- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Гласуване за ТРЕТИ ФОРУМЕН ДЕБАТ! Приключи.
Гласуването ще се състои от постове. Всеки един глас ще бъде приет при обосновка на неговия избор!
Пример: Избирам тема номер 4. Харесва ми това, онова... Мисля, че ще бъде интересно, защото... и т.н.
Ето това са темите, прегледайте ги добре и направете своя избор.
Темата събрала най - много гласове, ще бъде избрана за дебата.
Тема - 0 гласа.
Тема - 1 глас.
Тема - от 2 до 10 гласа.
Тема - от 11 до 100 гласа.
Тема - от 101 до n гласа.
Водеща Тема
Темата за дебата е:
1. Хомосексуалността - Избор или психическо изкривяване? Нещо нормално или нещо абсолютно грешно? - 8 гласа.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Аз съм за 15. Темата е относително непозната и ще е интересна на хората..пък другите са или изтъркани, или незначителни...
14.Mисля,че това да обясниш необяснимото е предизвикателство и ще привлече повече интерес.
Ще може ли всъщност някой да опровергае твърдения на даден ясновидец,ще успее ли да обясни как става,без да остава съмнения че наистина има някакви способности предсказващи човешката съдба.
В това число подкрепям и 15 и останалите теми свързани с Бог и религия.
Това са темите,предоставящи най-много пречки за опровергаване на дадено трърдение или доказателство на другия отбор.
15. Живота след смъртта. Мит или по - скоро истина...
10 естествено![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Аз избирам 18. Ще бъде интересен спор, определено.![]()
18 е относително и всичко си зависи до човека и правилната му преценка...и това е и проблема на самите дебати - на такива общи въпроси е невъзможно да се отговoри със 'за' или 'против', прото щото имат много страни и всичките са вярни до една степен..
Избирам 1. Ще са ми интересни аргументите на 2-та отбора, пък и във форума досега не съм виждал поне малко подобна тема, където да се обсъжда тоя въпрос.
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
абе що 80% от темите на първа страница в този раздел съдържат думичката 'дебат' в заглавието си? 'втори форумен дебат', 'трети...' 'дискусии по дебата'...'теми на следващия дебат'.. тука съвсем го ударихте на кварталната кръчма![]()
Дебатите са хубаво нещо.Първоначално написано от machoka
![]()
и трите ще са интересни но може би 13Първоначално написано от SWASTIKA
Така да бъде.Първоначално написано от LadyDi
![]()
А нямаше ли и една предложена тема за двойното гражданство, която не виждам тук? Аз бях за нея по принцип.
А да, това ще е интересно. Особено двойното гражданство на турците. Да идват те да гласуват тука...Първоначално написано от hottie
Всъщност аз няма да дебатирам просто защото нямам време, но ми е интересно. Мненията са много противоречиви. Иначе аз съм от тези хора с двойно гражданство и съм чувала какви ли не мнения по въпроса![]()
По принцип за двойното гражданство или за двойното гражданство на турците?Първоначално написано от Battlescarred
Би излязъл интересен дебат, макар че не мисля, че съм подготвена.
Гласуването ще продължи около 3-4 до 5 дни.
тема 13 мисля... може би е най-малко обсъжданата или от неприазъм към самата дума хомосексуалност, която поражда много различни мнения сама по себе си.... и защо лесбийските връзки биват по-лесно възприемани от гей връзките ? аз също по-лесно бих приел лесбийка за приятел от гей... интересно ми е какви мнения би породила темата.
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
защо моята тема я няма![]()
иначе и аз съм за 13...
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Коя?Първоначално написано от ameli
10. Пречи ли религията на развитието на човека?
или
19. Наркотиците. Удоволствие или грешна стъпка в живота?
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
За или Против опитомените мечки танцьорки?
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Първоначално написано от ameli
![]()
![]()
![]()
![]()
^не си ли виждал разни циганета с гадулки да се разхождат из улиците с мечки (горките животинчета)![]()