- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Помощ!
Сега съвсем сериозно искам да попитам имам един проблем когато правя секс със приятелката си немога да свърша......Стигали сме до 4 часа и половина незнам какво ми става....Някакви предположения??![]()
We ride here!
От чекий можеш ли да свършваш ?
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Ем да............
We ride here!
Това би трябвало да не е възможно ... не че не ти вярвам простонезнам !?! Аз съм издържал макс 3 часа (2 часа и 40 минутки ) а момичето даже не ми харесваше !
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
Ам ако сикаш ела да гледаш![]()
![]()
We ride here!
да беше казал 2 часа да е по-достоверно ... 4 часа и половина и Чък Норис ще се умори![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Мене целта ми не е да се хваля защото така и не свърших.Това ми е проблема и питам ако някой знае нещо дали може да се направи нещо по въпроса хорааааа........... ;(
We ride here!
иди на лекар. Едва ли някой от момчетата в този форум е издържал над 10-15 минути,че да дават мнение на какво се дължи това. А и едва ли някой ще знае по-добре за този проблем от 1 доктор.
Станислава
да не е мн широка мацката![]()
![]()
(бз се...може би пък не
)....така де иначе мъжете колкото и да са скептици по тази тема,подсъзнанието и мозъка играят доста важна роля...случайно да имаш някакви проблеми които силно те тормозят (в къщи,на работа/в училище)?.....
Еммм вмомента съм като жена преди цикъл постоянно изнервен, защото нещата с мойта приятелка не вървят добре а в същото време има друго момиче което страшно много ме кефи иии почнах да губя интерес към мойта партньорка незнам може и от това да е...................
We ride here!
Знам за какво говориш приятелю. Аз също от чекия свършвам ако искам за 2 минути ако искам за 10 , но от секс ми е много трудно ... презерватива притъпява чувствата много, ама мноого.Пробвайте без презерватив ако ви стиска![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Eто това е проблемаПървоначално написано от Outcast
....просто това те мъчи и не ти позвалява 100% да се насладиш....ангажира съзнанието ти и ти отвлича мислите....според мен разреши този въпрос и реши с коя искаш да бъдеш....а постигнеш ли вътршно спокойствие просто ти гарантирам че всичко ще е повече от прекрасно
![]()
Няма смисъл,щом като не иска приятелката си и тоя "проблем"Първоначално написано от Pesenta
е в главата му,даже и виагра едва ли ще му помогне.
![]()
Станислава
педал си![]()