първоначално написано от HristoGavrilov

Мила, бой ти трябва на тебе. Иначе няма да се оправиш.
    И да я бият няма да се промени.. Тя си е направила своя избор, пък и живота си е неин...

по-тъп си от себе си ... ама на тебе нема да ти проста ако искаш ела в нас давам ти адрес и идваш да ти цепа грозния задник да ти дойде малко акъл в главата .. !! паляк утрепан ..
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Отговори си сам на въпроса .. как може да питаш дали някой би чукал ДЕТЕ !!?!?!?!?!

.. какво знае то??? Нищо .. !!! Как може дори да ти мине през акъла .. сигурно и ти си някой 14 годишен пикльо мислещ се за големия ебач с 10 сната пишка .. Отчайвам се .. точно заради това мислене децата станаха по-големи к*рви от тия на околовръсното .. Нямам думи просто ..
    за първи път съгласна с Хилъри

Re: секс с 12-годишна

Цитирай Първоначално написано от maistorluk
    Бихте ли си легнали с 12-годишно момиче. и ако да как ще го направите,
    кога и къде.
    НЕ, АМА МОЖЕ ДА ТЕ НАКАРАМ ДА ЛЕГНЕШ ЗАВИНАГИ ПОД НА МАЙКАТИ ПУТКАТА КОСМАТА, ЧУДНО МИ Е КАК СИ МИНАЛ ПРЕЗ НЕЯ ТА СЕГА ПИШЕШ ТАЯ ТЕМА, ДЕБА ТВОЙТА МЪЖКА МАЙКА С ПИШКА ДЕБА НЕЙНАТА..
    Pagani Zonda

Град
    Roma, Italia
    No comment!
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

оо да ще е интересно
    GoHard or GoHome ..

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    егати педофилите...
    времет0 тu uztuча

Град
    •••Пловдив•••
    вие нормални сте е ..
    по на 12 години са като дечица баси отврата дет сте тука майна .. (пуке-муке)

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Даже не мога да си го помисля, но ги има всякакви..
    Ключ!

Абе,загореляк извратен да ти еба путката майчина бе ПЕДОФИЛ...Треа си супер загорял девственик че да мислиш за секс с 12-годишно дете..

``Xbow Company``

Цитирай Първоначално написано от amk933
    Пе-до-фил.

Темата е брутално тъпа. КЛЮЧ, моля!

Цитирай Първоначално написано от INSIDER
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Пе-до-фил.

Темата е брутално тъпа. КЛЮЧ, моля!

Супер фен Аватара на Shia
    Хах една майка(предвид изказването,че майката ще се наведе и ще погледне в банята дали дъщеря й е девствена) надали очаква на 12 детето й да прави секс,камо ли да проверява.
    Много лошо за момичето на 12 имаш ли изобщо усещане за секс?

Цитирай Първоначално написано от maistorluk

ми то да ти кажа има и такива с акъли и с без акъли. и не съм някав си 14-годишен с 10 санта пишок.
    и по зле за теб...ако "пишока" ти е по голям ще е*еш маиката на моми4ето и ако не си 14 годишен...мн лошо! помисли си тфа е 4исто изнасилване...извинявай но ти си педофил...като ти е толко зор не си изявяваи стремленията пред вси4ки 4е стра6но възмущаваш...а и още нещо моля те заври си ПИШОКА в устата 4е да ми олекне!

Град
    София
    Punisherrr, къде си?! Спиш?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си