- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Диета .. бърза и ефикасна!!
Здравейте на всички ,включително и Др.Тиин. Искам да ви попитам чрез каква диета могат да се свалят около 15-20 килограма за не повече от 3 месеца.. ? Опитвала съм доста работи,но за съжаление поради бавещия се резултат,който искам да постигна съм се отказвала..Тежа 75 килограма ..на 15 съм и съм висока 1.75,но мисля че килограмите ми са в повече!
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
намери си хоби за да не мислиш за ядене сл. ще ядеш по-малко
ААаАаА за наденицата ли питате?
покрай тия вирОси дето се разхождат навсякъде диети са излючително непрепоръчителни!!!!!
сами ше се сетите що ..![]()
Според мен най-добрата диета е точковата,комбинирана с мноого движение и упражнения !!!![]()
Пиер Дюкан,не е бърза,но е ефикасна. http://pier-diukan.hit.bg/resume/
i got a little Secret for ya..
Диета аушвиц - никакви лиготии, просто без храна и това е.
az su6to kato bqh na 16 imah problem s kg no s te4enie na vremeto otslabnah neznaq kak moje bi ot nali4ie na prekaleno mn problemi i pritesnenie. moqt suvet e da ne se pritesnqva6 za tova s te4enie na vremeto tova 6te stane![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Принципно е много ефикасно да ядеш по 3-4 шоколада на ден и моли вашите да ти правят само "пържено с много мазнина" , в никакъв случай варени храни или печени ...
Килограмите може да се свалят за толкова малко време, но никак не е здравословно. А и след това ще правиш теми от сорта: Имам стрии, как да ги премахна![]()
Решението ти е в спорта!
TupacBg.Com -Най-големият Фен сайт на Тупак Шакур в България!
Ако искаш да отслабнеш бързо, само с диета няма да стане. Но можеш да комбинираш диетата на Д-р Дюкан с редовни упражнения.
^Мааалко позакъсня със съвета.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!