- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Май момчетата харесват пълнички момичета
tz не е така ..Първоначално написано от sanyflower7
![]()
![]()
![]()
![]()
Ами какво оглеждате да знамПървоначално написано от clever
Това което не ме убива ме прави по - силна !
Първоначално написано от sanyflower7
Ама наистина какъв е тоя виц, колкото по-голям , толкова по-добре..
Такова нещо няма.Момчетата търсят според мен добре оформено и стегнато дупе , по което няма мазнина![]()
Лично мнение.Аз лично се радвам на дълги слаби крака, и това определено не спира момчетата да проявяват интерес.
Въпреки , че нямам големи гърди и бразилско дупе !![]()
Аиде мом4ета вие сте на ход кажете какво харесвате и защоПървоначално написано от Infinity
Има си и момчета/мъже, които наистина харесват по пълни момичета. Както се казва "да им изпълнят леглото"![]()
В това няма нищо лошо.
По мое убеждение мнозинството харесват слаби момичета, но не да са с някакви клечещи крака и задника им да мяза на наседната мекица.
"Да видиш хубави и стегнати крака, по които има мат'рял. Cool " - StreetFame
А аз пак си мисля 4е мом4етата предпо4итатат задника пред гърдите
^ О да, съгласна съм. Бях чела че в последно време дупето е повече "на мода". Така де, вече все по малко мъже ходят по големия бюст.
Ами и двете и не само тяхПървоначално написано от sanyflower7
Иначе тва че харесаме по големите задници(поне аз) не е вярно.
Е как бе аз съм моми4е ама задниците за вси4ко стават наи ве4е за еб*неПървоначално написано от play23
За всеки влак си има пътници![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
+1Първоначално написано от GunSnSteelflowers
в повечето случаи,и все пак мисля че момчетат харесват повече момичета съц слабо или нормално тяло отколкото с пълноПървоначално написано от tonie__
Като цяло тялото на едно момиче трябва да е стегнато.Не гледам определена част от тялото защото една жена може да има да речем стегнат корем но отпуснато дупе.. или стегнат задник но отпуснат корем.Също така лицето е важно.Всичко се гледа.Първоначално написано от sanyflower7
Все едно дали е вярно,че момичетата харесват повече тъмнокоси момчета.Различни хора,различни предпочитания.Ако харесваш даден човек го приемаш с плюсовете и минусите му.
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Причината да се харесват дебелани е че в 99% от случайте имат големи цици![]()
Хара има разлика между
И между
ps-Нямам нищо против пълничките момчета разбирасе и подкрепям тезата -Търкулнало се гърненце и си намеримо похлупака...
Еее, тази втората не е пълничка,, направо си е дебела.
Аз съм моми4е но първата си признавам е страхотна
Абе човек никой не говори за такова сравнение.. макар че Адриана Лима цепи мрака просто... ;xxxПървоначално написано от shadows92
Доколкото разбрах става въпрос за приятно закръглените и анорексично слабите. Просто темата е безмислена- естевствено че момчетата искат да им се напълни ръката, а момичетата пишат в тази тема, за да си избият комплексите..![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Аз пък не мисля, че закръгленото може да е "приятно" по какъвто и да е начин.
За някои да, но за мене това си е чисто неподдържане.
![]()
за това говоряПървоначално написано от sanyflower7
тея момчета дето познавам аз се възхищават на момичета с хубаво тяло
Тая тема я гледам от доста време как се развива, но май..
Първо това, че харесват пълнички не е вярно.. !!! Най - много да си срещнала някое изключение.. (има и такива изключения!!) < но са много малко...
Второ това стана тема за избиване на комплекси..и както няколко други теми..търсене на комплименти..
Това, че си видяла, че някое секси и красиво момче да е с някоя пълничка е поради факта, че има доста такива момичета.. и някои момчета гледат първо характера.. << и това са изключения..
Сега някой Ше каже тая тука сигурно е някоя слаба кифла, която говори празни приказки..
Е НЕ.. Нито съм кифла нито съм слаба (никак даже..въпреки, че се опитвам да променя този факт..) и това, което казвам е вярно.. Може да проверите просто като отидете някаде кадето има доста хора и се огледате.. Гарантирам ви, че ще видите доста пълни момичета..а някои от тях дори дебели..
![]()
![]()
И въпреки, че хората казват, че не им пука от мнението на другите.. не е така..Всеки казва, че се променя заради себе си..но се съмнявам, че ако нямаше кой да ви гледа (примерно си сам в целия град и няма жива душа край теб) ще тръгнете д асе променяте..Дори и да го правиш за себе си то ти го правиш за да изглеждаш по - добре..но и всико това ти дава плюсове в обществото..
Съжалявам, че малко се олях...А и може на някои места да не се е получило много свързано, но.. надявам се, че горе долу някой ще ми хване мисълта..![]()
![]()
![]()
Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??!![]()
(music)
Да, мъжете определено не обичат ПЪЛНИ момичета.
Но според мен смисълът на темата е дали момчетата предпочитат момиче, високо 170 см и тежащо 48 кг (примерно), или със същата височина, но тежащо 58-60 кг. Разбира се, че на всекиго килограмите му седят различно, но това не е от значение тук.
ВСИЧКИ, ама всички момчета, с които съм общувала по такива теми, са ми казвали, че предпочитат второто и че мразят много слаби момичета.
Цитирам: "Едно момиче трябва да има цици, гъз, да има какво да му се хване. А вие с вашите глупави диети хем оставате без цици, хем заприличвате на нищо."
И не, това не ми го е казал някой загубеняк, чиято единствена забивка е завършвала на jpg, това ми го е казвало момче, на което му се носи слава на голям женкар и сърцеразбивач и е доооста хубав. И другите момчета покрай него потвърдиха.![]()