- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Май момчетата харесват пълнички момичета
да, правилно го казаПървоначално написано от Zaharinka
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Прав е - особено с детското телосложение! Има много момичета, които са слаби, но нямат никаква женственост в тялото... Под липса на женственост нямам предвид атлетична и мускулеста фигура, ами просто твърде тесни рамене, талията и таза да са на едно ниво... Хубаво е тялото тип "пясъчен часовник" - тънка талия, но в никакъв случай твърде широк таз.Първоначално написано от DarkKisss
Щот могат друго да кажат,ако си им симпатична, няма да те наредятПървоначално написано от Aniiiii
-Да,имап нужда да слабееш.
пъълни глупости.. наистина ! Как ще харесваш някоя свиня която само знае да яде и да седи пред компа пред някого,който полага много грижи за тялото си?
xahxahAXHXHAHAhxahahxahxahxahxhaxahXHAHПървоначално написано от Luscious_Heart
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nenene
+1+1+1+1+1+1+1+1+1+1
Залъгвайте се дамии продължавайте с чипсовете и фафлите
![]()
Аре стига бе хора кви са тия пълни глупости не мога да го разбера тва нещо?!Момчетата харесвали "пълнички момичета" и някой ще ми обясни ли какво точно имате в предвид под "пълнички" тялото на всеки човек е различно както някой каза по-горе ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС,но според мен тряя да има къде да се пипне и да се щипне щот момчетата обичат май...а пък в моя град по едно време беше на мода "Да ебеш дебели" смисъл да се пробва какво е ;xx
еми до някъде е вярно ,но пък гаджето ти да е с некфо целулитно дупе и гърди до пъпа ужасс .Мисля .че повече се харесват слабичките ,стройничките с дълги крака ,хубаво тяло ...![]()
То момичето и слабо да е, като примерно са му прекалено къси краката, или широки(направо мъжки) раменете, или лицето му е цял кошмар на тъмно, липсата на тлъстини няма да оправи нещата.![]()
Аз имам много красива приятелка, но едра като кобила..страхотни черти, огромни крака, 46 номер обувки..обаче пак много я харесват. Щото е ХУБАВА, има за щипане, но не е дебела.
Всеки си има вкус, различни очи, различно виждат. Това обаче не включва момичета с детско телосложение или талия колкото Екватора. Въпреки че човек се влюбва със очите, но обича със сърцето![]()
Пфф..
дрън-дрън!
Първо,че всеки си има отделен вкус ии..
един харесва дебели момичета/пълнички..
друг харесва кльощи..
няма как да определиш точно!
..Може просто да знаблюдаваш едно момче,например..
само той да ти прави впечатление (най-много) и той да харесва малко по-пълнички девойки.. нямам идея..
но това,което ти казах-си е истината!![]()
Каквото и да правите, каквото и да пишете, височките, дългокраки, синеоки, руси мацки с мерки 90-60-90 си остават идеала за жена.![]()
А друг е въпросът, че много малко останаха тези, които се поддържат.Много под броя на мъжете-мераклии, смея да твърдя.Няма за всички.Ето защо се налага критериите да паднат малко
![]()
all day... all night... what the fuck?!
+1Първоначално написано от PinkFloydSound
по-добре закръглени,не пълни..отколкото някви кльощави ,който са като анорексички![]()
Първоначално написано от MichellePhan
ауууу по тая логика съм пълничка
![]()
![]()
![]()
![]()
лелеее егати поста
![]()
Хм.. интересна тема. Моето мнение е, че по- малките 16-17-18 годишните момчета гледат само телата, защото още са твърде малки и недорасли, за да разберат кои са важните неща. На този етап важното е да седнеш в кафето и твоето гадже да е най- хубавото например. Но по- нататък идва момента, в който осъзнават, че не това са най- важните неща за една връзка.
Относно това, че повечето мъже харесват слаби момичета- да така е, но това е едно от онези твърдения, които маркетинга е набил в главите на хората- телевизия, вестници, филми- навсякъде комерсиализират слабите момичета, но това не значи, че са по- красиви. Едно слабо тяло може да бъде много грозно, както и едно по- закръглено може да бъде красиво. Въпросът е колко поддържано е това тяло, дали е стегнато, дали тенът е равномерен.
Това, че всички момичета искат да приличат на модели е напълно нормално, защото всеки ден им се набива в главите, че това е най- красивото, най- привлекателното.. а все пак всеки иска да е харесван. По този начин обаче създават стериотипи у хората и те започват да гледат повече външността, което е огромна грешка.
Замислете се все пак за зрелите двойки. Всички харесват телата на "моделите", но малко от тези момичета са обичани и са със сериозни връзки, именно защото мъжете не търсят "тяло" в половинката си.
чакай малко бее искаш да ми кажеш,че 45 кг е дебело ?!Първоначално написано от clever
![]()
ти трябва да си на 12
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Различни момчета .. различни предпочитания .. аз също не харесвам много слабите момичета (нищо, че съм момиче) ..
Иначе за мен и тялото и лицето са важни .. но не повече отколкото самия характер на момчето ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от clever
![]()
Всеки си има различен вкус. Ако бях момче нямаше да избера няква анорексичка, ами просто с нормално тяло. А и не само красотата и външния вид за важни![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Въпрос на избор,пък и ако момичето е сериозно и готино по харектер и като човек,що пък да не е с нея момчето,не винаги външността е важна,а и съм забелязала,че в последно време момчетата си хващат сериозни гаджета,а не някви лигли,тва е ужасно да видиш някоя малка п**ка да се лигави по улиците,ужас![]()
Първоначално написано от MakeMeLaugh
май май ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
на всяко нещо трябва да се търси златната среда... нали знаете поговорката: много хубаво, не е на хубаво...
всичко трябва да е умерено, но действително момчетата възприемат нас и телата ни по по-различен начин от нашето вечно критично око![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Аз лично си падам по слаби момичета не говорим за супер слаби а с нормално тяло не да е толкова слаба се едно е болна от анорексия а нормално тяло.