.
Затворена тема
Страница 8 от 14 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 350
    Цитирай Първоначално написано от heiress
    Според мен красотата е комплексна.. само тялото или само лицето.. не мисля, че това са основните неща... всяка част от тялото им някаква доза уникалност, която едни намират за красива, а други за грозна.. "красив човек" е доста необективно и абстрактно понятие.. и само по себе си е безмислено...
    Красотата толкова хора са се мъчили да я опишат, а толкова малко са успяли да я докарат на думи. Тя е сила, която се възприема с уши и очи, наглед. Думите не важат в случая. Което е красиво, си е красиво.
    Вижте, чара е друго нещо обаче.. а ако са съчетани, то тогава се получава нещо силно.

Добре... ти как определяш кое е красиво?

Както и ти... това което ми хареса.

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Provocation
    Дебелите и грозните в газовите камери
    най-точно мнение до този момент

Както и ти... това което ми хареса.
    Ми, всъщност аз не го определям така...

Току що каза, че не смяташ, че харесваш това, което харесваш!?
    Това вече са предубеждения и предразсъдъци. Айде лека нощ вече, че никое време стана.

Да, точно това казах...

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Е пък нямам намерение да бъда с някоя грозница, самото щото е готина като човек. Компромисите са за човек, с който ще бъдеш много време. Тоест имаш намерение да се жениш, да ти ражда деца и т.н.
    Дори тогава не трябва да правиш големи компромиси. Представи си, че само защото го обичаш, посвещаваш живота си на един грозен човек. И какво - цял живот се събуждаш до него и си принуден да му гледаш физиономията. Пък и кой иска децата му да са грозни...
    Сигурно ще ме обвините, че съм твърде повърхностна.. Да, на моята възраст не знам какво е истинска обич между мъж и жена, наистина. Но каквато и да е тя, без сексуално привличане се превръща в... бреме.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    Цитирай Първоначално написано от bybit0o0
    хаха като ви чета постовете на някой принцове красиви златни и ми става смешно...най-весело е когато някой пълен красавец със бирения шкембак тръгне да говори как мрази ходещи кюфтета и предпочита слаби момичета .. бла бла...ами виж първо себе си .. отговори си ако беше от противоположния пол дали би се харесал ?! ... и наистина 16-17-18 годишните пикльовци гледат момичето само на външен вид..може да е най-голямата кифла ама нали после пред приятелите си ще каже.." малее ква п***а заковах" . Много малко момчета под 18 мислят с мозъка си и се държат на годините си.Според мен няма как да си имате един стериотип и да се придържате към него,понеже понякога има толкова чаровни хора,че дори и колкото и да мразите"пълните" ако той/тя е един от тях,това няма да е от такава важност..
    я земи си трай бе
    нито ме познаваш нито си ме виждала,за да говориш за мен
    Не говорих специално за теб, но щом ми отговаряш значи се считаш за "някой пълен красавец със бирения шкембак" нали така ;]
    А да и тези , които мислят като теб и са над 18 са пълните комплексари понеже са толкова отчаяни от себе си и външния си вид за това мразят хората като тях самите и винаги искат перфектните така наречени "слаби" момичета ... yeah you got my point ?

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cunt
    хаха като ви чета постовете на някой принцове красиви златни и ми става смешно...най-весело е когато някой пълен красавец със бирения шкембак тръгне да говори как мрази ходещи кюфтета и предпочита слаби момичета .. бла бла...ами виж първо себе си .. отговори си ако беше от противоположния пол дали би се харесал ?! ... и наистина 16-17-18 годишните пикльовци гледат момичето само на външен вид..може да е най-голямата кифла ама нали после пред приятелите си ще каже.." малее ква п***а заковах" . Много малко момчета под 18 мислят с мозъка си и се държат на годините си.Според мен няма как да си имате един стериотип и да се придържате към него,понеже понякога има толкова чаровни хора,че дори и колкото и да мразите"пълните" ако той/тя е един от тях,това няма да е от такава важност..
    я земи си трай бе
    нито ме познаваш нито си ме виждала,за да говориш за мен
    Не говорих специално за теб, но щом ми отговаряш значи се считаш за "някой пълен красавец със бирения шкембак" нали така ;]
    А да и тези , които мислят като теб и са над 18 са пълните комплексари понеже са толкова отчаяни от себе си и външния си вид за това мразят хората като тях самите и винаги искат перфектните така наречени "слаби" момичета ... yeah you got my point ?
    След като цитираш част от мнението ми е нормално да си помисля,че говориш специално за мен ,нали? Нямам бирено шкембе. И пак ти казвам не ме познаваш,не си ме виждала не говори за мен.

Супер фен Аватара на galu6a
    и спред мен по-добре е едно нормално момиче нито слабо нито дебело
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на Infinity
    Защо се заблуждаваме ??
    Да , на нашата възраст всеки търси добрата външност , а това отвътре се гледа много след това отвън.Малко са хората , които ще си направят труда да те опознаят , като човек, ако не му харесваш , грозен си и го отблъскваш по някакъв начин.
    На нашата възраст няма как да си говорим за прекалено сериозни връзки , нещата не са опряли до сватби , деца и т.н. , за да правите такива сигурни изводи , но определено няма ли го физическото привличане и няма ли сексуални желания към този човек, каквато и да бъде връзката - сериозна или не чак толкова , рано или късно тя ще се превърне ,както беше споменато по-нагоре в бреме.
    В излишно обременяване , което не носи почти никакво удоволстние.
    С това исках да кажа , че определено външността се гледа от момчетата и аз определеееено не смятам, че се харесват по-пълничките момичета..! Напълно изключето е според мен.
    Ако изобщо съществуват такива момчета то лично за мен те няма да са от тези със най-високо самочунствие , защото кой мъж/момче със самочувствие ще "атакува" някое пълно , грозновато момиче.
    Всеки търси най-доброто за себе си , а този който смята ,че именно такова момиче е най-доброто , което може да получи означава , че и самото момче си знае възвожностите и просто не е сред най-готините.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Защо се заблуждаваме ??
    Да , на нашата възраст всеки търси добрата външност , а това отвътре се гледа много след това отвън.Малко са хората , които ще си направят труда да те опознаят , като човек, ако не му харесваш , грозен си и го отблъскваш по някакъв начин.
    На нашата възраст няма как да си говорим за прекалено сериозни връзки , нещата не са опряли до сватби , деца и т.н. , за да правите такива сигурни изводи , но определено няма ли го физическото привличане и няма ли сексуални желания към този човек, каквато и да бъде връзката - сериозна или не чак толкова , рано или късно тя ще се превърне ,както беше споменато по-нагоре в бреме.
    С това исках да кажа , че определено външността се гледа от момчетата и аз определеееено не смятам, че се харесват по-пълничките момичета..! Напълно изключето е според мен.
    Ако изобщо съществуват такива момчета то лично за мен те няма да са от тези със най-високо самочунствие , защото кой мъж/момче със самочувствие ще "атакува" някое пълно , грозновато момиче.
    Всеки търси най-доброто за себе си , а този който смята ,че именно такова момиче е най-доброто , което може да получи означава , че и самото момче си знае възвожностите и просто не е сред най-готините.
    Напълно съм съгласна с теб!
    =]

Град
    София
    Ами ето един пример от форума:едно момиче пусна няколко свои снимки и определено беше закръглена.Да обаче след това беше пълно с коментари от сорта на "е.ати яката си" или "супер секси си".А момичето беше хубавко в лице ама тялото и беше отпуснато някво.И не е само тя и си мисля,че е от излъчването.Естествено,че ако сам се харесваш и теб ще харесват

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Защо се заблуждаваме ??
    ЕВАЛА!!!
    Все едно аз съм го писала!
    Не мога да повярвам, че има мнение, с което да съм толкова съгласна - сякаш си предала моите мисли!

основната ти идея е повърхностна.. щом харесваш дебели момичета, значи си задръстен, уау.

нека не се заблуждаваме, всичко е до курвалъка

Повече от фен
    кат си пълна и си вярваш че мом4етата харесват дебелани

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    АПФффф само да вметна че всеко правило си има изключения-те така де на Фейлбука има една мацка-супер едра ама с един страхотен пич-синеок,абе красавец
    Така че...сега кфо ше кажете вей пикльовците на маминка ?
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Моя пък се оплаква като отслабна прекалено много. На 17 годии съм и нормалните ми килограми с 44(не мога да напълнея повече) и ако сваля на 43 и почва да ми обяснява как тр да напълнея и как го ръбя с кокали. Тялото ми на мен си ми харесва смисал слабо, оформено тяло и големи гърди...перфектно си е за мен и не искам да качвам килограми ама за него мога да се жертвам с малко фитнес за мускули, а не сланинки от мак доналдс.

Нообче адски много си те обичкам :*

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от MoMoXiXi
    основната ти идея е повърхностна.. щом харесваш дебели момичета, значи си задръстен, уау.

нека не се заблуждаваме, всичко е до курвалъка
    Като цяло съм повърхностна, дааа....
    Ами , виж сега гледам, че тук всеки си казва своето лично и собствено мнение , както изобщо трябва да е във един форум.
    Но да има изключения , има момичета на които действително им отива да са леко закръглени , но в никакъв случай не мога да кажа , че на някой му отива да е дебел !
    Сега се сещам за Бионсе- една хубава жена , леко закръглена , но пък супер чаровна.
    И така общо взето съм писала общо, но има и изключения.
    Не трябва да забравяме , че те не са чааак толкова много и мнозинството си остава такова !

аз мислч че секи човек си има мнение за някои и това че харесва дебели и грозни не значи че е задръстен в любовта няма граници а и за всеки влак си има пътници

Супер фен Аватара на sunshine955
    по-добре да имаш слабо тяло по възможност на манекенка - доста повече се харесва на момчетата,особенно през лятото с някоя поличка или къси гащета какво по-хубаво от това да видиш хубави слаби крака

Град
    Пловдив
    ^съгласна,но с една изключение.не винаги манекенско слабите крака се харесват повече.пример-за една година съм отслабнала адски много и да кажем,че краката ми са манекенско слаби.приятелят ми не ме харесва така и казва,че по-пълна ме е харесвал повече.
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Повече от фен
    Вси4ки мом4ета гледат задниците и това е колкото по-голям толкова по добре
    Това което не ме убива ме прави по - силна !

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    по-добре да имаш слабо тяло по възможност на манекенка - доста повече се харесва на момчетата,особенно през лятото с някоя поличка или къси гащета какво по-хубаво от това да видиш хубави слаби крака
    Да видиш хубави и стегнати крака, по които има мат'рял.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си