.
Затворена тема
Страница 3 от 14 ПървиПърви 123456713 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 350
    Град
    На стадиона за бягане.
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Аз пък смятам,че едно стегнато и добре оформено момиче би се предпочело пред момиче с детско телосложение или извънгабаритна
    да, правилно го каза
    Running is my drug and I am overdosed ..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Аз пък смятам,че едно стегнато и добре оформено момиче би се предпочело пред момиче с детско телосложение или извънгабаритна
    да, правилно го каза
    Прав е - особено с детското телосложение! Има много момичета, които са слаби, но нямат никаква женственост в тялото... Под липса на женственост нямам предвид атлетична и мускулеста фигура, ами просто твърде тесни рамене, талията и таза да са на едно ниво... Хубаво е тялото тип "пясъчен часовник" - тънка талия, но в никакъв случай твърде широк таз.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Въпрос на лично мнение за всеки красотата е различна. За мен тялото е много важно, за мен краиво момиче е слабо и оформено тяло съчетано с красиво лице. Но за други е съвсем различно... Според мен всеки е красив сам по себе си. Според мен няма гразни хора, има неподържани.
    !

Супер фен Аватара на Shia
    Цитирай Първоначално написано от Aniiiii
    Когато съм си говорила с момчета и съм казвала, че искам да отслабна, МНОГО са ми казвали, че едно момче иска да има какво да пипне , тоест да има дупе, крака а не кокали.
    ама все пак ако корема на момичето е някъкъв сланинест.. едва ли ще е приятно
    Щот могат друго да кажат,ако си им симпатична, няма да те наредят
    -Да,имап нужда да слабееш.

Повече от фен Аватара на Ambrosia
    мисля че не е точно така

пъълни глупости.. наистина ! Как ще харесваш някоя свиня която само знае да яде и да седи пред компа пред някого,който полага много грижи за тялото си?

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Ами то...на някой момичета им отива да са пълнички(имам предвид 45-50 кг),НО едва ли момчетата харесват дебели и и грозни,тъпи кобили с изкривени зъби и супер малко сиво в-во.Или анорексички,с кобилска походка,гадни зъби,тъпи,заядливи,неподдъ жани и т.н...
    Пък и някой "пълни" са по ген (спортуват си,ама майката,бащата,родата са пълни) и те горките до 16-17 год. ще си останат фат.
    Леле колко си проста

Иначе не съм забелязвала момчетата да харесват по-пълни.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Кой се изсказа, че 45-50 кг е 'пълничко' ..
    Болни ли сте? Аз съм над 50 кг и да ви изглеждам 'мазно закръгленичка'?
    Иначе по темата, въпрос на вкус си е.
    Ти просто прочете ли на MichellePhan комплексаро-злобарските бълвочи?! Едните били кривозъби, другите били кобили с развалени зъби и конска походка...
    Кой знае кво е някво злобарче нисичко дебеличко .. Най-кофти комбинация
    Или мазна двойкарка с грозен фейс.
    xahxahAXHXHAHAhxahahxahxahxahxhaxahXHAH nenene
    +1+1+1+1+1+1+1+1+1+1

Град
    in ur dreams
    Залъгвайте се дами и продължавайте с чипсовете и фафлите

Град
    Wonderland/Lazy Town
    Аре стига бе хора кви са тия пълни глупости не мога да го разбера тва нещо?!Момчетата харесвали "пълнички момичета" и някой ще ми обясни ли какво точно имате в предвид под "пълнички" тялото на всеки човек е различно както някой каза по-горе ВСЕКИ СИ ИМА ВКУС,но според мен тряя да има къде да се пипне и да се щипне щот момчетата обичат май...а пък в моя град по едно време беше на мода "Да ебеш дебели" смисъл да се пробва какво е ;xx

Супер фен Аватара на dqvolcheto9
    еми до някъде е вярно ,но пък гаджето ти да е с некфо целулитно дупе и гърди до пъпа ужасс .Мисля .че повече се харесват слабичките ,стройничките с дълги крака ,хубаво тяло ...

То момичето и слабо да е, като примерно са му прекалено къси краката, или широки(направо мъжки) раменете, или лицето му е цял кошмар на тъмно, липсата на тлъстини няма да оправи нещата.
    Аз имам много красива приятелка, но едра като кобила..страхотни черти, огромни крака, 46 номер обувки..обаче пак много я харесват. Щото е ХУБАВА, има за щипане, но не е дебела.
    Всеки си има вкус, различни очи, различно виждат. Това обаче не включва момичета с детско телосложение или талия колкото Екватора. Въпреки че човек се влюбва със очите, но обича със сърцето

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Пфф..
    дрън-дрън!
    Първо,че всеки си има отделен вкус ии..
    един харесва дебели момичета/пълнички..
    друг харесва кльощи..
    няма как да определиш точно!
    ..Може просто да знаблюдаваш едно момче,например..
    само той да ти прави впечатление (най-много) и той да харесва малко по-пълнички девойки.. нямам идея..
    но това,което ти казах-си е истината!

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Каквото и да правите, каквото и да пишете, височките, дългокраки, синеоки, руси мацки с мерки 90-60-90 си остават идеала за жена.
    А друг е въпросът, че много малко останаха тези, които се поддържат.Много под броя на мъжете-мераклии, смея да твърдя.Няма за всички .Ето защо се налага критериите да паднат малко
    all day... all night... what the fuck?!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Цитирай Първоначално написано от PinkFloydSound
    Не, просто момчетата не предпочитат АНОРЕКСИЧНО слабите момичета. Но това не значи, че харесват по-закръглени.
    Е, има и изключения де, има мъже/момчета, които не виждат нищо хубаво в момиче, на което не му се четат ребрата.
    Иначе всичко е твърде относително. Едва ли момчетата ни избират само за визията, ами ум, характер и т.н. Та, ако едното е в по-малко количество, нещо друго ще го компенсира, така че не може да се каже дали момчетата избират по тялото, или по лицето.
    +1

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    по-добре закръглени,не пълни..отколкото някви кльощави ,който са като анорексички

Град
    в света на приключенията ..
    Ами то...на някой момичета им отива да са пълнички(имам предвид 45-50 кг)
    ауууу по тая логика съм пълничка
    лелеее егати поста

Хм.. интересна тема. Моето мнение е, че по- малките 16-17-18 годишните момчета гледат само телата, защото още са твърде малки и недорасли, за да разберат кои са важните неща. На този етап важното е да седнеш в кафето и твоето гадже да е най- хубавото например. Но по- нататък идва момента, в който осъзнават, че не това са най- важните неща за една връзка.
    Относно това, че повечето мъже харесват слаби момичета- да така е, но това е едно от онези твърдения, които маркетинга е набил в главите на хората- телевизия, вестници, филми- навсякъде комерсиализират слабите момичета, но това не значи, че са по- красиви. Едно слабо тяло може да бъде много грозно, както и едно по- закръглено може да бъде красиво. Въпросът е колко поддържано е това тяло, дали е стегнато, дали тенът е равномерен.
    Това, че всички момичета искат да приличат на модели е напълно нормално, защото всеки ден им се набива в главите, че това е най- красивото, най- привлекателното.. а все пак всеки иска да е харесван. По този начин обаче създават стериотипи у хората и те започват да гледат повече външността, което е огромна грешка.
    Замислете се все пак за зрелите двойки. Всички харесват телата на "моделите", но малко от тези момичета са обичани и са със сериозни връзки, именно защото мъжете не търсят "тяло" в половинката си.

Мега фен Аватара на POLLINA
    Град
    Manhattan *
    Цитирай Първоначално написано от clever
    лелеее егати поста
    чакай малко бее искаш да ми кажеш,че 45 кг е дебело ?!
    ти трябва да си на 12

In the future everyone will be famous for 15 minutes...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Различни момчета .. различни предпочитания .. аз също не харесвам много слабите момичета (нищо, че съм момиче ) ..

Иначе за мен и тялото и лицето са важни .. но не повече отколкото самия характер на момчето ..

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от clever
    лелеее егати поста
    +1
    Всеки си има различен вкус. Ако бях момче нямаше да избера няква анорексичка, ами просто с нормално тяло. А и не само красотата и външния вид за важни
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Въпрос на избор,пък и ако момичето е сериозно и готино по харектер и като човек,що пък да не е с нея момчето,не винаги външността е важна,а и съм забелязала,че в последно време момчетата си хващат сериозни гаджета,а не някви лигли,тва е ужасно да видиш някоя малка п**ка да се лигави по улиците,ужас

Мега фен Аватара на teenems
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Глупости.. просто напоследък момичетата напълняха.
    Примерно виж всички сайтове за запознанства.. повечето "мацки" с нацупени джуки и т.н. са някакви едри и загръглени или 'мазнички'. И си обърнал вниманив, че приятелите ти ходят с такива, щото е явление просто. Така ми се струва на мен.

май май ..
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

на всяко нещо трябва да се търси златната среда... нали знаете поговорката: много хубаво, не е на хубаво...

всичко трябва да е умерено, но действително момчетата възприемат нас и телата ни по по-различен начин от нашето вечно критично око

Аз лично си падам по слаби момичета не говорим за супер слаби а с нормално тяло не да е толкова слаба се едно е болна от анорексия а нормално тяло.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си