- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Май момчетата харесват пълнички момичета
Дебелите имат предимство - лятото сянка ти правят, а зимата те топлятСега сериозно - много по - добре е някое слабо момиче отколкото някое пълно момиче.На мен пълни момичета НЕ ми допадат, сигурно няма да мога да го вдигна от такава.То по едно пълно/дебело момиче не си личи нито една женствена извивка, нито нищо.Какво остава тогава да харесвам в нея - "страхотния" й характер ?Моята приятелка е висока 1.60 г/д и е 43-45 кила и просто е страхотна, няма какво повече да искам от момиче от към лице и тяло, макар че повечето комплексарки веднага биха я оприличили като скелет и т.н.
![]()
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
DesireToFire написа:
Shocked Наистина си зле. Килограм и шестотин си е малко :ДД:Д Сега сериозно по темата. Ех, не разбрахте ли, че им хора с всякакъв вкус. Това е достатъчно изчерпателно по темата. И да допълня за тези, които казват, че ако си с наднормено тегло, значи си просто мързелив. Вие не сте ли чували за гени? Ако структурата на тялото ти е такава, ти може и кокали само да си, но никога няма да имаш мерки 90/60/90 примерно. Въобще не е толкова лесно, колкото си мислите. Колко момичета познавам, които ходят на фитнес, упражнения, диети, гладуване, съсипват си здравето и за какво?? За едните 5-6 килограма по-малко и за мнението на околните..
Оф абе кви подяволите са тези глупости "Колко момичета познавам, които ходят на фитнес, упражнения, диети, гладуване, съсипват си здравето и за какво??"откога фитнеса е станал вреден или пък упражненията а пък да не говорим и за гладуването.Адски много се дразня като пишат някви комлексарчета.Поне да погледнат реално.Оф направо ми омръзна от тях.Просто нямам думи.
Извинявай, ти наред ли си?!?!?! Искаш да ми кажеш, че е много полезно да се гладуваПървоначално написано от venezia42
. Ама да защо му е всъщност на човек да поема хранителни вещества. Щом организмът ни е създаден да оцелява без храна до 30 дни, не знам защо въобще си правя труда да ям поне 3 пъти на ден. И даа, много е полезно освен да гладуваш, да караш на 2 мизерни ябълки на ден, да бягаш и във фитнеса, да тичаш, да правиш купища други упражнения. В резултат на никаквата поета енергия, почти да припадаш по улиците. Защо не и после да развиеш анорексия и болемия? Не знам какво лошо съм виждала в това да ти се повръща при вида на храна, щом вече всички ще те харесват. Мда.. поднасям ти моите искрени благодарности (bow) Не знам как съм била до сега такова "комплексарче". Отивам да карам на вода, докато не стана 30kg или дай боже стана анорексичка или ме приемат в спешното. Wish me luck
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ти луда ли си?! Водата също тежи-ако искаш само се попивай с мокра кърпичка вместо да се къпеш ,защото иначе водата ще мине през кожата ти и ще натежиш![]()
![]()
![]()
![]()
Оле, мерси, не се бях сетилаПървоначално написано от britzy
Ще тичам до супермаркета за промишлено количество мокри кърпички. Даже ще го обиколя десетина пъти. И после като взема да припадна на касата, най-много да ми ги дадат for free
![]()
ехе успех и вземи от по-евтините,че са по-леки. Аз даже знаеш ли какво правя? Качвам се на лентата и тичам докато маркира стоките
![]()
Това трябва да го пробвам! Такива добри съвети даваш, не знам какво щях да правя без тебОо да, щях да съм отрината от обществото
![]()
I am always here for you![]()
![]()
Естествено, че по-закръглените са много по-секси от слабите! Бийонсе, Ким Кардашиян, Анджелина Джоли - едни от най-големите секс символи в света, не са слаби, определено.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Всъщност аз говорих за гладуване,което се подразбира да се мине само на плодове.Ама нищо стана яко лафче![]()
![]()
![]()
А не тва за лентата ме разцепи![]()
![]()
Ей радвам се ,че има такива хора като вас да правят шоу.
Успокоявайте се, папкайте спокойно, няма проблеми.![]()
От сега ходете разпуснат, после не знам..
Напоследък младото поколение е ужасно дебело и мазно, визирам момичетата.
Докато момчетата се помпат по фитнесите да изглеждат здрави, момичетата ходят разплути.
Е, ужас.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ние тук нямаме проблем с теглото![]()
Браво!Ей сега ще се почнат спорове кой бил по-хубав,ще се изпокарате и темата ще стане пълен ташак.
Хората са различни.Не го ли разбрахте?Един харесва едно,друг-друго.
И вие тука сте се завайкали какво харесват момчетата...Пхах.
Важното е вие да се харесвате и чувствате добре.Но явно само аз мисля по този начин.Всички други сте тръгнали да търсите идеалите на момчетата...Много умно,наистина.Признавам ви.
Хах,да особено тва за Джоли изби рибатаПървоначално написано от LeDa
![]()
те това ще е![]()
![]()
![]()
Не е верно момчетата на моята въздраст се кефият на момичета тип модел...не на дебеланки тип добиче![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Ще ме убиете с тая тема вече !
Верно ли още някоя си мисли , че с мазния си задник е привлекателна за момчетата?![]()
![]()
![]()
![]()
To infinity and beyond.
Мм не знам, но аз познавам много далеч не слаби момичета, които въпреки това са много харесвани.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ахахахахахахахахаххаахаха ха
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Въпрос на вкус-казало котето и си облизало дупето![]()
Не трябва да е нито модел-анорексичка, нито да е мазно дебела, но трябва да има месце. Трябва да има баланс, толкова ли е трудно да се досетите, никой не иска много тънки или много дебели жени. Истината е по средата.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Първоначално написано от Infinity
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮