Макар че заглавието е малко така...шеговито,ще ми се темичката да е по-сериозна....
Чета тука теми за майки,бащи,баби и дядовци-за техните бисери,за техните професии,за описанията им... Вяроятно има и за братя и сестри,но поне аз не видях-та айде една нова...
Опишете брат си/сестра си.. или и двата вида-ако ги имате Какви са те като хора,допадат ли ви,одобрявате ли мисленето и действията им,наранявали ли са ви,заедно ли живеете,какви са отношенията ви,по-големи или по-малки са те от вас,с колко години (или най-добре на колко години сте вие и те ) ...
Много въпроси,провокирани са от мои размишения и наскорошни случки...
Айде аз започвам...
Имам брат,3 години по-голям от мен.. Аз съм на 18,той на 21...Като човек е много сложна личност,като по-малка винаги съм му завиждала на начина,по който се измъква от сякакви отговорности и все айляк си караше... И сега също... За някои неща той мисли много ограничено,за други е доста прав.. ами като цяло много противоречива история...
Наранявал ме е безброй пъти,сигурно и без да се усеща... По едно време имаше една ескалираща омраза между нас...Живеем заедно,в една къща-все още...Никога не сме били близки,ама никак даже.. Както вече казах по едно време съвсем осезаемо си се мразехме,като малки (а и не чак толкова малки-допреди 2-3 години ) дори се биехме,при това доста ожесточено...Сега вече е малко по-различно... Той беше в Германия за месец и половина иии... по едно време усетих че ми липсва Странно защо ли,та нали ние никога не си говорим и изобщо нямаме отношения.. Но просто така се почувствах ии.. сега смея да кажа с малко по-различни очи гледам на него...
Причината да напиша тема е,че скоро почина мой приятел... Който има брат близнак... Та те бяха двама братя и доста често се караха и пришляпваха,но страшно си помагаха и винаги бяха един за друг ... Та мислех си какво ли е (не пожелавам на никого да го изпитва) ,да го няма брат ти,другата половина от теб... Сигурно е страшно мъчително... Ето защо и аз си преосмислих отношението към моя собствен.. Макар че честно казано много не си личи Поне разменяме от време на време по изречение-две...
Е вие сте.. А ако не ви харесва темата-моля,не пишете... Наистина е важна и значима за мен... : )