.
Затворена тема
Страница 7 от 14 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 350
    ии..в крайна сметка излъчването е мнооогоо важно..все пак мисля че тряя да има и хубаво лице..да не е някоя сладичка, с големи цици, обаче с грозно лице..
    I didn't lose my mind.I sold it on eBay..

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от DevlLady666
    ии..в крайна сметка излъчването е мнооогоо важно..все пак мисля че тряя да има и хубаво лице..да не е някоя сладичка, с големи цици, обаче с грозно лице..
    Как може да е сладичка хем с грозно лице?
    Иначе повечето момчета харесват такива с големи цици.

Повече от фен
    Град
    Sofiq
    Аз четох някъде за една анкета, която посочва, че според мнозинство от мъжете, пълничките(не дебелите) жени излъчват повече сексапил. Но според мен красотата, която е различна от сексапила, е по-присъща на по-слабите жени.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София

Re: Май момчетата харесват пълнички момичета

Цитирай Първоначално написано от Dundy
    Ами аз забелязвам напоследък от приятели момчета и тука от форума в една тема,че момчетата си падат по закръглени.Мислех че са изключения ама явно повечето са така.И друго искам да ви питам.Според вас за да се определи човек красив като външност кое е по важно -лицето или тялото?
    закръглени момичета не мога да понасям тва за мен са ходещи кюфтета ,които нямат никакво уважение към себе си
    и лицето и тялото са важни,аз лично повече се впечатлявам от лицето
    колкото и хубаво тяло да има едно момиче ако в лице не ме кефи не бих и обърнал внимание

Град
    Горна Оряховица

Re: Май момчетата харесват пълнички момичета

Цитирай Първоначално написано от cunt
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    Ами аз забелязвам напоследък от приятели момчета и тука от форума в една тема,че момчетата си падат по закръглени.Мислех че са изключения ама явно повечето са така.И друго искам да ви питам.Според вас за да се определи човек красив като външност кое е по важно -лицето или тялото?
    закръглени момичета не мога да понасям тва за мен са ходещи кюфтета ,които нямат никакво уважение към себе си
    и лицето и тялото са важни,аз лично повече се впечатлявам от лицето
    колкото и хубаво тяло да има едно момиче ако в лице не ме кефи не бих и обърнал внимание
    Чакай сега, какво означава "закръглена"? 165-55 кг "закръглена" ли е например?

Град
    София
    не си ли виждала закръглени момичета че ме питаш

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    ами по твойте думи "ходещи кюфтета" какво значи 160-70 или... уточнявай се малко

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Не мисля, че повечето момчета харесват големи цици.. аз имам много приятели, които не обичат "големи цици".

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    не си ли виждала закръглени момичета че ме питаш
    Много е относително, затова те питам. Бионсе също я водят закръглена, дори и Фърги я слагат в тази категория, а не бих ги нарекла "ходещи кюфтета, които нямат никакво уважение към себе си".

Ъмм... винаги златната среда е най-добра.
    Иначе всеки би предпочел закръглена пред анорексичка. А и първо уточнете какво значи закръглена.. от там идва всичко
    Nobody breaks my heart.

Не оставяй някой безумно тъп човек,
    който няма представа колко е часът,
    да те убеди в противното."

Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?

Цитирай Първоначално написано от kobrichka
    Според мен няма гразни хора, има неподържани.
    Toчно!!!Най-великата мисъл.
    +1
    Priceless..

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Не мисля, че повечето момчета харесват големи цици.. аз имам много приятели, които не обичат "големи цици".
    Важно е лицето... Цици може и да си направи, нека да има хубаво лице момичето.
    Ама и тялото е фактор... Рядко дебели момичета ги харесват... В смисъл, по характер и т.н. - може, ама да ги считат за секси... рядко се случва.

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Много ми е интересно какво се пак ще рече за вас пълнички?
    Брях,брях

Град
    София
    има ли излишни мазнинки значи е пълничка

Повече от фен
    хаха като ви чета постовете на някой принцове красиви златни и ми става смешно...най-весело е когато някой пълен красавец със бирения шкембак тръгне да говори как мрази ходещи кюфтета и предпочита слаби момичета .. бла бла...ами виж първо себе си .. отговори си ако беше от противоположния пол дали би се харесал ?! ... и наистина 16-17-18 годишните пикльовци гледат момичето само на външен вид..може да е най-голямата кифла ама нали после пред приятелите си ще каже.." малее ква путка заковах" . Много малко момчета под 18 мислят с мозъка си и се държат на годините си.Според мен няма как да си имате един стериотип и да се придържате към него,понеже понякога има толкова чаровни хора,че дори и колкото и да мразите"пълните" ако той/тя е един от тях,това няма да е от такава важност..

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    хаха като ви чета постовете на някой принцове красиви златни и ми става смешно...най-весело е когато някой пълен красавец със бирения шкембак тръгне да говори как мрази ходещи кюфтета и предпочита слаби момичета .. бла бла...ами виж първо себе си .. отговори си ако беше от противоположния пол дали би се харесал ?! ... и наистина 16-17-18 годишните пикльовци гледат момичето само на външен вид..може да е най-голямата кифла ама нали после пред приятелите си ще каже.." малее ква п***а заковах" . Много малко момчета под 18 мислят с мозъка си и се държат на годините си.Според мен няма как да си имате един стериотип и да се придържате към него,понеже понякога има толкова чаровни хора,че дори и колкото и да мразите"пълните" ако той/тя е един от тях,това няма да е от такава важност..
    МЕГА УМЕН ПОСТ
    ЕВАЛА.
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    хаха като ви чета постовете на някой принцове красиви златни и ми става смешно...най-весело е когато някой пълен красавец със бирения шкембак тръгне да говори как мрази ходещи кюфтета и предпочита слаби момичета .. бла бла...ами виж първо себе си .. отговори си ако беше от противоположния пол дали би се харесал ?! ... и наистина 16-17-18 годишните пикльовци гледат момичето само на външен вид..може да е най-голямата кифла ама нали после пред приятелите си ще каже.." малее ква п***а заковах" . Много малко момчета под 18 мислят с мозъка си и се държат на годините си.Според мен няма как да си имате един стериотип и да се придържате към него,понеже понякога има толкова чаровни хора,че дори и колкото и да мразите"пълните" ако той/тя е един от тях,това няма да е от такава важност..
    МЕГА УМЕН ПОСТ
    ЕВАЛА.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

След като прочетох всички постове дойде и моят ред да се изкажа!

За всеки влак си има пътници! Имам доста приятели момчета, който са пълни и 90% от тях харесват пълнички момичета като момичетата от картините на Рубенс например... това според мен е вид избиване на комплекс! Наистина масово се харесват слабите момичета, но светът е "шарен", всеки се опитва да бъде по някакъв начин различен именно затова сме хора, защото трябва да харесаме индивидуалната симбиоза между душата и тялото на човека срещу теб, а не просто да гледаме как изглежда еди кой си и по това да казваме дали ни харесва или не... това е животинският инстинкт - да, ние го имаме заложен в гените си, но трябва да се опитаме да го надградим! Най-красивите жени са най-нещастни! Защо?! Защото постоянно се опитват да прескочат всеизкачващата се "летва" с неветояните изисквания на противоположния пол, че започват да изглеждат недостъпни до такава степен, че предизвикват страх в другия, че ще бъде отхвърлен и е недостоен за нейната величествена особа - ФАРС! Момино село няма! Така, че каквито и да сте радвайте се на живота си, защото той е кратък и преди всичко бъдете себе си!

Град
    София
    я земи си трай бе
    нито ме познаваш нито си ме виждала,за да говориш за мен

Дебелите и грозните в газовите камери

Доста повърхностно мнение....

Голям фен Аватара на crazymm
    всичко е до добрите пропорции.
    едно тяло е красиво, ако е симетрично.
    (и ако не е твръде разкашкано)
    I`m your harlotry, baby..
    Only yours, only now [mm]

Е пък нямам намерение да бъда с някоя грозница, самото щото е готина като човек. Компромисите са за човек, с който ще бъдеш много време. Тоест имаш намерение да се жениш, да ти ражда деца и т.н.
    С повече думи, по-дълбоко ли е едно мнение, къде отиде прословутата лаконичност?

Според мен красотата е комплексна.. само тялото или само лицето.. не мисля, че това са основните неща... всяка част от тялото им някаква доза уникалност, която едни намират за красива, а други за грозна.. "красив човек" е доста необективно и абстрактно понятие.. и само по себе си е безмислено...

Цитирай Първоначално написано от Provocation
    Е пък нямам намерение да бъда с някоя грозница, самото щото е готина като човек. Компромисите са за човек, с който ще бъдеш много време. Тоест имаш намерение да се жениш, да ти ражда деца и т.н.
    С повече думи, по-дълбоко ли е едно мнение, къде отиде прословутата лаконичност?
    Имах в предвид, че прозвуча все едно си някой лигльо, не казвам, че не уважавам правото ти на мнение..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си