- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Май момчетата харесват пълнички момичета
Първоначално написано от MakeMeLaugh
Лично аз не бих тръгнал с няква - надута и несимпатична
Ходи се прегледай... Защо анорексичките да са кобили с гадни зъби, заядливи, а пълните и те с изкривени зъби... Много си ограничена и объркана.Първоначално написано от MichellePhan
За мен хубави са слабите момичета, е, не баш клечкосаните, ами пропорционалните. Танцьорките също имат много яки тела.
А ако става въпрос и за момчетата... дебело и грозно никога няма да погледна!
въпрос на вкус![]()
Просто аз
Аз пък забелязала друга тенденция. Непрекъснатия стремеж да се опитваш да влезеш в някакви шибани норми, за да се харесаш на някого. Всеки човек си има вкус и ако на Гошо му харесват закръглени, на Тончо ще му харесват анорексично слаби. Айде стига вече сте се захласвали по глупавите статии в списанията за промиване на мозъци.
Най-после нещо вярно..Първоначално написано от TheNewReligion
абе да...харесваме дебелани... малко по-едра добре,обаче под едра се разбира пак да е финна и добре сложена,не да има гъз в друг часови пояс...
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Какво нещо е злобала и как за някои хора слаб = анорексия...не е истина просто![]()
Ама те винаги в двете крайности поставят нещата... За тях няма златна среда, не, въобще!Първоначално написано от hottie
Е то и леко закръглена за половината тук е равно на свиня ама ...Първоначално написано от hottie
![]()
PinkFloydSound,съгласна съм с теб за двете крайности,но няма да казвам,какво ми е мнението за хората,които се придържат към тях
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Къде видя двете крайости и защо точно ти прецени, че само те се харесват?Първоначално написано от PinkFloydSound
Точно за слатната среда говорим.
Не говорим за някоя дето да е 1,70 м и да тежи 70 кг - е това сори, ама не е слабо.
Нито пък говорим за някоя дето е 1,70 м и да тежи 40 кг - това е прекалено слабо и чак тук можеш да говориш за анорексии и т.н.
Златната среда според мен и като гледам повечето момчето на моята възраст т.е. над 20 харесваме примерно, ако пак е 1,70 м да тежи около около 55 кг (забелязъл съм, че от сантиметрите като извадиш около числото 15 = на задоволителните златни килограми) - тогава нито има мазнинка, паласки и т.н., нито пък и се описват костите.
Ето примери за какво говорим:
(и искаш да ми кажеш, че това клони към средата на много слабото и анорексията ли...)
Гледай телата на тези жени от линковете:
http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
http://images.google.bg/imgres?imgur...a%3DN%26um%3D1
http://images.google.bg/imgres?imgur...%3D36%26um%3D1
Сега не казвам, нито налагам мнение, че всички трябва задължително да са така - но щом питате какво е златна среда и да изглежда секси - това е отговора на повечето мъже. Факт е, че изневерите винаги стват с по-млади и слабички момичета.. ;р
Та така![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
ъпсурд пълен..
просто има хора които и на тфа са доволни като не могат да имат повече
I Love
Vania
Kabakova
ЧОВЕК, НЕ МЕ РАЗБРА!Първоначално написано от MakeMeLaugh
Искам да кажа, че някои хора в тая тема се изразяват твърде крайно, като НЯМАХ предвид теб.
Просто едни от тях твърдят, че ако си слаб, си анорексик, а ако си леко закръглен – си дебел и се търкялаш. Просто за тях съществуват само тези две неща. За тях НЯМА златна среда.
А относно линковете, които пусна, определено ми харесват телата. Нито са анорексични, нито нищо.
55 кг на 170 см определено са добре, но аз съм толкова висока и дори по-лека, но не ме удовлетворява. Просто на всеки килограмите му седят различно.
Когато съм си говорила с момчета и съм казвала, че искам да отслабна, МНОГО са ми казвали, че едно момче иска да има какво да пипне, тоест да има дупе, крака а не кокали.
ама все пак ако корема на момичето е някъкъв сланинест.. едва ли ще е приятно
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
Първоначално написано от freak.doll
ти наистина добре ли си....аз съм 170 и съм 48-50кг...ко дебела ли съм..по твоята логика....... пф .. хах
то това 45-50 кг ако е пълен човек нз....по колко кг трябва да сме за да сме слаби... 30???
Дай снимка. Така не можем да преценим.Първоначално написано от loovvvee
Ако блъскаш фитнес и имаш мускули, всъщност нормално е, те тежат повечко. Пък и си висока.
Шшш тука ме комплексирате, ей.168 съм и съм 52-53.
Майтапим се бе.![]()
Няма по - важно ! И двете са много важни и лицето и тялото.
Имам една съученичка, която е прекрасен човек в личицето е като ангелче, чисто бяло с малко приятно носле, сини очи , много красиви устни, без никакви пъпки или черни точки.С хубава руса коса обаче е пълна.Това е ! И няма приятел и хората я харесват само като приятел, но явно заради тялото няма момче, което да се 'навие' да бъде с нея.Има снимки само на лицето и когато някой си говори с нея може да се влюби веднага, с какви момчета се е зарибявала самои когато я видят в пълен размер..край..
Има и обратните варианти на нея и пак е зле .. Тъй, че и от двете по достатъчно много.
А няма такъв филм момчетата да харесват по - пълни момичета.
Мисля,че по скоро се прави компромис с лицето отколкото с тялото.И съм 100% убедена в това.Може да е по грозноватичка в лицето, но останалото ако й е както трябва си е ок.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
добре де :D ко значение има кой къф е ;dd нали сички са хора.. слаби пълни... :?
Кой се изсказа, че 45-50 кг е 'пълничко' ..
Болни ли сте? Аз съм над 50 кг и да ви изглеждам 'мазно закръгленичка'?![]()
Иначе по темата, въпрос на вкус си е.![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Визията има огромно значение.
Но не съм на мнение,че момчетата избират по-пълнички.Ама и така да е,кво лошо има?![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Ти просто прочете ли на MichellePhan комплексаро-злобарските бълвочи?!Първоначално написано от DarkKisss
Едните били кривозъби, другите били кобили с развалени зъби и конска походка...
![]()
![]()
![]()
Кой знае кво е някво злобарче нисичко дебеличко .. Най-кофти комбинацияПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Или мазна двойкарка с грозен фейс.Първоначално написано от DarkKisss
Аз пък смятам,че едно стегнато и добре оформено момиче би се предпочело пред момиче с детско телосложение или извънгабаритна![]()