- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Май момчетата харесват пълнички момичета
То излиза,че щом съм пълничка,но не дебела,знчи съм грозна![]()
Въобще не случай глупостите които се изписаха тука от комплексирани момчета и момичета.Всичко мъжко има големи претенции.Има дебели горни и тъпи момчета, които като ги питаш какви момичета харесват се изрежда едн списък, съдържащ 235249 изисквания.В край на сметка обаче те ще са тези, които ще останат сами, не тиПървоначално написано от Miriam
Ще ги видим като се влюбят в някоя пухкавичка, която няма лице на холивудска красавица
![]()
Найстина да си пълна не значи да си грозна.И аз си харесвам една пухкава дебеланкаПървоначално написано от Little_Lady93
Аз мисля, че почти не чух нито едно мъжко мнение, а само на момченца по на 12-16
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
подкрепям повечето,което си написала,най-вече одебеления шрифт.Първоначално написано от Little_Lady93
Значи аз съм от високите и слабите момичета,но напоследък момчета все ме казват,че съм прекалено слаба 170 и съм 51 кг,а преди бях към 54-55 кг и ми казват всички познати,че преди съм била най-добре.Честно казано забелязала съм,че хресват момичета с по-закръглени форми имам предвид не като моделите,толкова високи и слаби ами малко по-пълни,давам снимки за да прецените.
или
разбира се, може би златната среда е най-добре.Надявам се хората,не само мочетата, да избират не по тялото,а по излъчването,характера и да ти е приятно с него.
Та относно темата мисля,че авторката нямаше предвид дебели,а така да се каже да има да се щипне нещо![]()
Много глупости се изписаха по тая тема.. Понеже съм в някакво идиото- философско настроение, ще ви поизпиша няколко редчета, в които ще синтезирам по възможно най-картък начин мнението си по въпроса, изградено въз основа на личен опит.
Аз съм момиче, висока съм 156 см и тежа 56- 7 кг. Не съм кой знае колко слаба, но не съм и дебела. Получавам достатъчно внимание от другия пол, имам си и 'сериозен' приятел вече година и 9 месеца. Преди години (3 може би... или 4, знам ли) имах т.нар. 'депресарски период'- прекратяване на всякакъв вид хранене в името на непостижимия идеал- 40 кг. Тогава бяха времена, в които тежах около 65- 70 кг... Всичко започна заради една подигравка от някакъв льольо. За 2 месеца станах 43, и почнаха да ми викат 'мърша', 'ани' от 'анорексия', 'биби' от 'булимия' и разни такива работи. :> Как да е, прецаках си организма заради нек'ви... тъпанари. После лекари, ала бала, да чукна на дърво- вече съм долу- горе добре.
След като качих някое и друго килце, като минах 52- 3 кг, започнах да се радвам на едно огромно внимание от страна на мъжкия пол. Имала съм толкова връзки оттогава... В един момент беше важно дали аз харесвам дадено момче, а не дали той мене.
Вече, като.. ъм, по- 'дърта' ^^ , съм си изградила някакъв идеал за мъжа- мечта. За мене той е възможно най- голям ( не дебел, но не и разните анабол- маниаци с малки пишки... ), възможно най- мил и с възможно най- голямото чувство за хумор. Но не това е най- важното- ако ме уважава, подкрепя и ми помага,ако държи на мен и ме предпочита пред приятелите си, ако знае как се пише 'убивам', 'опозиция' и 'упование', разбира поне малко от разни цименти, тоци, отвертки, триони, готви, ако би споделил последната глътка бира в шишето с мен и не знам си к'во още, това го прави точно мечтания за мен мъж. И съм щастлива, че съм с такъв мъж.
На фона на гореизброеното смея да кажа, че според мен не е важно дали един човек е дебел или слаб. Нищо против слабичките- те са си хубави, масата харесва слабите и те са по- предпочитани. Но аз съм щастлива от това, което съм и от начина, по който изглеждам. И винаги ще се харесвам, дори и ако тежа 100 кила и отгоре![]()
Най-най-най-най-най умното мнение в цялата шибана тема,ееееевала,наистина ...нема други умни мнения тука освен това.Браво!Първоначално написано от Abigoria
Да,тва е верно.Първоначално написано от Len4etyYyy
Ок аз съм момиче, но ще си кажа мнението въз основа на лични наблюдения![]()
Боже мой вие да сте чували за чар и излъчване.. !? И какво като си 40 кг ако приличаш на крокозъбел?! Ест може да си и 60-70 и пак на това да приличаш не опреквам по никакъв начин 40 килограмовите. Просто се опитвам да кажа (адски безуспешно за сега) че няма значение дали си 40 или 70 ако имаш хубаво излъчване, чувство за хумор и готин характер. Килограмите са нещо, което могат да бъдат компенсирани с толкова много неща, че няма как да ги изброя. Радвам се, че все по-често виждам че на момчетата (поне по-зрелите) не им пука какво е тялото на момичето до тях, при положение че те си знаят защо са с нея
А тези, които си търсят приятелка според онази на корицата от последния брой на списанията - определено нямат 16 години (поне на развитие
)
Не може да се каже с точност "мъжете харесват това, и не харесват онова, или го харесват по-малко". Всичко опира до личната преценка на човека. Всъщност не вярвам да има някой, който да си пада само по закръглени, или само по кльощави момичета. Както беше написано в по-горния пост, всеки си има чар, и когато той бъде забелязан и оценен от противоположния пол, се появяват флуидите. Какво значение има дали ли 45 или 65 кг? Познавам много симпатични и дори красиви момичета, който наистина са достойни за мъжкото внимание, макар и с малко повишени килограми. Има хубави и грозни навсякъде и не трябва да ги делим на дебели, пълнички или слаби.
A па ся се сетих-има пълнички момичета..тех да ги харесват обаааче теа дебелите в Америка се мислят за леко пълни следва че по нашите критери нашите пълни за тях са слаби,мислете![]()
![]()
![]()
![]()
според мен момчетата, които обиждат момичетата, че са дебели или т.н. просто нямат нищо в главата си.(личен опит)
Килограмите могат да се променят, докато акъл-а на обиждащите не може.
а според мен тука момичетата леко завиждат..сякаш сами се утешавате че момчетата харесват и пълни мацки..естесвено че гледат тялото.дупето и краката са едни от най-важните неша, които се забелязват в момичето..естесвено и гърдите..обикновенно по-пълните момичета имат и по-големи гърдим, така че това е в тяхна полза![]()
и все пак момичето трябва да има хубаво лицце и излъчването е важно (;
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
eто го най-смисленият пост в тая тема!Първоначално написано от Abigoria
![]()
Момичето може да не е кой знае колко слабо и пак да има хубаво дупе и крака...Първоначално написано от DevlLady666
Тук-там се виждат качествени мнения.
Абе какво толкова сте се впрегнали какви жени харесват мъжете?!
Апф.. тази тема е направена за избиване на комплекси.
За мен е по-важно човек да има мозък от колкото перфектното лице и тяло. Ако е супер яка мадамата, а няма нищо в кофата - к'во прайм? Ч*каш кукла, а връзка никаква.. пф!![]()
При положение, че съм 166см и 48кг се чувствам добре в кожата си, а и на ден бягам по час. Според една от дамите тук трябва да съм слон (45-50кг дебели - т'ва ме разби!).. (момиче съм)
Pain is inevitable. Suffering is optional.
В темата се говори чисто ФИЗИЧЕСКИ какви предпочитания имат мъжете!
А не от двете крайности коя трябва да се предпочете - да е пълна , ама е умна и т.н. ИЛИ слаба, ама кифла, тъпа и т.н..
Не смесвайте темата.
И тук САМО момичета взеха да пишат, а се иска мъжко мнение - така, че едва ли ще промените мисленето на хората като се самоубеждавате сами какво трябвало да се цени и какво не.
Както и вие бихте препочели (повечето поне) якички момченца, плочки, или пък здрави ръце, така и ние си избиваме "комплексите" и си пишем какво пък ни привлича в жените.
Защо вие да казвате какво искате в мъжете и поддържабите тела, а ние да не можем и веднага почвате да плюете и да се самоутешавате тука.
Стига толкова де, темата се превърна в женска.. Изкривена информация се получи в крайна сметка.
Никой не казва че пълните не струват, напротив, а какво се предпочита и защо и т.н. Направете си и вие тема и толкова.
Темата трябва да ви покаже към какво може да се стремите (ако желаете), а не да се плюем тука един-друг.
Крайните постове и обиди се трият.
Всичко го казвам с усмивка, не да ви обидя![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
аа ама да беПървоначално написано от Biskfitka
за колко пълно момиче говорим..пълните момичета имат по дебелички дупета иа съответно дебели крака..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
За мен пък това е яка мадама!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
За мен пък тази е пълничка... Бионсе също не ми харесва на снимкатаЗа мен много по - хубаво е едно слабо, стройно момиче.
Тая на втората снимка, която пусна bathory кое и е хубавото? Изглежда ниска и дебела
.. Мисля, че момчетата също биха предпочели по - слабичко и нежно момиче, от колкото някоя с извиращи сланинки
![]()
мн ясно че е по-добре да е слабичка, е има някои дето харесват по-пълнички ама тва са изключения![]()
Убаво си е момето
NIKY има някои,които са ниски и дебели и са супер сладки и им отива.това момиче примерно нямаше да е хубаво,ако беше по-слабо![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Много ми е интересно каква част от момчетата, които уж не харесват двете мацки на снимките, биха ги изгонили ако ги сварят голи в леглото си![]()