.
Отговор в тема
Страница 5 от 7 ПървиПърви 1234567 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 151
    Egati vsi4ko zavisi ot 4ovek no e malko eksremno na 14-15 .AZ sum na 15 imal sum priqtelka no tova ne zna4i 4e trqbva vednaga da otidem v legloto . I kvo kato pravi6 seks na 14 ve4e si pi4 li? ili 6e se poxvali6 na mama i tate 4e si golqm muj ? i kva e taq moda za pravene na seks na 14 ? az ne sum q 4uval no qvno sum mnogo staromoden!
    (sorry 4e pi6a taka nqmam kirilica )
    si4ki sme bezsmurtni dokato ne umrem

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Представяте ли си колко е гадно да си модератор ,който си върши работата , в този форум.
    То има по десетки мниения за триене на минута...
    Примерно моето мнение сега е за триене.
    Току що осъзнах ,че вместо да чета простотии днеска цял ден,можеше да поцъкам Warcraft.

На никой не можеш да кажеш кога да се е*е .. ако ще и най-добър приятел да си му ... щом така си е решил никой не може да го спре .. поне според мене .. ;]]

Мега фен Аватара на BlueFace
    Град
    Бургас
    Абе тука "пораснали" хора на по 17 макс ми се обясняват ,че 15-16 годишните били много малки.Физически не са,но за психическата готовност всеки е различен.Мисленето на хората е индивидуално за всеки.Един ще има по-зряло мислене ,друг ще се държи детински...Ако двамата партньори са достатъчно умни да погледнат и да се образоват за детайлите и последствията от секса защо да са малки?Аз съм на 16 и ако си намеря сериозна приятелка която ме привлича сексуално няма да се поколебая да правя секс.Няма значение дали ще си на 16 или на 18-19.Просто трябва да имаш зряло мислене и да знаеш как да се предпазиш от евентуални гафове...

--------------------------------------------------------

Da 15 e normalno spored men !
    Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..

Hilary_
    AlokiNn

Май тая тема се води само от тях двамата. Също не сте толкова големи, че да казвате какво може и какво не може, когато мислят че са готови тогава да го правят .... това се отнася и за мен ама аз дори не възнамеряван да го правя на тази възраст. Някои казват че до 18 години ако не си си направил "сефтето" е някой задръстеняк... когато мислиш че си готов тогава го прави ..

Мега фен Аватара на fear4o
    Град
    sf
    Пффф в днещно време е трудно да се каже щом като 11-12 годишни пикли забременяват,но все пак 14-15 е горе доло нормално

Че та какво знае днешната младеж за любовта?! И се смеете, че любов на 15 не съществува! Напротив един човек може още на 3 годишна възраст да изпита любов, а отделно е сексуалното привличане към човек! Може да обичаш човек, но да нямаш сексуално привличане към него! Преди да се смеете на подобни постове и да пишете глупавите си мнения, помислите! И, че днешните деца се развиват по-бързо, в това няма нищо вярно... да има някой който на 13 годишна възраст са 1.80 високи, но това смятате ли, че е нормално да направиш на 13 год. възраст секс?! А, психическото и физическото развитие, са две неща който са коренно различни! Смятам, че 16 годишна възраст е добре, за да започнеш половият си живот!

Голям фен Аватара на gret4ety
    Аз утре навършвам 14 и все още не съм правила секс. Не съм много наясно но на момчетата във възраста м/у 13 - 16 не им ли е малко малък...

ПП. Не ми се карайте ако обичате... тук е сайт за въпроси и отговори не за критики.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Фафло .. не съм голяма, но това не ми пречи да си изказвам мнението .. това, че спорим с него е друг въпрос .. от моя гледна точка имам право да си казвам каквото си пожелая ..

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Фафло .. не съм голяма, но това не ми пречи да си изказвам мнението .. това, че спорим с него е друг въпрос .. от моя гледна точка имам право да си казвам каквото си пожелая ..
    Ако е по темата да но има правила който трябва да се спазвад от гледна точка на сайта раздела и темата където пишеш

Цитирай Първоначално написано от AlokiNn
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_
    Ако е по темата да но има правила който трябва да се спазвад от гледна точка на сайта раздела и темата където пишеш
    и ти си заедно с мен нали знаеш?!?

Град
    Някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety
    Аз утре навършвам 14 и все още не съм правила секс. Не съм много наясно но на момчетата във възраста м/у 13 - 16 не им ли е малко малък...
    Не на всички...

Всички мненияя за над 17 18 вече зрели да са изчезват когато дойте при теб нали момичето на 15 16 и си искаа ... така че само на буквички и варианти остава

бе нормално е на 15
    be praish copy i paste ;ras;

lesh sii putk0o shti praq hump na dypitu ~!

Де да знам... мисля, че на 16-17... колкото и изтъркано да звучи....
    It's too late...

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Ами на 16-17..
    А и не мисля,че има "любов" на 15 ,може да е някаква симпатия,но и любов на 15..
    Но все пак е най-добре да го направиш,когато се чувстваш готов/а,но не и на 12 де
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Re: На каква възраст ?

Цитирай Първоначално написано от nOnD
    Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души?
    Зависи от мнооого неща, но все пак ако трябва да посоча някаква възраст ще е от 16+ .. даже и това е малко ..

Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял, да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват!
    Може да се развиват физически по - бързо, но мозъка им (особено на днешните пикльовци) липсва ..

Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ?
    Не не мисля .. а това за обичта на 15 .. ще се направя, че не съм го прочела ..

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    14=14 аз познавам такиа дет са се ебали на 12
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Варна
    Хм....обич на 15... ....да извинявате ама на тея години не знаете какво искате....пък "обича те " .....
    Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.

A_Loving_Girl - много съгласна. "Я, тфа дет го чувствам е ново...любоф е! Ай са е:ем."
    А секса - лично мойто мнение е - след 16 годинки. Те затова им викат sweet sixteen

Re: На каква възраст ?

Цитирай Първоначално написано от nOnD
    Според вас на каква възраст трябва да легнат двама души ? Аз винаги си мисля, че като казват старите, че трябва да си по-зрял, да, но все пак днешните деца по-бързо се развиват! Не мислите ли, че на 15 години, ако се обичат да легнат заедно ? Не искам да пишете излишни постове, моля! Благодаря Ви за отговорите.
    аз бях на 15 години ,когато ми се случи и от опит знам ,че не е истинско обичане ,а някакво първо по-силно влюбване.На мен това ми беше ученическа любов и просто си устана красив спомен ,защото с тоя човек сега нямаме нищо общо и сега когато вече сме по на 18-19 г. сме порасна ли и сме усъзнали ,че нямаме толкова общи интереси.
    Sleda ot liubovta

Няма значение възрастта освен ако не са на по 11,12,13,14 години примерно.Важното е да са готови за това и да имат поне няква елементарна представа какво правят и какви може да са последствията и какъв е риска от забременяване,защото ако незнаят какво правят след 9 месеца това,че са правили секс в ранна възраст ще им е най-малкия проблем.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Град
    Кърджали
    Ми като за днешното поколение, не че това е от значение, минимална възраст 14 не по-малко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си