.
Затворена тема
Страница 6 от 14 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 350

Град
    Пловдив
    е,сега,не смесва; едното с другото всички знаем,че каквото и да казват и последните пуснати "красавици" в темата за красивите момичета ще бъдат използвани
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Аз

Наистина не се шегувам
    Който иска да вярва.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Пловдив
    да,но ти не си на акъла и годините на момчетата,които обитават форума все пак до една определена възраст,момчетата са съгласни на всичко,което що-годе прилича на момиче
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от NIKY
    За мен пък тази е пълничка... Бионсе също не ми харесва на снимката За мен много по - хубаво е едно слабо, стройно момиче. Тая на втората снимка, която пусна bathory кое и е хубавото? Изглежда ниска и дебела .. Мисля, че момчетата също биха предпочели по - слабичко и нежно момиче, от колкото някоя с извиращи сланинки
    Апф.. че къде и видя извиращите сланини?! Момичето е едно и също. Ниска и дебела - брей. Все тая според мен е секси.
    Pain is inevitable. Suffering is optional.

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    да,но ти не си на акъла и годините на момчетата,които обитават форума все пак до една определена възраст,момчетата са съгласни на всичко,което що-годе прилича на момиче
    Пак не съм съгласен, и преди години бих отказал, и съм отказвал.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    Цитирай Първоначално написано от NIKY
    За мен пък тази е пълничка... Бионсе също не ми харесва на снимката За мен много по - хубаво е едно слабо, стройно момиче. Тая на втората снимка, която пусна bathory кое и е хубавото? Изглежда ниска и дебела .. Мисля, че момчетата също биха предпочели по - слабичко и нежно момиче, от колкото някоя с извиращи сланинки
    Апф.. че къде и видя извиращите сланини?! Момичето е едно и също. Ниска и дебела - брей. Все тая според мен е секси.
    И аз също не разбрах кое й е дебелото?И все пак пак не може всички ''мацки'' да се дългокраки, нали? До известна степен опира и до ген.Ако вашите са по-пълни как да очакваш, че ще си като фиданка?А и никое момиче не иска да е: ''дебело, пълно, мазно'' и т.н.Нкъде играят хормоните или пък .. как да го нарека.. ''момент на нестабилност'', а да не говорим и за здравословен проблем.Всичко е много относително и както вече 549584395 пъти беше казано, че всеки има индивидуален вкус.Според мен не всичко е лице и тяло.Както се казва, аз бих предпочела компанията на младеж с бирено коремче, но пък забавен и интелигентен отколкото на потен спортист с релефно тяло, който да си запълва мисловните паузи с ''ъъъ'' или звучни животински звуци.

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    В темата се говори чисто ФИЗИЧЕСКИ какви предпочитания имат мъжете!

А не от двете крайности коя трябва да се предпочете - да е пълна , ама е умна и т.н. ИЛИ слаба, ама кифла, тъпа и т.н..

Не смесвайте темата.
    И тук САМО момичета взеха да пишат, а се иска мъжко мнение - така, че едва ли ще промените мисленето на хората като се самоубеждавате сами какво трябвало да се цени и какво не.

Както и вие бихте препочели (повечето поне) якички момченца, плочки, или пък здрави ръце, така и ние си избиваме "комплексите" и си пишем какво пък ни привлича в жените.

Защо вие да казвате какво искате в мъжете и поддържабите тела, а ние да не можем и веднага почвате да плюете и да се самоутешавате тука.

Стига толкова де, темата се превърна в женска.. Изкривена информация се получи в крайна сметка.

Никой не казва че пълните не струват, напротив, а какво се предпочита и защо и т.н. Направете си и вие тема и толкова.
    Темата трябва да ви покаже към какво може да се стремите (ако желаете), а не да се плюем тука един-друг.

Крайните постове и обиди се трият.
    Всичко го казвам с усмивка, не да ви обидя
    Ами брат тва е то неможе да се чуе мъжкото мнение. Самия форум е тийн проблемс а пък от 12-18 години не се считало мнението на момчеттата щото били не знам си кви, искали мъжете да им кажат - ами питайте татко той ще ви каже че сте добре и всичко ще е ОК. Аз си казах че харесвам слаби ( не говоря за анорексички една писала че била 160-70см 36кг и не я харесвали ама това е прекалено, братчедка ми е втори клас и тежи 33 кила и въобще не е дебела) и почнаха да ме псуват.. естесвено защото мнението ми не е такова каквото се иска тук. В тази тема момичетата говорят какво било мнението на момчетата хахха думи нямам. Иначе аз имам и приятелки над 65кг и са готини хора, нищо не съм казал обаче мисля ,че тук става въпрос за секс предпочитания, ако мога така да се изразя, не на готини хора и за характери ,а за физически предпочитания. Пък на мацката де то ме подреди ще и отговоря ,че аз си хапвам абсолютно каквото искам ,защото не ми влияе тренирам футбол от 1ви клас вече до 10ти така че аз проблеми в отношение тяло и диети нямам.

Накрая да си кажа че според мен в тази тема трябва да се четат мненията на срещуположния пол.. ама вие може да си продалжавате да си пишете и да се самозалъгвате и да псувате мнения като моите естествено

Edit: За всеки влак си има пътници, масата от хора харесват стегнати мацки ,но това не означава че останалите никой не ги иска както има пълнички момичета така има и пълнички момчета. Любов има за всеки.

Мега фен Аватара на Infinity
    Лично аз за себе си се убедих, че темата е идеалния начин за избиване на комплекси и някакъв вид " утеха " за по-пълничките момичета. Да, определено има и такива, на които им отива да са такива , но нека не се заблуждаваме всеки си мечтае за идеалната фигура , ако не беше така защо ли форума е и пълен със теми за диети , " как да сваля 10кг. за една седмица " и куп подобни..Да не говорим, че в темата , в която всеки си пише дневното меню мнозинството от момичета пишат в пъти по-малко от действителното количество погълната храна ! / лично мнение !!/
    Това е за мен жената !
    To infinity and beyond.

Заради такива абсурдни теми е всичко- затова винаги ще има дебели (както вие казвате) със свръхсамочувствие и анорексички. Не е ли поне 100 пъти по-добре да се харесваш такъв какъвто си?
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

това не е вярно

Мега фен Аватара на Infinity
    Трудно е да се харесваш, когато не си това , което искаш. Варианта е да си примириш и ей така , просто да оставиш нещата , но защо ...винаги можеш да постигнеш това , което искаш , а тогава със сигурност ще се харесваш в пъти повече , отколкото ако просто се примириш, с това което си .
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от cool_doll
    Трудно е да се харесваш, когато не си това , което искаш. Варианта е да си примириш и ей така , просто да оставиш нещата , но защо ...винаги можеш да постигнеш това , което искаш , а тогава със сигурност ще се харесваш в пъти повече , отколкото ако просто се примириш, с това което си .
    ++
    Освен това - ква е файдата да се харесваш, когато си на път да се превърнеш в разплута топка кайма?
    100% пак погледите ще привлича едно не толкова надуто/ексхибиционистично маце със слабо тяло и яко лице.

Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    ++
    Освен това - ква е файдата да се харесваш, когато си на път да се превърнеш в разплута топка кайма?
    100% пак погледите ще привлича едно не толкова надуто/ексхибиционистично маце със слабо тяло и яко лице.
    Има разлика в това да се приемеш такъв какъвто си и да си самовлюбен ... Не ги бъркай Всички знаем, че няма перфектни хора и трябва да сме наясно както с недостатъците, така и с предимствата си.
    Nobody breaks my heart.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Според мен интелигентният човек, замислен за здравето си, няма да приеме факта, че е дебел. Той ще направи всичко възможно, за да придобие здравословна форма.

Лично аз за себе си се убедих, че темата е идеалния начин за избиване на комплекси и някакъв вид " утеха " за по-пълничките момичета. Да, определено има и такива, на които им отива да са такива , но нека не се заблуждаваме всеки си мечтае за идеалната фигура , ако не беше така защо ли форума е и пълен със теми за диети , " как да сваля 10кг. за една седмица " и куп подобни..Да не говорим, че в темата , в която всеки си пише дневното меню мнозинството от момичета пишат в пъти по-малко от действителното количество погълната храна ! / лично мнение !!/
    Това е за мен жената !
    именно..Тука е утехата..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

^ Права си и аз съм така, (1.65, 55 кг ) не съм много дебела, но не съм и слаба... харесвам си лицето. Иначе смятам, че момчетата определено харесват слаби момичета, но както казаха преди няколко страници, момичетата надебеляхме. Така е, при мен не е от това, че не излизам или не се движа , а че съм луда фенка на шоколада. А най- тъпото при мен е, че харесвам момче, което сама виждам, че гледа само външния вид, ама немога да спра да го харесвам (соррка, че се отклонявам от темата ).

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Хората сме като животните , подбираме партниорите си по физически данни за да може поколението ни да е годно за живот . Мъжете както и жените са подчинени на това , те търсят физически годни индивиди тоест в форма годна за разплод но също така се влиае и модата и рекламата , така че мъжете харесват това което им се набие в главите подсазнателно като не бягат и от праисторическите си корени
    Така че мога да кажа мъжете харесват нормални жени не харесват много дебели не харесват и много слаби
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Въпрос на вкус, няма какво толкова да му мислите!

Град
    София
    Aбе момче съм и колкотоооо и странно да звучи си падам по слаби (ест не анорексиални) момичета с женствени черти на лицето без мустаци..
    Тренирай като дявол, за да видиш рая.

Супер фен Аватара на gabi_94
    Еми както казаха и преди мен - всеки си има различен вкус, но все пак повечето момчета харесват слаби момичета...Инт е че напоследък забелязвам как момчетата държат повече на хубавото лице от колкото на хубавото тяло...Например имам една позната, в лице е хубава, а тялото и е супер безформено - супер слаби крака, шкембе и паласки(мн грозно стоят на слабите и крака). И даа, момчетата я хар...Имам и една приятелка, която е леко закръглена, в смисъл има си бая дупе и крака, но момчета край нея много....Така че явно всичко е строго индивидуално...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от BeCool92
    Aбе момче съм и колкотоооо и странно да звучи си падам по слаби (ест не анорексиални) момичета с женствени черти на лицето без мустаци..
    Ааа много е странно такива момичета няма
    Nobody breaks my heart.

Мега фен
    Град
    Earth...
    момчетата не си харесват дебели момичета

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    момчетата не си харесват дебели момичета

Много ясно, че момчетата ще предпочитам момиче с хубаво оформено тяло, отколкото някое по-пълно. Но не знам какво гледат повече-лицето, или тялото.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Според мен няма гразни хора, има неподържани.
    Toчно!!!Най-великата мисъл.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си