Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Питанията ми са повлияни от една тема, която пусна Хилари_ та се замислих над това, което казвах и искам да съм убедена, че съм права, за това ще помоля момчетата във форима да ми отговорят на няколко въпроса.

Ако имате пред вас две момичета, абсолятно еднакви по характер и външност. Единственото, по което се различават е това, че едната можете да я имате много лесно, а за другата трябва да се потрудите. Коя бихте избрали?

Излизате на първа среща с момиче. Всичко минава добре, допадате си, но когато дойде време да се разделите вие предлагате да я изпратите до вкъщи, но тя категорично отказва. Какво бихте си помислили? И по какъв начин ще повлияе това на взаимоотношенията ви по-нататък?

И последноо... Стоите на двора в училище сам и слушате музика, при което идва при вас непознато симпатично момиче и ви заговаря. Внезапно ви целува. Реакцията ви?

1.Еднакви по характер няма!!!

2.Майната му ,може да си има причина заради която не иска да я изпратя.

3.Въпрос за всички - ако ви целуне някоя елегантна мадама едно 90-100 кг ,пак ли ще отвърнете?

PS - зависи от много работи ,човек как ще действа в дадена ситуация!
Темата е глупава 1- всеки човек е уникален 2-много глупав въпрос (даже изключително) ,а за 3-да не говорим