- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- три часа живот..
ша зема пушката на баща ми и ще отида в квартал "изгрев" да гръмна колкото се повече мангали после ще си поръчам една курва да опъна че още не съм ебал![]()
;(
![]()
и накрая ще отида в църквата да се помоля
![]()
Ще се сбогувам с близките, най- вече със сестра ми и Него и ще си изнамеря отнякъде конска доза Епинефрин да ми се пръсне сърчицетоили пък нещо упойващо... Ще се самоубия де
![]()
затова бих искал да не знам кога ще умра![]()
Ще си събера партекешите и ще замина на където ми видят очите... пък докъдето стигна.И ще направя нещо диво, което винаги съм мечтала!
Ще се напуша и ше бягам гол из центъра.. но само в случай че ще умра![]()
ще се натряскам с мойте хора![]()
![]()
аз по принцип се кефя всеки ден ... ако ми остават 3 4аса живот ще изляза облечен в бял чаршаф и лавров венец и ще обиколя центъра после ще истегля огромен заем ще си поръчам частен самолет и ще скоча с парашут в тихия океан![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
Еми ще ида и ще си нагушкам всичките близки, ще кажа колко ги обичам, без да споменавам скорошната си смърт.. Поослее ще си изгоря дневниците и ще сляза няколко етажа по надолу.![]()
Ще направя..някои неща, които искам и които не съм правила до тоя момент.![]()
Аз бях като него.Първоначално написано от LittleDude
В момента няма мен..искам да потъна някъде и да забравя всичко, което чувствам и ми се случва а дори няма с кога да споделя, така ми се плачееее![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
смеещите човечета бяха за другите коментари..момиче знам какво е да се чувстваш така много е гадно![]()
![]()
Ще се видя с хората, които обичам и няма да им кажа, че след 3 часа умирам. Може би ще направя нещо, което да сега не съм вършила ..
Вярно е, че разумът и любовта по наши дни са често скарани.
http://jivotinki.com/a/nav/profile/a/260/h/338/
за кого става въпрос?Първоначално написано от danibebi
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
и аз бих убил няколко човека ама такива който много мразя xD а не просто ей така xD
ще изгледам "the ring"..
ай със здраве - другото не е важно
аз вече го гледах 3 пъти
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
danibebi написа:
смеещите човечета бяха за другите коментари..момиче знам какво е да се чувстваш така много е гадно
за кого става въпрос?
За теб. Знам какво е да се чувстваш така..и аз съм била така!!![]()
Ами...ще се видя със близките си и ще направя всичко възможно,за да се спася.![]()
To infinity and beyond.
Първата част е мн добра, а втората....супер тъпа въпреки, че пак е страшна,ама някакси вече скучна.Първоначално написано от blgt
Ще кажа на близките ми ,че могат без мен и че ги обичам безусловно. Ще си надуя Аеросмит и Кисс и ще забравя за всичко.![]()
ROCK
ON!
Ще се натряскам яко
|Y| КОГАТО ПРАВДАТА СЕ ПРЕВЪРНЕ В БЕЗПРАВИЕ, СЪПРОТИВАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА |Y|