- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Важен Въпрос
Здравейте от Пирдоп съм и се виждам с момиче което е на 14 а аз на 18 въпросът ми е следният ако го направим ще нося ли съдебна отговорност, до колко години трябва да я изчакам да навърши преди да действам.
Благодаря!
Тъп си че излизаш с момиче на 14.. Но да ти отговоря мисля че щом и тя го иска няма проблем ако е по нейна воля
Ако е по-нейна воля и е на или над 14 няма проблем. Ако, обаче, няма 14 носиш наказателна отговорност.Първоначално написано от sasaa
![]()
Не мога да си обясня от 2 дни насам защо продължавате да пускате теми за малолетни деца след като (ако сте си направили труда да погледнете, в което силно се съмнявам) виждате как лично аз храня (пък и не съм само аз) авторите на такива теми... ти също не си повече от тях и ще ти го кажа същото ..
Първо .. с какъв акъл си се хванал с дете на 14? Толкова ли си грозен, че не можеш да си хванеш момиче на твоята възраст, което ще ти даде това, от което имаш нужда ?? Толкова ли си изостанал в умствената си дейност, че искаш да преспиш с нея с мисълта, че е правилно и, че си мноого велик .. ??![]()
Извод: Зле си ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Носиш наказателна отговорност да ... чакай я докато стана на 18 ... фатмакПървоначално написано от sasaa
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Чукай я,брато,немаш проблеми.Щом ти харесва-не виждам проблеми,остави ги задръстеняците да плюят,пича ше си фане що си сака
![]()
така ли вече ше си говорим??Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Priceless .. <3
Не е за теб,но не трябва да нареждаш на пича кви моми да аресва,се едно си му майка.Кат са аресват младите,ша се земат,толкова ли е сложно.Първоначално написано от Hilary_
![]()
Да защото не може момче на 18 да е с момиче на 14.. не ми се връзва мнг мнг
Не му нареждам .. рпосто му направих кратка характеристика ..Първоначално написано от golqmumnik
![]()
Priceless .. <3
По закон момичето трябва да има навършени 15 години. Не прави глупости, намери си някое 16-17 годишно момиче.
Забравих да кажа, че родителите на момичето трябва да бъдат осведомени (никой не го прави, но според закона е така, иначе има голяма вероятност да бъде заведен съдебен иск от страна на родителите срещу теб).
14Първоначално написано от txm
Дам, объркал съм се , на 14 годишна възраст за първи се вади лична карта, извинявам се.Първоначално написано от amk933
П.С. мерси за поправката.
Във всяка тема си изказваш патетичното, лишено от всякакъв смисъл мнение.Първоначално написано от Hilary_
Човекът зададе конкретен въпрос, не поиска някой да му казва кое е правилно и кое не.
Малоумна работа.
По темата - вече отговориха - ако е над 14 и е по нейно съгласие, няма проблем.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Искаш да попиташ дали родителите й могат да те съдят за педофилство ли ? Естествено, че могат ... А и като fr ти препоръчвам да не "действаш' ! Може да звучи грубо, но може да я овредиш !!!![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
+1Първоначално написано от Hilary_
затапи ЯяЯЯЯПървоначално написано от Violenza
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
След като е "малоумна" защо й обръщаш внимание?? Подмини мнението ми и не го коментирай .. не е много трудно нали ??Първоначално написано от Violenza
п.с. .. така съм искала, така съм го написала .. никой не може да ми каже как и какво да си пиша в коментарите ..![]()
Priceless .. <3
ще се разкарам до пирдоп,където и да е тва село,ще те намеря,ще ти отржа миниатюрния приятел,ще ти го пъхна,ще го завържа с тиксо,теб с въже,ще те пребия и ако не си умрял ще те метна в гората те изядът вълците,келемендир прос - та тя е още дете ве мангал смотан ! ОСТАВИ Я ДА СИ ИГРАЕ С КУКЛИЧКИ !
задник съм.
Abe horica.Na 13 godini sum i iskam da znam dali edno momiche me haresva!KAK MOGA DA SI STANA GAJE S NEQ?
Естествено, че е трудно, особено при положение, че безсмислените ти постове са навсякъде.Първоначално написано от Hilary_
Би трябвало модераторите да си вършат поне малко работата и да ти направят забележка.
и как реши, че са безмислени ?? Всичките ли си ги прочела??Първоначално написано от Violenza
![]()
Това, че ти не намираш смисъл в тях си е лично твой проблем ..
Priceless .. <3
Пази Боже.Първоначално написано от Hilary_
Безсмислени са, защото от това, на което съм попадала нито едно не е било по темата.
шанс ..Първоначално написано от Violenza
![]()
Priceless .. <3