- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Май момчетата харесват пълнички момичета
ии..в крайна сметка излъчването е мнооогоо важно..все пак мисля че тряя да има и хубаво лице..да не е някоя сладичка, с големи цици, обаче с грозно лице..
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
Как може да е сладичка хем с грозно лице?Първоначално написано от DevlLady666
Иначе повечето момчета харесват такива с големи цици.![]()
Аз четох някъде за една анкета, която посочва, че според мнозинство от мъжете, пълничките(не дебелите) жени излъчват повече сексапил. Но според мен красотата, която е различна от сексапила, е по-присъща на по-слабите жени.
закръглени момичета не мога да понасям тва за мен са ходещи кюфтета ,които нямат никакво уважение към себе сиПървоначално написано от Dundy
и лицето и тялото са важни,аз лично повече се впечатлявам от лицето
колкото и хубаво тяло да има едно момиче ако в лице не ме кефи не бих и обърнал внимание
Чакай сега, какво означава "закръглена"? 165-55 кг "закръглена" ли е например?Първоначално написано от cunt
не си ли виждала закръглени момичета че ме питаш
ами по твойте думи "ходещи кюфтета" какво значи 160-70 или... уточнявай се малко
Много е относително, затова те питам. Бионсе също я водят закръглена, дори и Фърги я слагат в тази категория, а не бих ги нарекла "ходещи кюфтета, които нямат никакво уважение към себе си".Първоначално написано от cunt
Ъмм... винаги златната среда е най-добра.
Иначе всеки би предпочел закръглена пред анорексичка. А и първо уточнете какво значи закръглена.. от там идва всичко![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
+1Първоначално написано от DevilWish
Priceless..
Важно е лицето... Цици може и да си направи, нека да има хубаво лице момичето.Първоначално написано от heiress
Ама и тялото е фактор... Рядко дебели момичета ги харесват... В смисъл, по характер и т.н. - може, ама да ги считат за секси... рядко се случва.
Много ми е интересно какво се пак ще рече за вас пълнички?![]()
Брях,брях
хаха като ви чета постовете на някой принцове красиви златни и ми става смешно...най-весело е когато някой пълен красавец със бирения шкембак тръгне да говори как мрази ходещи кюфтета и предпочита слаби момичета .. бла бла...ами виж първо себе си .. отговори си ако беше от противоположния пол дали би се харесал ?! ... и наистина 16-17-18 годишните пикльовци гледат момичето само на външен вид..може да е най-голямата кифла ама нали после пред приятелите си ще каже.." малее ква путка заковах" . Много малко момчета под 18 мислят с мозъка си и се държат на годините си.Според мен няма как да си имате един стериотип и да се придържате към него,понеже понякога има толкова чаровни хора,че дори и колкото и да мразите"пълните" ако той/тя е един от тях,това няма да е от такава важност..
МЕГА УМЕН ПОСТПървоначално написано от bybit0o0
ЕВАЛА.![]()
![]()
Първоначално написано от britzy
![]()
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....
След като прочетох всички постове дойде и моят ред да се изкажа!
За всеки влак си има пътници! Имам доста приятели момчета, който са пълни и 90% от тях харесват пълнички момичета като момичетата от картините на Рубенс например... това според мен е вид избиване на комплекс! Наистина масово се харесват слабите момичета, но светът е "шарен", всеки се опитва да бъде по някакъв начин различен именно затова сме хора, защото трябва да харесаме индивидуалната симбиоза между душата и тялото на човека срещу теб, а не просто да гледаме как изглежда еди кой си и по това да казваме дали ни харесва или не... това е животинският инстинкт - да, ние го имаме заложен в гените си, но трябва да се опитаме да го надградим! Най-красивите жени са най-нещастни! Защо?! Защото постоянно се опитват да прескочат всеизкачващата се "летва" с неветояните изисквания на противоположния пол, че започват да изглеждат недостъпни до такава степен, че предизвикват страх в другия, че ще бъде отхвърлен и е недостоен за нейната величествена особа - ФАРС! Момино село няма! Така, че каквито и да сте радвайте се на живота си, защото той е кратък и преди всичко бъдете себе си!
я земи си трай беПървоначално написано от bybit0o0
нито ме познаваш нито си ме виждала,за да говориш за мен
всичко е до добрите пропорции.
едно тяло е красиво, ако е симетрично.
(и ако не е твръде разкашкано)
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Е пък нямам намерение да бъда с някоя грозница, самото щото е готина като човек. Компромисите са за човек, с който ще бъдеш много време. Тоест имаш намерение да се жениш, да ти ражда деца и т.н.Първоначално написано от heiress
С повече думи, по-дълбоко ли е едно мнение, къде отиде прословутата лаконичност?