- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- честит хелоуин
Първоначално написано от viksit0y
Мноо католици в тая България...как не съм забелязал до сега...
смърт,смАрт,смЕрт и прочее
какво значение има кой празник какъв дали бил християски дали национален дали езически важното да ти е приятно да го празнуваш като ми е кеф за кво да гледам дали е католически или ирландски или от САщ
обаче повече такива силни изкавания праят че напрао като ги прочетеш мое си помислиш че са ебати православните християни и тоя рамазан баирям няма как да стане български тва не е национален празник а религиозен първо националната религия трябва да стане мисълманска че да е официален празник в българия
та така и аз не празнувам хелоин но няма нищо против празника 31 аз го свързвам с друг празник един приятел има рожден ден и така
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Беше мн якооо![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Бях изненадана колко маскирани и весели хора имаше по улиците и заведенията снощи и тълпите се лееха чак до 6 сутринта(Може и след това, но аз тогава се прибрах).![]()
недей момче излагаш се и ми падаш в учите не съм подозирал че може да се забавлява в ден които в календарчето с празници го няма тва не съм го очаквал от теб анатема за тебПървоначално написано от Battlescarred
![]()
I'm a psycho baby
Трагедията в случая не е,че се празнува чужд празник,а че се забравя нашия и то един от най-големите
.
В моето,а и в много други училища в цялата държава предполагам,е пълно с декорирани тикви и прочее,които да ни напомнят кои празник наближава,но никой не се сеща да подсети децата,че на 1-ви трябва да се замилил кой е допринесъл за това да можем днес да празнуваме чужди празници.
По ми харесва сурвакането и кукерите,отколкото тиквите.
![]()
Жалкото е, че някои хора не излизат в полунощ на Великден да запалят по една свещичка, но иначе се обличат като клоуни в някой си ден от годината.
Аз имам чуството, че голям % от хората във форума са атеистиПървоначално написано от machoka
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
много сте ми интересни как винаги стигаде но някви крайни изводи винаги негативни но иначе сте позитивни и весели личности наистина много интересно
I'm a psycho baby
Какви искаш да са изводите когато в училищата се пропагандира чуждестранен празник за сметка на български.Първоначално написано от b0Nb0n
![]()
А и не само там междудругото.Разбрахме,че има такъв празник,първо от филмите,после от медиите,сега и от интернет.
айде научи се да пишеш, куре сплескан от мръсна кубинка и тогава се обаждайПървоначално написано от Battlescarred
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Първоначално написано от DarkKisss
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
и кой е тоя чуждестранен празник които ощетява българскияПървоначално написано от kir40
I'm a psycho baby
С този грязен език беше спасен раирания ти задник от турските мазни хуййове, така че можеш да си лапнеш юмрука и да замълчиш тактичноПървоначално написано от Battlescarred
![]()
Хейт сити(точка по въпроса
)
Running is my drug and I am overdosed ..
Слава на руските войници дошли точно заради това,от които ти не си и нямаше да бъдеш.Да не забравяме руските управници които след това си взеха от България много повече отколкото заслужават.Не говоря за CCCP,а за годините след Освобождението.Първоначално написано от DarkKisss
Вие в Русия само с това ли се гордеете,не се сетите кой ви даде език и религия,че да можеш сега ти да се гордееш с твоя руски освободитален произход.![]()
Има разлика между Царска Русия и кочината СССР.
Иначе дарккис е тъпа, факт!
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Darkkisss да внимава как говори и да си цензурира речника !
я не ми спамете в темата![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Абе за руснаците нито само добро нито само лошо можем да говорим.
По темата с будителите можем да кажем, че много от тях или са учили в Русия, или са били повлияни от тамошните идеи (панславизъм, етц, етц)
Рамазан Байрам не ми се струва интересноПървоначално написано от Battlescarred
Другите не ги знам. Не смятам че съм длъжна да чета енциклопедии за празници и да празнувам това, което ми се стори интересно. Ако вземат да популяризират Пурима (сега ще го гугълна) и ми се види интересно, що пък да не си спретна нещо, за гаврата, за веселбата.
Всъщност избърза със заключението, не е тъйПървоначално написано от Battlescarred
На НГ ще сме пак маскирани, и миналата НГ имаше парти с маски и костюми, друг е въпросът че миналата НГ не бях на въпросното парти..
Не избързвай със заключенията!
Хората имат право да се веселят.
Това откъде е наложено ли трябва да ти е най-важното нещо, което да мислиш? Окей, от телевизията е. Не споря. Факт си е, че нямаше да е известен, ако нямаше много филми по въпроса.
Но ти не се замисляш за думите, които ползваш, нали? Говоря само например. Съвсем наскоро учителката ми по БЕЛ каза толкова думи, които не звучат "чуждестранно", но са от чужд произход (доста бяха и турски), но хората ежедневно ги ползваме - някой замисля ли се откъде са ни наложени? Даваме ли им бойкот?
Аз викам по-кротко, ддз.
Защо не сте пердета? Защо се впрягате толкова?![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
защо да се маскират за чуждия хелуин като си имаме подобен наш празник:Първоначално написано от b0Nb0n
![]()