- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На каква възраст ?
Ма ти не си майка тереза имат си родители имат си и мозък до колко могат да работят с него е техен проблем те решават всичко сами и си търпят последствията .. никой не им е вионвенПървоначално написано от Hilary_
"Естествено за какво да ми пука" .. това е другото най - често срещано изразче .. повечето деца точно поради липса на внимание от страна на родители и най - вече приятели започват да пият, пушат и да правят секс с погрешната представа, че това ги прави по - готини ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А ти това от къде го знаеш?Първоначално написано от Hilary_
Hilary_ , ако ще всички родители да обръщат внимание на децата си и да ги възпитават и т.н. - тъпотията им все ще се прояви някак, както може да има деца ебящи се под път и над път така има и други по-разумни. Не мисля че трябва да се съжаляват хора правещи нещо само за да са готини. =]
Не ти ли прави впечатление случващото се около теб?Първоначално написано от AlokiNn
Новини не гледаш ли?
и не ми казвай, че не е така точно така си е друг е въпроса, че и ти като всички останали гледаш най - вече себе си (за което нямам право да те виня .. така си решил по този начин живееш) .. аз съм решила така и така живея ..
"Не мисля че трябва да се съжаляват хора правещи нещо само за да са готини."
Никой не говори за съжаление .. това да се интересуваш от тях, евентуално да се опитваш да им помогнеш по някакъв начин и това да ги съжаляваш отстрани са две коренно различни понятия ..
Priceless .. <3
по новините дават най шокиращите неща и понякога нее така както го казват пиши на личен ако искаш да ти дам примерПървоначално написано от Hilary_
![]()
Девствеността е нещо наистина ценно за едно уважаващо себе си момиче. Не е много подходящо тя да се губи в много ранна възраст (12-13-14, дори понякога 15), ако момичето не знае какво точно прави или поради прекалено голямо количество алкохол, за да не я зарежат и т.н. Нормална възраст..знам ли, когато момичето се почувства наистина готово наай-рано 15 (дори и това е някак раничко). За момчетата не мога да дам коментар, по принцип за тях не е толкова важно как и кога ще стане. По тази тема могат толкова неща да се кажат, но има много други такива
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
А не мислиш ли че всеки е различен и че няма граница а е на лична преценка ?Първоначално написано от BigFakeSmile
Хах като ви чета постовете все едно се гледам мен преди 2 години. И аз така мислех двествеността за нещо свещенно, пазе се сумати време и т.н. пък накрая съжалих, че не съм правила секс с гаджето си по-рано![]()
Тук писаха 10 човека, но вижте колко цветна тема.. Човек да не пусне тема.![]()
Вярно, но пък къде си виждала момиче по-малко от 15 да разсъждава 100% разумноПървоначално написано от AlokiNn
Всеки си има мнение, за мен първия път е бил важен. Зависи от момичето.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
що пък да няма любов на 15 ...![]()
Просто аз
Не задавай глупави въпроси
Дори и сега да си мислиш, че обичаш, като станеш на 25 например, и се върнеш назад ще разбереш, че това на 15 е било силно увлечение, а не любов =)Първоначално написано от Neopitom3na
Хах, да бе. На 15 тръгнахме с бившият ми приятел и бяхме заедно година и половина. Това, че нещата приключиха, изобщо не означава, че не са били сериозни или, че не сме се обичали с все сърце. Любовта не идва когато станеш на 20, а когато срещнеш подходящия човек.Първоначално написано от Spider4eto
Нещо не виждам защо пък преди 18-20 хората да са неспособни да се обичат истински. Това, че заедно се лигавят и си пишат домашните вместо да кроят планове къде ще си гледат децата, не значи, че не се обичат.
Зрелостта не ти дава по-голямо сърце и по-силни чувства - дава ти просто по-голям терен на изява.
Човек обича още от ранна детска възраст, това е факт, обичаме мама и тати, обичаме най-добрата си приятелка, обичаме гаджето и т.н. Но колкото по-зрели ставаме, толкова по-зрели стават и нашите чувства. Не мисля, че обичта на 15 е толкова силна колкото на 20, 30 и т.н.
^^ Еднакво силна е. Просто на 20 вече можеш да я изразиш повече. Можеш да говориш за брак, за деца, за съвместно жилище и тн. На 15 нямаш тази възможност. Много хора дават за аргумент, че непълнолетните късат бързо и прочие, но нима вече всеки втори не е с разведени родители?
Просто мразя така като се почне: "На 15-16-17.... любов няма." Имам познати, които са тръгнали с гаджетата си на 15 и още са си заедно (3-4-5 години), което според мене не се крепи на увлечения.
Виж сега всичко си има изключение .. като цяло любов на тази възраст НЯМАПървоначално написано от Bellatrix
"Виж сега всичко си има изключение .. като цяло любов на тази възраст НЯМА"
Евалата алокин {}
Хилари верно ли не си правила секс пък имаш 5000 комента 4500 в раздел секс не ти ли е неудобно ?!
И защо минахте на ''щом се обичат (дори да е на 10) - нека има секс''![]()
Ей тва е едно грешно разбиране.
Имаш гадже - длъжен си да правиш секс веднага.
Има силни чувства (може би обич) - значи си готов и за секс.
К'во ?!
Е кой така ви е казал?
Някой тук ,чрез израза ''тва е пъхане и вадене'' сам каза,че секса е нещо различно от любовта. => Да имаш гадже ,да си влюбен, да са влюбени в теб и т.н. не значи,че си готов да правиш секс като си на 14,15.. години. (1. от умствена гледна точка. 2. от физическа ) Всичко е свързано.
Никой не се замисля,че секса не е играчка. Че има рискове, последици. Никой не се замисля,че това дали ще правиш секс не се определя от това дали гаджето ти е примерно : красив,ТОЙ иска да го правите,че просто имаш гадже и някви такива...
Защо не се сещате,че това зависи от ВАС! От тялото ви, от това как се чувствате вие... От това дали сте готови да поемате отговорност за постъпките си. Е,ако ми кажете,че на тая възраст има такова нещо - Bullshit! Нали всички готЯни пички и пичове на по 14,15 лъжат родителите им за всички простотии дето правят и когато стане напечено насират гащите и осъзнават,че са малки за такива работи.
Лошото е,че всички сте готови да кажете - АЗ така се чувствам,АЗ искам...Аз съм готов! но всъщност така сте заучили да казвате. Така ви е набито в главите да мислите,заради обкръжението си.
Просто колкото и да обяснявам ...пред очите си имам чудни примери,че съм права.
Най-тъпото е че тая дейност 'секс' се обезценява тотално... Няма кой да научи децата,че това е израз на обич,а не доказателство,че си в крак с модата... За жалост не остана никой,който да разбере думите ми
Сега ше кажете - ''Е добре де ама като се пазят и се обичат що да не го правят ,като им е кеф?'' ... Еми те на тази възраст не биха могли да са на ясно дори с това, на първо място...
Не казвам,че всички 15 годишни с връзка грешат...не се обичат..бла бла... Нали и аз започнах сегашната си връзка на 14. И от собствен опит знам,че оначи вечер,когато бях на 15 щях да направя най-тъпата грешка. И да - щях да спя с приятеля си. Ок- щеше да мине и замине. Щяхме да си мислим,че сме се обичали много..бла бла,но сега съм си благодарна,че се осъзнах тогава. И НЕ - приничата не е в момчето,нито в чувствата ни... просто сега виждам,че тогава сме си били като непознати в сравнение със сега и сме тръгнали да го правим от скука едва ли не.А аз съм била малка и съвсем не трезвомислеща. Че сме държали един на друг -държали сме. Че се обичаме - обичаме се. Но това НЕ е задължение да правиш каквото и да било друго,при положение,че не му е времето.
На кратко се опитвам да кажа,че е хубаво човек да е осъзнал някои неща и да е станал по-зрял преди да прави, каквото и да било.
Ама никой не ти говори за мода.. човек се учи от грешките и сам преценевя за кое е готов .. и то прави най-точна преценка след като го е направил![]()
Първоначално написано от Robe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Верно не съм правила секс .. ии как реши, че 4500 са ми в раздел секс?? Броил/а ли си ги ??![]()
![]()
ии не представи си не ми е неудобно няма от какво да ми е ... ВСЕКИ ИМА ПРАВО ДА СИ ИЗКАЖЕ МНЕНИЕТО .. аз го изказвам там където мога и съм преценила, че не е наложително да съм правила секс .. нещо друго??
Priceless .. <3
Аз нямам нищо против.. мо да кажа само че не си на 20 не си правила секс на 15 и не можеш да кажеш че на 15 удоволстивето което ти не си изпитала е по малко от на 20 на който ти не сиПървоначално написано от Hilary_
![]()
Значи да не мисли никой за нищо,а да ходим да свършим някоя глупост,па после да видим...я се поучим,я не.Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Е, тва беше доста глупаво.
Както и предното ти изказване,че не било нужно мислене,за да правиш секс...![]()
Нелепо е да го кажеш. Точно мисленето ЛИПСВА и за това се изпростява все повече и се вършат повече глупости и има все по-лоши последствия...
Обаче после се дразните на тъпите теми,които пускали малки разгонени дечица...