- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Песниса при възбудено състояние
Абе да ви се оплача, песниса ми при възбудено състояние седи прав, имам предвид прав вертикално и криви леко налево.Както съм гледал по филми и т.н. на всички е хоризонтален.
Дали пък това си няма приимущество, защото Г точката до колкото съм запознат е нагоре и повече ще се утърква и ще доставя повече удоволствие на жената.
Кажете при вас как е.
"Син : Taте тате как се е*е крива пу**аПървоначално написано от glymo14
-Бащата : с мек х*й , за да взима завоите ... " надявам се да отговорих на въпроса ти
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от Pesenta
стига... кажете сериозно
К'во толко искаш да ти кажем ?!? Зависи от много неща - на каква възраст си , девствен ли си и дори от кой етнос си ! Така че бъди по-ясен![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
брат нямам си на идея наистина предполагам ... ако ти е по дебел ще е по добре за по крив нямам сведенияПървоначално написано от glymo14
девствен съм и съм на 17, несъм нито от турски нито от цигански етнос
Не е крив, просто несъм се изразил правилно просто е вертилаен при възбудено състояние не хоризонтален.Не си мислете че акто съм казал че отива леко на лево е много крив, отклонението е половин сантиметър.
Еми ние няма как да ти кажем трябва сам да го провериш ... намери си приятелка и после питай нея ...![]()
Тогава за кво пускаш глупави теми![]()
Аз съм чувала, че си е съвсем нормално, просто при някои момчета се получава така ..Не се впрягай толкова ..
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
като пораснеш няма толкова лесна да можеш да се възбуждаш чак до вертикално положение - и аз съм като теби![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
Моя криви 2 педи наляво и съм с 3 маде.Ама засега ми пускат,незнам до кога ще е.![]()
Big cock is here
Първоначално написано от Hilary_
![]()
![]()
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
В природата няма нищо, което да е абсолютно симетрично![]()
офф всеки си е устроен различно не моеш да му кажеш на каде да расте .Живее и вирее как си ще . Тва се 1 да ти кажем че ако си дърпаш патката ще стане по голяма.![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
Вертикално стои?
Смятай...![]()
Нищо лошо, кефи се, по Твърд си от форумните ти "приятелчета"![]()
Първоначално написано от glymo14
WTF?
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Кoпeлe най-яко е kyра да ти е звездообразен![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Ако бииш чикии с лявата ръка кривва на дясно , ако бииш с дясната кривва на ляво![]()
А като не праскаш злобарки ти пониква вагина ....Първоначално написано от NightGuardian
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!