.
Затворена тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 350
    Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от viksit0y
    За мен темата няма смисъл.
    И аз така мисля.......

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    И аз така мисля.......

Всяко момче си има различни предпочитания.
    I'm not in love this time,this night...

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Цитирай Първоначално написано от Fruity
    И аз така мисля.......

Всяко момче си има различни предпочитания.
    +1

Повече от фен Аватара на silviau66
    Това май трябваше да е тема, в която момчетата да потвърдят или отрекът темата.. Ама.. нещо накуцва като гледам :Д
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Повече от фен Аватара на stelkastel
    http://www.celebritybeautybuzz.com/w...x0432x646.jpeg --> Тази ли наричате закръглена? Много ще се радвам и ако мен ме нарекат ''закръглена'' и имат предвид Мариса Милър!
    А и може би не се дефинира правилно темата - какво имате предвид под ''закръглено момиче'' - тези с големи гърди или тези, които имат няколко излишни килца върху себе си и нямам предвид само върху гърдите си. Защото аз съм от втория тип (нямам предвид дебела, а закръглена), но момчетата не ме харесват особено. Ей затова казвам, че момчетата продължават да си харесват кльщавите момичета. А причинете за това - в някоя друга тема!

За мен е важно момичето да е с добро сърце. Когато се влюбвам, не е в лицето или тялото, а в сърцето Мисля, че това е достатъчно
    "Напред млади герои!
    Да смажем копелетата и тези, охраняващи антибългарския режим!
    Не се отчайвайте, победата ще бъде наша !"

ЗИГ ХАЙЛ БЪЛГАРИЯ !

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    И аз така мисля.......
    Всеки един себеуважаващ се човек си поддържа вида, фигурата...
    И все пак, един човек не може да ме впечатли с външния си вид.Първо ме грабва с характера си, след това започвам да забелязвам красивите му кафяви/сини/зелени очи.
    Заради това и за мен е безслислена темата.

Погледнете в този раздел колко теми има за диети и колко момичета се интересуват от тях и искат да отслабнат (в това число и аз). Защо ли? Повечето от тях го правят, защотото в днешни времена все се харесват слабите момичета. Като имаш някой килограм вповече и той си личи или си дебела означава ли, че не трябва да имаш гадже, защото модела на идалното момиче е 90/60/90. И много момичета заповат да си увреждат огранизма, заради момчетата, за да могат да ги харесат. Това нормално ли е? Всеки си има вкус и си избират дали да бъдат със слабо или пълно момиче. Но според мен всичко зависи от това с какъв характер е момичето. Например ако ходиш с някое слабо момиче, но не можеш да я понасяш какво ще прави момчето? Ще стои и ще я търпи, защото е слаба. А всъщото време добре се разбира с някое пълно момиче и прехвърчат искриняма да бъде с нея, защото е пълна. Така, че помислете ков е по - важно в живота визията или характера.

Според мен на първо място у 1 човек привлича визията,а това води до запознанство. На 2ро място идва характера, но той понякога става по-важен от визията да не кажа почти винаги. Нали се сещате, че за да са заедно 2ма души те трябва да се разбират. Какво като единия е красив...какво ще си кажеш с него, ако нямате общи теми за разговор? Аз съм 40 килограма, но ще се радвам да кача малко, понеже съм много слаба и това не се отразява добре на организма ми. Гаджето все ме кара да ям какво ли не по цял ден, но аз просто не качвам и 1 килограм. Поне си имам цици.
    Kun min

Цитирай Първоначално написано от anna93
    Погледнете в този раздел колко теми има за диети и колко момичета се интересуват от тях и искат да отслабнат (в това число и аз). Защо ли? Повечето от тях го правят, защотото в днешни времена все се харесват слабите момичета. Като имаш някой килограм вповече и той си личи или си дебела означава ли, че не трябва да имаш гадже, защото модела на идалното момиче е 90/60/90. И много момичета заповат да си увреждат огранизма, заради момчетата, за да могат да ги харесат. Това нормално ли е? Всеки си има вкус и си избират дали да бъдат със слабо или пълно момиче. Но според мен всичко зависи от това с какъв характер е момичето. Например ако ходиш с някое слабо момиче, но не можеш да я понасяш какво ще прави момчето? Ще стои и ще я търпи, защото е слаба. А всъщото време добре се разбира с някое пълно момиче и прехвърчат искриняма да бъде с нея, защото е пълна. Така, че помислете ков е по - важно в живота визията или характера.

Напълно съм съгласна
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Зависи какво се има предвид по пълна- ако е едра, пищна, но стегната и в добра форма, това пак е хубава фигура.
    Любовта обаче не пита и това, което някои има като идеал, надали ще му се хареса в действителност.
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

на мен са ми смешни момченцата тип "идеалното момиче има феноменални крака,дълга коса,да е слаба,да има гърди,перфектно лице" и т.н.Това са шаблонни и стереотипни разбирания и едва ли сте били някога истински с момиче,разбирайки за какво става въпрос.Важно е ,разбира се как изглеждаш,но ако се втренчваш само в недостатъците определено ще си останеш вечно недоволен.Не съм с перфектните мерки- висока съм 1,75 и тежа 62,но съм харесвана и честно казано не ми пука каво мисли едно момче на 15,което не вижда нищо,освен килограмите в момичето насреща.
    За по-пълничките-ако не се чувствате добре в кожата си започнете малко по малко да се ограничавате от бързата храна,тестеното и сладкото,да спортувате,не се обездвижвайте.Малко по малко всичко може да се постигне. (:

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от gabbySunflower
    на мен са ми смешни момченцата тип "идеалното момиче има феноменални крака,дълга коса,да е слаба,да има гърди,перфектно лице" и т.н.Това са шаблонни и стереотипни разбирания и едва ли сте били някога истински с момиче,разбирайки за какво става въпрос.Важно е ,разбира се как изглеждаш,но ако се втренчваш само в недостатъците определено ще си останеш вечно недоволен.Не съм с перфектните мерки- висока съм 1,75 и тежа 62,но съм харесвана и честно казано не ми пука каво мисли едно момче на 15,което не вижда нищо,освен килограмите в момичето насреща.
    За по-пълничките-ако не се чувствате добре в кожата си започнете малко по малко да се ограничавате от бързата храна,тестеното и сладкото,да спортувате,не се обездвижвайте.Малко по малко всичко може да се постигне. (:

Напълно те подкрепям. Живота не е само диети и перфектни фигури. Мерките ми също не са много добри - висока съм 1,63 и тежа 48 килограма, но не съм чувала някой да ми каза, че съм дебела , това означава, че момчетата (поне според мен) не искат само така наречените "анорексички" или момичета с перфиктните размери 90,60,90 който са рядно срещани : ).

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от Inn0cenCe
    Цитирай Първоначално написано от gabbySunflower

Напълно те подкрепям. Живота не е само диети и перфектни фигури. Мерките ми също не са много добри - висока съм 1,63 и тежа 48 килограма, но не съм чувала някой да ми каза, че съм дебела , това означава, че момчетата (поне според мен) не искат само така наречените "анорексички" или момичета с перфиктните размери 90,60,90 който са рядно срещани : ).

Подкрепям ви с ДВЕ РЪЦE

Мега фен Аватара на Infinity
    Хах, тука май се оказа идеалното място по-пълничките момичета
    да се самоуспокояват и да разберат, че не са единствени.
    Аз също мисля , че тези по-пълнички момичета не са отхвърляни от момчетата , но от тези , на които мерника им е мааалко по-снижен.
    Тоест според мен няма как едно наистина готино момче да се загледа
    по момиче , което тежи да кажем 60-65 кг. и е високо 160.
    Нищо лично към тези момиче знам, че и тук във форума ги има , но
    това е моето мнение по въпроса.
    Нормално е едно момче със самочувствие
    / с покритие обаче /
    да иска най-доброто за себе си , нормално е и да го вижда във по-красивото , по-добре изглеждащото момиче.
    Знам , че красотата и това да си слаб са малко по-далечни неща , но
    често нървят ръка за ръка. Има такива момичета и е нормално и те пък от своята страна да искат готини момчета.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    нървят
    Kak по дяволите се бърка Вървят с Нървят
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Град
    Neverland
    да,Оспех ;д

Цитирай Първоначално написано от britzy
    нървят
    Ми как много лесно. Не виждаш ли , че буквата
    "н" на клавиатурата е точно до буквата "в"
    не виждам какво толкова му е смешното .
    просто техническа грешка , не правописна.

Град
    нървят
    В е до Q а пък Н е два реда по-долу,не се засягай

Повече от фен Аватара на silviau66
    нървят
    В е до Q а пък Н е два реда по-долу,не се засягай
    Аммм нищо лично ама да си забелязала, че момичето пише на бг.. нее.. кирилизацията.. ии там кадето ее по наше му (и аз пиша на фонетичната) "К" = на бг "Н" ии там кадето на фонетичната ее "Л" = на бг "В"
    Офф не мога да обяснявам, но предполагам, че ме разбра..

НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ..
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Абе , хора аз си пиша само на кирилица.

Град
    и аз не се заяждам-сори ако така е прозвучало

Даам, мисля, че е време да се изкажа~
    Първо, защо изобщо се говори за килограми? Може да е 60 кг или 65 или дори 70 кг. Имам приятелка, която е 72 кг, обаче е висока и е баскетболистка. Изглежда перфектно! Няма излишни мазнини, а само мускули. Аз например не понасям примадоните и префърцунките...боже..
    Ако някой мъж си вземе някоя флегма, само защото имала хубаво тяло направо смяяяяххх....грам самочувствие няма значи.
    Направо ми беше много забавно като четох коментарите..Колко повърхностни и заблудени хора може да има...
    90 процента от мъжете, убедена съм не си падат по пълни жени. Но това не значи, че ще си паднат по момиче с перфектна фигура, ама някоя много смотана дето горката името не може да си каже~Да кажем, че един мъж и една жена се познават от години...прекарвали са много време заедно без да гледат един на друг по този начин. Дори и тя да е леко пълничка, не значи, че той няма да се влюби в нея. Ако струва нещо де, момчето...защото в наше време всякакви ги има. А който си търси модел и оглежда всеки сантиметър от тялото на момичето, значи грааам мозък няма...горкия човечец.
    А ако има някои закръглени момичета, трябва да ви кажа, че е най - важно вашето излъчване! Начинът, по който мислите за себе си и се държите с околните. Самочувствие, бе мацки! Като свършат идиотите, ще дойдат истински готините~Ако не се харесвате, обаче ви се хапва, хапвайте си, но излезте навън и тичайте~ То е въпрос на желание. Аз съм момиче с нормална фигура и тегло и съм сто процента убедена, че бих се влюбила в момче с наднормено тегло, ако е ..всичко останало, за което си струва да се говори...Тази тема, май не е сред тях, ама айде...
    Всичко е възможно~``
    Вярата и убеждението на хората правят чудеса~

Нека да кажа аз как виждам нещата по този въпрос.
    Много момичета страдат от синдрома "няколко килограма в повече."Тук ще говоря за тях-така наречените ``пълнички``,а не за патологичните случаи на доста дебели хора,при които е задължително да се вземат мерки,защото,освен че е неестетично,прекаленото затлъстяване води до редица здравословни проблеми.Но там темата е друга.
    Познавам доста мацки,борещи се с онези 5-6 килограма,които им скапват самочувствието.Някои от тях,твърдо решени да се впишат в заветния шаблон 90-60-90,дори без да помислят защо и за кого го правят,чисто и просто станаха анорексички.Клиники,психол ози,години мъчения...Защото някой някога им казал,че са дебели...Никой не ги харесвал,нямали гаджета и така нататък.И заради това погубват най-хубавите си години...
    Други от познатите ми,също леко пълнички,просто учудват всички.Защо ли?Защото се оказва,че въпреки няколкото килограма в повече,те са най-харесваните,имат най-готините гаджета (говоря за момчета с вкус и стил,които не се хващат с коя да е),в дискотеките заглеждат тях,а не кльощавите пръчки...Чудила съм се как го постигат,питала съм се дали наистина момчетата са започвали да харесват по-пълни (каквато е и темата).Отговора е,че не са.
    Просто онези няколко килограма в случая не са водещото в избора на момчетата.А нещо друго.Според мен,едно момиче за да бъде атрактивно,се иска много повече от кльощав задник.
    Първо,жената трябва да бъде поддържана.В стремежа си да отслабнат,много момичета пренебрегват външния си вид като цяло.Щом една жена има красиво подстригана,лъскава и здрава коса,хубава кожа със свеж тен,стегнато дупе и крака (дори и по-закръглени),добре гримирана,облечена със вкус,с хубава походка(а не прегърбена,сякаш иска да остане незабележима),и най-важното - излъчваща самоувереност и позитивизъм - ТОГАВА няма значение дали е с 5 кг. повече повярвайте ми.Мъжете просто полудяват по изпипани мацки.
    А защо в повечето случаи пренебрегват пълните?Ами 90% от тези момичета са отчаяни.И приемат,че щом са пълни,няма смисъл да влагат време и средства в поддържане на външния вид.Не ходят на фризьор,козметик,маникюрис т,кола маска,обличат се в широки,невзрачни дрехи,стараейки се да се скрият от погледа на хората.И свикват с това.После,дори и да отслабнат,отново остават с пръст в уста.Защото дори и да си слаба,щом не се поддържаш,пак няма да те харесват.
    Така че,момичета,обърнете внимание на себе си,не само на задника си,
    красотата не е само в това колко тежиш!

Както казаха в по-горния коментар ако имаш да сваляш 4-5 кг,но пък си поддържана и забавана,със самочувстие(с покритие) тези излизашни кг изобщо не са пречка.Ако килограмите са 10-15+ тогава колкото и да е забавна и т.н. 10-15+ кг са си прекалено и едва ли някой иска да е с такова момиче като гадже,но като приятел става .
    Не съм съгласно с по-горния коментар за това,че:

"Щом една жена има красиво подстригана,лъскава и здрава коса,хубава кожа със свеж тен,стегнато дупе и крака (дори и по-закръглени),добре гримирана,облечена със вкус,с хубава походка(а не прегърбена,сякаш иска да остане незабележима),и най-важното - излъчваща самоувереност и позитивизъм"
    Как закръглените крака и дупе ще са стегнати.Стегнатите крака и дупе НЕ са закръглени изобщо.Това не ми хареса само от коментара.
    Не съжалявам за хората от минало ми.Има причина те да не са в моето бъдеще.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си