.
Затворена тема
Страница 4 от 14 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 350
    Според мен това е въпрос на вкус ! Някои харесват слаби други пълни !
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

прочетох всички коментари ... някои от сорта на "45-50 кг е дебело" бяха доста смешни .... дойде ред и аз да се изкажа аз мисля,че ако едно момиче е потдържано, имам предвид ... чиста коса .. лице без пъпки, ЛЕК грим ... да е винаги със чисти дрехи и да ухае хубаво, да е печена,забавна,засмяна ... и да не се срамува да направи някоя и друга глупост (защото съм израсла с момчета и мисля,че не им се харесват мацки които са прекалено префърцунени и тн.) и да е с хубава фигура и симпатично лице ... и най-вече с хубав характер ... в смисъл когато е бъзик да е бъзик ,когато трябва да се говори по някоя тема сериозно да е сериозна ... няма да има проблем ... аз така мисля
    Take the evil out the people, they'll be acting right,
    cause both black and white is smokin crack tonight,
    and the only time we chill is when we kill each other,
    it takes skill to be real, time to heal each other ...
    -2Pac-

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    ебах ви в тъпата тема..
    Брях,брях

уау 45-50 дебело?!
    ебати значи аз трябва да съм..нз кво.. xD момиче съм на 14 61-2 кг. 165..
    Не ям много уверявам ви.
    До тук с външността ми,сега по темата..
    Не знам дали си падат момчетата по пълни момичета,но знам 1-външността не е всичко,както казаха повечето.Трябва момичето да има хубав характер,да не е заядливка и да не се хваща за всяко нещо.Момичето трябва да е примерно,добро и мило.Ако се усмихваш повече е по-добре.По-позитивна изглеждаш.Важно е много и държанието.Ако си някакво грубо момиче не можеш да очакваш другите да се държат добре с теб.Някои момичета са си внушили,че са 'най' яките и се държат много надменно,това не трябва да се случва.На мен лично ми идва да отида и да я нахраня,но запазвам самообладание.Както и да е..Просто бъдете себе си!Не се правете на нещо,което не сте,защото животът е кратък!Списанията,телевизи ята-налагат идеала си,за съжаление много момичета станаха анорексички и булемички,точно заради жаждата си да бъдат слаби.Просто ако си по-пълен спорта му е майката.Така за 1-2 месеца си във форма.Но за това се изисква постоянство и дори след като постигнеш желаният резултат трябва да продължиш да спортуваш.
    Това е от мен,надявам се да съм била полезна.
    Метъла ще спаси света!!! \m/

http://www.metalshop.cz/images/222.JPG

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Хм.. интересна тема. Моето мнение е, че по- малките 16-17-18 годишните момчета гледат само телата, защото още са твърде малки и недорасли, за да разберат кои са важните неща. На този етап важното е да седнеш в кафето и твоето гадже да е най- хубавото например. Но по- нататък идва момента, в който осъзнават, че не това са най- важните неща за една връзка.
    Относно това, че повечето мъже харесват слаби момичета- да така е, но това е едно от онези твърдения, които маркетинга е набил в главите на хората- телевизия, вестници, филми- навсякъде комерсиализират слабите момичета, но това не значи, че са по- красиви. Едно слабо тяло може да бъде много грозно, както и едно по- закръглено може да бъде красиво. Въпросът е колко поддържано е това тяло, дали е стегнато, дали тенът е равномерен.
    Това, че всички момичета искат да приличат на модели е напълно нормално, защото всеки ден им се набива в главите, че това е най- красивото, най- привлекателното.. а все пак всеки иска да е харесван. По този начин обаче създават стериотипи у хората и те започват да гледат повече външността, което е огромна грешка.
    Замислете се все пак за зрелите двойки. Всички харесват телата на "моделите", но малко от тези момичета са обичани и са със сериозни връзки, именно защото мъжете не търсят "тяло" в половинката си.
    Колко точно го каза ... Мнението ми е същото...
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Всеки с вкуса си :P
    Трагедията е пълна...

Нищо подобно!!!

Голям фен Аватара на radybt
    Град
    Sofiq
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Да, но тази тема е за физика

И госпожиците веднага наскочиха, че им се четяли ребрата и бла-бла и великите преувеличения.. злоба злоба
    Съгладен съм,аз си харесвам СЛАБИ момичета...няма да я ям,че да ми е закръглена...и обикновенно," леко закръглени" се самоназовават момичета над 70 кила!

Да дам един пример.Снощи отивам на спирката и какво да видя - едно СУПЕР ГОТИНО МОМЧЕ се целуваше с една адскии дебела.. Ами ето, момчето е предпочело по сериозно момиче от колкото някаква с която да се лигави. :)

Аа и да допълня . Всичко е въпрос на вкус! Все пак не може всички момичета да приличат на излезли от списанията модели ?

Цитирай Първоначално написано от MichellePhan
    Ами то...на някой момичета им отива да са пълнички(имам предвид 45-50 кг),НО едва ли момчетата харесват дебели и и грозни,тъпи кобили с изкривени зъби и супер малко сиво в-во.Или анорексички,с кобилска походка,гадни зъби,тъпи,заядливи,неподдъ жани и т.н...
    Пък и някой "пълни" са по ген (спортуват си,ама майката,бащата,родата са пълни) и те горките до 16-17 год. ще си останат фат.
    Сериозно не си добре ... ако 45 -50 са закръглени..значи аз съм слоница.Една от най добрите ми фр е 52 някъде там и имам върховно тяло .А една друга приятелка която е 45 кила е направо скелет.Относно въпроса...всеки си има свои собствен вкус.На мен лично доста момчета са ми казвали че не харесват твърде слабите момичета, а искат нещо което да могат да пипнат.Нямат педвид да са тлъсти и да имат сланини просто да пипнат.Аз лично се смятам за дебела ( майка ми и баба ми го набиват в главата) имам излишни мазнинки по себе си, но пък съм стройна и висока.Не си личи къде какво имам.дори вчера един приятел доста усърдно спори с мен дали съм дебела иили не.Но както и да е.Важното е момичето да се харесва и да се чувства добре в собствената си коя.а ако ти се чувстваш красива тогава и другите ще те виждат такава

Хм.. интересна тема. Моето мнение е, че по- малките 16-17-18 годишните момчета гледат само телата, защото още са твърде малки и недорасли, за да разберат кои са важните неща. На този етап важното е да седнеш в кафето и твоето гадже да е най- хубавото например. Но по- нататък идва момента, в който осъзнават, че не това са най- важните неща за една връзка.
    Относно това, че повечето мъже харесват слаби момичета- да така е, но това е едно от онези твърдения, които маркетинга е набил в главите на хората- телевизия, вестници, филми- навсякъде комерсиализират слабите момичета, но това не значи, че са по- красиви. Едно слабо тяло може да бъде много грозно, както и едно по- закръглено може да бъде красиво. Въпросът е колко поддържано е това тяло, дали е стегнато, дали тенът е равномерен.
    Това, че всички момичета искат да приличат на модели е напълно нормално, защото всеки ден им се набива в главите, че това е най- красивото, най- привлекателното.. а все пак всеки иска да е харесвПо този начин обаче създават стериотипи у хората и те започват да гледат повече външността, което е огромна грешка.
    Замислете се все пак за зрелите двойки. Всички харесват телата на "моделите", но малко от тези момичета са обичани и са със сериозни връзки, именно защото мъжете не търсят "тяло" в половинката си.
    Хахааааааааааааа това е се едно да кажеш че ТВ може ти внуши че лайната са вкусни ако всеки ден ти го повтарят Просто това чувство за красота неможе да ни се внуши... това си е природата на мъжа, все едно на младите да ни се внуши че операта е най яката музика... еми няма как да ме накарат да слушам опера ако ще да я въртят по цял ден .Стига сте се залъгвали , вие дебеличките, и почвайте да си стягате телата... дайте си малко Воля вместо да се самозалъгвате.

Ми според мене сипадат не чак по пълни, пякви нормални.Защото аз пимерно съм слаба(но не и кльощава) и господина ми по практика вика че трябвало да кача някое кило и съм щяла да съм по добре, щото така съм била само кокали и нямало кво да се пипне(което са глупости, аз не съм клечава) и точно господина ми е оример, че си пада по по закръглени момичета.Но пък аз все искам да съм си клечка, ма кар да не съм Иначе ти питаш и кое е по важно-красотата на лицето или на тялото- ми според мен и двете са си еднакво важни!

Цитирай Първоначално написано от RoYaLTy
    Това, че всички момичета искат да приличат на модели е напълно нормално, защото всеки ден им се набива в главите, че това е най- красивото, най- привлекателното.. а все пак всеки иска да е харесвПо този начин обаче създават стериотипи у хората и те започват да гледат повече външността, което е огромна грешка.
    Хахааааааааааааа това е се едно да кажеш че ТВ може ти внуши че лайната са вкусни ако всеки ден ти го повтарят Просто това чувство за красота неможе да ни се внуши... това си е природата на мъжа, все едно на младите да ни се внуши че операта е най яката музика... еми няма как да ме накарат да слушам опера ако ще да я въртят по цял ден .Стига сте се залъгвали , вие дебеличките, и почвайте да си стягате телата... дайте си малко Воля вместо да се самозалъгвате.
    Тъп си
    Ако не ти е ясно,преди доста години за красиви са били възприемани именно по-закръглените жени,но времената се променят и сега моделът за красива женска фигура е далеч по-различен от тогавашния.
    Факт е обаче,че медиите манипулират - вярваш или не.
    heiress е права,макар самата аз да съм виждала единица пъти момичета на които им отива да са +1,2 кг. повече.
    Мисля,че закръглено се разбира по-скоро като в точните килограми за ръста,а не с излишни сланини,влачещи се след момичето.
    Обаче,обикновено естететически по-красиво ми се вижда едно слабо тяло,дори с няколко килограма в минус,отколкото плюс.

Град
    Кофите до парламента, лявата със затворения капак и надпис - Тук охранявам аз!
    Да е, супер яко е да видиш 16-17 годишен бизон. И с некви шкембаци, некви поли - мани мани...чак като дойде лятото и ми иде да се преселя в Аляска
    Най-много мразим чалга и McDonald's!!!

Есть только миг между прошлым и будущим.
    Именно он называется жизнь!

Град
    Пловдив
    никога не съм мислила,че момчетата харесват по-пълнички момичета..и определно предпочитам да съм гърджава отколкото някакква дебеланка
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ами...в пълна заблуда си. Ти харесваш ли дебели момчета??

Според мен за всеки човек е индивидуално
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Град
    Neverland
    не мисля. :P
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Зависи какво имаш предвид под пълнички?И аз не съм от най-слабите,но приятеля ми си ме харесва Зависи от човека..

Супер фен Аватара на LoveRetroMusic
    Град
    Dreamland
    О,да. Само някакви със седем декара заден двор.
    “I don’t know why I’m scared,
    I’ve been here before,
    Every feeling, every word,
    I’ve imagined it all,
    You’ll never know if you never try,
    To forget your past and simply be mine” ♥ Adele

Град
    Пловдив
    абе момчетата никога няма да харесват по-пълнички момичета,докато съществуват Planeta u FashionTV .няма кво да се лъжем,че е до човека-всички гледат външния вид и ако не изглеждаш като Барби,не важиш.

*Има и момчета,които не гледат само тва,но са някъв жалък процент от тези,които гледат,
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    Цитирай Първоначално написано от RoYaLTy
    Тъп си
    Ако не ти е ясно,преди доста години за красиви са били възприемани именно по-закръглените жени,но времената се променят и сега моделът за красива женска фигура е далеч по-различен от тогавашния.
    Факт е обаче,че медиите манипулират - вярваш или не.
    heiress е права,макар самата аз да съм виждала единица пъти момичета на които им отива да са +1,2 кг. повече.
    Мисля,че закръглено се разбира по-скоро като в точните килограми за ръста,а не с излишни сланини,влачещи се след момичето.
    Обаче,обикновено естететически по-красиво ми се вижда едно слабо тяло,дори с няколко килограма в минус,отколкото плюс.
    Oh My God

А питала ли си се защо точно моделите ги избират слабички.Нали защото мъжете това харесват , сега за политика... разбирам но, такива основни биологични наклоности неможе да се внушат. Ай да се опитат да ти внушат да не си епилираш краката и да не си махаш мустака... ще ги слушаш ли НИКОГА....

Ама какво се мъча да обяснавам...Сега ако 20 момчета кажат че харесват слаби момичета няма да се съгласите ще си измисляте някви теорий като тази с ТВ и само 1 момче каже че харесва дебеланки ще се радвате много... защото мисленето ви е такова " защо да не ми е по лесно.. да си хапвам шоколад и чипс пък че съм 150/80 нищо то момчетата това харесват.. пък тея останалите им е внушено"

Тъп съм бил... ми добре тъп съм. Ти живей в заблуда

Edit: И мисля че точно по тази тема 1 мнение на момче е с много по-голяма тежест от 10 на момичета. Ама вие не приемате негативни коментари тей че.... сега едно дебеличко дете си помислило че момчетата харесват дебеланки и аз ще му казвам че не е така.... от къде на къде

Град
    Пловдив
    моделите не ги избират,защото мъжете ги харесват,а защото преди моделите са били много по-пропорционални,а идеята е едно пропорционално тяло да представя дрехите по най-добрия начин.дизайнерите не ги е** дали модела ще се харесва,нали идеята е дрехите да се харесват..
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    cherrygloss - мама
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Ами все същото дрехата стои добре на слабо тяло, а момичетата защо се обличат със такива модни дрехи...... капиш..... щото чакат батко да дойде.

Бай Дъ Уей защо в биологията хората все ги рисуват слаби като показват мускулатурата или половите белези или нещо друго. Защо не ги правят дебели.... сигурно телевизията им го е внушила

Супер фен Аватара на Little_Lady93
    Много тъпотии се изписаха по тая тема... Първо беше простотията с 45те кг. после на Роялти глупостите, че момичетата казвали така, защото им е по-лесно да си хапват чипс и шоколад....Господинчо, а ти хапрваш ли си чипс, шоколад, пица, дюнер и въобще всичко, което си поискаш.ПРобвай да караш на 2 ябълки на ден или 2 краставици и тогава ми говори кое било лесно и кое не.От такива като теб от 54кг на 160 станах 36-37 на 161 от тъпите ви коментари.И мога да ти кажа че много момчета ме харесваха когато бях 54 кг.... освен един прост като дънер, също като теб.Според теб харесваше ли ме някой на 36кг а?!?!?! Сега съм 45 кг и не виждам никаква разлика в отношението на момчетата откак бях 54кг и сега. Ти карал ли си месеци наред без храна, че да казваш на момичетата кое им било по-лесно.
    Че аз и сега не се харесвам, не се харесвам.Никога няма да се харесам заради моделите по списанията налагани като естетически модел на красотата и хармоничното тяло.Никога няма да съм 175 и да тежа 40 кг...
    Само дето ако някое момче чуе, че пак съм на диета почва да ми опява че не харесва кльощави и че сега съм била много слаба.
    Никой не говори за момичета по 70-80кг това не е пълно а дебело.И все пак имам много приятелки които хич не са слаби, обаче въобще не страдат от липса на мъжко внимание.Това е до начина по който се държи момичето.Може да не е много слаба но пак да излъчва много сексапил.Да не говорим че темата е супер повърхностна.Както казаха по нагоре тва ако съществува са принципи на лигльовците от 15 до 18 години, защото са недорасли и не могат да оценят истнски важните неща в живота.
    Спрете да делите хората на слаби и дебели, защото сега може да си слаб, но не се знае след 2 месеца дали няма да си +10кг, както и обратното. [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си