- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Май момчетата харесват пълнички момичета
е,сега,не смесва; едното с друготовсички знаем,че каквото и да казват и последните пуснати "красавици" в темата за красивите момичета ще бъдат използвани
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Аз![]()
Наистина не се шегувам
Който иска да вярва.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
да,но ти не си на акъла и годините на момчетата,които обитават форумавсе пак до една определена възраст,момчетата са съгласни на всичко,което що-годе прилича на момиче
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Апф.. че къде и видя извиращите сланини?! Момичето е едно и също.Първоначално написано от NIKY
Ниска и дебела - брей. Все тая според мен е секси.
![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Пак не съм съгласен, и преди години бих отказал, и съм отказвал.Първоначално написано от tonie__
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
И аз също не разбрах кое й е дебелото?И все пак пак не може всички ''мацки'' да се дългокраки, нали?Първоначално написано от bathory
До известна степен опира и до ген.Ако вашите са по-пълни как да очакваш, че ще си като фиданка?А и никое момиче не иска да е: ''дебело, пълно, мазно'' и т.н.Нкъде играят хормоните или пък .. как да го нарека.. ''момент на нестабилност'', а да не говорим и за здравословен проблем.Всичко е много относително и както вече 549584395 пъти беше казано, че всеки има индивидуален вкус.Според мен не всичко е лице и тяло.Както се казва, аз бих предпочела компанията на младеж с бирено коремче, но пък забавен и интелигентен отколкото на потен спортист с релефно тяло, който да си запълва мисловните паузи с ''ъъъ'' или звучни животински звуци.
![]()
Ами брат тва е то неможе да се чуе мъжкото мнение. Самия форум е тийн проблемс а пък от 12-18 години не се считало мнението на момчеттата щото били не знам си кви, искали мъжете да им кажат - ами питайте татко той ще ви каже че сте добре и всичко ще е ОК. Аз си казах че харесвам слаби ( не говоря за анорексички една писала че била 160-70см 36кг и не я харесвали ама това е прекалено, братчедка ми е втори клас и тежи 33 кила и въобще не е дебела) и почнаха да ме псуват.. естесвено защото мнението ми не е такова каквото се иска тук. В тази тема момичетата говорят какво било мнението на момчетата хахха думи нямам. Иначе аз имам и приятелки над 65кг и са готини хора, нищо не съм казал обаче мисля ,че тук става въпрос за секс предпочитания, ако мога така да се изразя, не на готини хора и за характери ,а за физически предпочитания. Пък на мацката де то ме подреди ще и отговоря ,че аз си хапвам абсолютно каквото искам ,защото не ми влияе тренирам футбол от 1ви клас вече до 10ти така че аз проблеми в отношение тяло и диети нямам.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Накрая да си кажа че според мен в тази тема трябва да се четат мненията на срещуположния пол.. ама вие може да си продалжавате да си пишете и да се самозалъгвате и да псувате мнения като моите естествено
Edit: За всеки влак си има пътници, масата от хора харесват стегнати мацки ,но това не означава че останалите никой не ги иска както има пълнички момичета така има и пълнички момчета. Любов има за всеки.
Лично аз за себе си се убедих, че темата е идеалния начин за избиване на комплекси и някакъв вид " утеха " за по-пълничките момичета. Да, определено има и такива, на които им отива да са такива , но нека не се заблуждаваме всеки си мечтае за идеалната фигура , ако не беше така защо ли форума е и пълен със теми за диети , " как да сваля 10кг. за една седмица " и куп подобни..Да не говорим, че в темата , в която всеки си пише дневното меню мнозинството от момичета пишат в пъти по-малко от действителното количество погълната храна ! / лично мнение !!/![]()
![]()
Това е за мен жената !![]()
![]()
To infinity and beyond.
Заради такива абсурдни теми е всичко- затова винаги ще има дебели (както вие казвате) със свръхсамочувствие и анорексички. Не е ли поне 100 пъти по-добре да се харесваш такъв какъвто си?
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
това не е вярно
Трудно е да се харесваш, когато не си това , което искаш. Варианта е да си примириш и ей така , просто да оставиш нещата , но защо ...винаги можеш да постигнеш това , което искаш , а тогава със сигурност ще се харесваш в пъти повече , отколкото ако просто се примириш, с това което си .
To infinity and beyond.
++Първоначално написано от cool_doll
Освен това - ква е файдата да се харесваш, когато си на път да се превърнеш в разплута топка кайма?![]()
100% пак погледите ще привлича едно не толкова надуто/ексхибиционистично маце със слабо тяло и яко лице.
Има разлика в това да се приемеш такъв какъвто си и да си самовлюбен ... Не ги бъркайПървоначално написано от Luscious_Heart
Всички знаем, че няма перфектни хора и трябва да сме наясно както с недостатъците, така и с предимствата си.
Nobody breaks my heart.
Според мен интелигентният човек, замислен за здравето си, няма да приеме факта, че е дебел. Той ще направи всичко възможно, за да придобие здравословна форма.
именно..Тука е утехата..Първоначално написано от cool_doll
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
^ Права си и аз съм така, (1.65, 55 кг) не съм много дебела, но не съм и слаба... харесвам си лицето. Иначе смятам, че момчетата определено харесват слаби момичета, но както казаха преди няколко страници, момичетата надебеляхме. Така е, при мен не е от това, че не излизам или не се движа , а че съм луда фенка на шоколада.
![]()
![]()
![]()
А най- тъпото при мен е, че харесвам момче, което сама виждам, че гледа само външния вид, ама немога да спра да го харесвам (соррка, че се отклонявам от темата
).
Хората сме като животните , подбираме партниорите си по физически данни за да може поколението ни да е годно за живот . Мъжете както и жените са подчинени на това , те търсят физически годни индивиди тоест в форма годна за разплодно също така се влиае и модата и рекламата , така че мъжете харесват това което им се набие в главите подсазнателно като не бягат и от праисторическите си корени
Така че мога да кажа мъжете харесват нормални женине харесват много дебели не харесват и много слаби
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Aбе момче съм и колкотоооо и странно да звучи си падам по слаби (ест не анорексиални) момичета с женствени черти на лицето без мустаци..![]()
Тренирай като дявол, за да видиш рая.
Еми както казаха и преди мен - всеки си има различен вкус, но все пак повечето момчета харесват слаби момичета...Инт е че напоследък забелязвам как момчетата държат повече на хубавото лице от колкото на хубавото тяло...Например имам една позната, в лице е хубава, а тялото и е супер безформено - супер слаби крака, шкембе и паласки(мн грозно стоят на слабите и крака). И даа, момчетата я хар...Имам и една приятелка, която е леко закръглена, в смисъл има си бая дупе и крака, но момчета край нея много....Така че явно всичко е строго индивидуално...
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Ааа много е странно такива момичета нямаПървоначално написано от BeCool92
![]()
Nobody breaks my heart.
момчетата не си харесват дебели момичета
Първоначално написано от Nakadah
![]()
Много ясно, че момчетата ще предпочитам момиче с хубаво оформено тяло, отколкото някое по-пълно. Но не знам какво гледат повече-лицето, или тялото.
Toчно!!!Най-великата мисъл.Първоначално написано от kobrichka