- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Май момчетата харесват пълнички момичета
Красотата толкова хора са се мъчили да я опишат, а толкова малко са успяли да я докарат на думи. Тя е сила, която се възприема с уши и очи, наглед. Думите не важат в случая. Което е красиво, си е красиво.Първоначално написано от heiress
Вижте, чара е друго нещо обаче.. а ако са съчетани, то тогава се получава нещо силно.
най-точно мнение до този моментПървоначално написано от Provocation
![]()
Току що каза, че не смяташ, че харесваш това, което харесваш!?
Това вече са предубеждения и предразсъдъци. Айде лека нощ вече, че никое време стана.
Дори тогава не трябва да правиш големи компромиси. Представи си, че само защото го обичаш, посвещаваш живота си на един грозен човек. И какво - цял живот се събуждаш до него и си принуден да му гледаш физиономията. Пък и кой иска децата му да са грозни...Първоначално написано от Provocation
Сигурно ще ме обвините, че съм твърде повърхностна.. Да, на моята възраст не знам какво е истинска обич между мъж и жена, наистина. Но каквато и да е тя, без сексуално привличане се превръща в... бреме.
Не говорих специално за теб, но щом ми отговаряш значи се считаш за "някой пълен красавец със бирения шкембак" нали така ;]Първоначално написано от cunt
А да и тези , които мислят като теб и са над 18 са пълните комплексари понеже са толкова отчаяни от себе си и външния си вид за това мразят хората като тях самите и винаги искат перфектните така наречени "слаби" момичета ... yeah you got my point ?
След като цитираш част от мнението ми е нормално да си помисля,че говориш специално за мен ,нали? Нямам бирено шкембе. И пак ти казвам не ме познаваш,не си ме виждала не говори за мен.Първоначално написано от bybit0o0
и спред мен по-добре е едно нормално момиче нито слабо нито дебело![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Защо се заблуждаваме ??
Да , на нашата възраст всеки търси добрата външност , а това отвътре се гледа много след това отвън.Малко са хората , които ще си направят труда да те опознаят , като човек, ако не му харесваш , грозен си и го отблъскваш по някакъв начин.
На нашата възраст няма как да си говорим за прекалено сериозни връзки , нещата не са опряли до сватби , деца и т.н. , за да правите такива сигурни изводи , но определено няма ли го физическото привличане и няма ли сексуални желания към този човек, каквато и да бъде връзката - сериозна или не чак толкова , рано или късно тя ще се превърне ,както беше споменато по-нагоре в бреме.
В излишно обременяване , което не носи почти никакво удоволстние.
С това исках да кажа , че определено външността се гледа от момчетата и аз определеееено не смятам, че се харесват по-пълничките момичета..! Напълно изключето е според мен.
Ако изобщо съществуват такива момчета то лично за мен те няма да са от тези със най-високо самочунствие , защото кой мъж/момче със самочувствие ще "атакува" някое пълно , грозновато момиче.
Всеки търси най-доброто за себе си , а този който смята ,че именно такова момиче е най-доброто , което може да получи означава , че и самото момче си знае възвожностите и просто не е сред най-готините.
Напълно съм съгласна с теб!Първоначално написано от Infinity
![]()
=]
Ами ето един пример от форума:едно момиче пусна няколко свои снимки и определено беше закръглена.Да обаче след това беше пълно с коментари от сорта на "е.ати яката си" или "супер секси си".А момичето беше хубавко в лице ама тялото и беше отпуснато някво.И не е само тя и си мисля,че е от излъчването.Естествено,че ако сам се харесваш и теб ще харесват
ЕВАЛА!!!Първоначално написано от Infinity
Все едно аз съм го писала!
Не мога да повярвам, че има мнение, с което да съм толкова съгласна - сякаш си предала моите мисли!![]()
основната ти идея е повърхностна.. щом харесваш дебели момичета, значи си задръстен, уау.
нека не се заблуждаваме, всичко е до курвалъка![]()
![]()
кат си пълна и си вярваш че мом4етата харесват дебелани![]()
АПФффф само да вметна че всеко правило си има изключения-те така де на Фейлбукаима една мацка-супер едра ама с един страхотен пич-синеок,абе красавец
Така че...сега кфо ше кажете вей пикльовците на маминка ?![]()
Моя пък се оплаква като отслабна прекалено много. На 17 годии съм и нормалните ми килограми с 44(не мога да напълнея повече) и ако сваля на 43 и почва да ми обяснява как тр да напълнея и как го ръбя с кокали. Тялото ми на мен си ми харесва смисал слабо, оформено тяло и големи гърди...перфектно си е за мен и не искам да качвам килограми ама за него мога да се жертвам с малко фитнес за мускули, а не сланинки от мак доналдс.
Като цяло съм повърхностна, дааа....Първоначално написано от MoMoXiXi
![]()
Ами , виж сега гледам, че тук всеки си казва своето лично и собствено мнение, както изобщо трябва да е във един форум.
Но да има изключения , има момичета на които действително им отива да са леко закръглени , но в никакъв случай не мога да кажа , че на някой му отива да е дебел !![]()
Сега се сещам за Бионсе- една хубава жена , леко закръглена , но пък супер чаровна.
И така общо взето съм писала общо, но има и изключения.
Не трябва да забравяме , че те не са чааак толкова много и мнозинството си остава такова !![]()
аз мислч че секи човек си има мнение за някои и това че харесва дебели и грозни не значи че е задръстен в любовта няма граници а и за всеки влак си има пътници
по-добре да имаш слабо тяло по възможност на манекенка - доста повече се харесва на момчетата,особенно през лятото с някоя поличка или къси гащетакакво по-хубаво от това да видиш хубави слаби крака
![]()
^съгласна,но с една изключение.не винаги манекенско слабите крака се харесват повече.пример-за една година съм отслабнала адски много и да кажем,че краката ми са манекенско слаби.приятелят ми не ме харесва така и казва,че по-пълна ме е харесвал повече.
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Вси4ки мом4ета гледат задниците и това е колкото по-голям толкова по добре
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Да видиш хубави и стегнати крака, по които има мат'рял.Първоначално написано от sunshine955
![]()
You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....