.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

За братята и сестрите...или и за двата вида...

Макар че заглавието е малко така...шеговито,ще ми се темичката да е по-сериозна....
    Чета тука теми за майки,бащи,баби и дядовци-за техните бисери,за техните професии,за описанията им... Вяроятно има и за братя и сестри,но поне аз не видях-та айде една нова...

Опишете брат си/сестра си.. или и двата вида-ако ги имате Какви са те като хора,допадат ли ви,одобрявате ли мисленето и действията им,наранявали ли са ви,заедно ли живеете,какви са отношенията ви,по-големи или по-малки са те от вас,с колко години (или най-добре на колко години сте вие и те ) ...

Много въпроси,провокирани са от мои размишения и наскорошни случки...

Айде аз започвам...

Имам брат,3 години по-голям от мен.. Аз съм на 18,той на 21...Като човек е много сложна личност,като по-малка винаги съм му завиждала на начина,по който се измъква от сякакви отговорности и все айляк си караше... И сега също... За някои неща той мисли много ограничено,за други е доста прав.. ами като цяло много противоречива история...
    Наранявал ме е безброй пъти,сигурно и без да се усеща... По едно време имаше една ескалираща омраза между нас...Живеем заедно,в една къща-все още...Никога не сме били близки,ама никак даже.. Както вече казах по едно време съвсем осезаемо си се мразехме,като малки (а и не чак толкова малки-допреди 2-3 години ) дори се биехме,при това доста ожесточено...Сега вече е малко по-различно... Той беше в Германия за месец и половина иии... по едно време усетих че ми липсва Странно защо ли,та нали ние никога не си говорим и изобщо нямаме отношения.. Но просто така се почувствах ии.. сега смея да кажа с малко по-различни очи гледам на него...

Причината да напиша тема е,че скоро почина мой приятел... Който има брат близнак... Та те бяха двама братя и доста често се караха и пришляпваха,но страшно си помагаха и винаги бяха един за друг ... Та мислех си какво ли е (не пожелавам на никого да го изпитва) ,да го няма брат ти,другата половина от теб... Сигурно е страшно мъчително... Ето защо и аз си преосмислих отношението към моя собствен.. Макар че честно казано много не си личи Поне разменяме от време на време по изречение-две...

Е вие сте.. А ако не ви харесва темата-моля,не пишете... Наистина е важна и значима за мен... : )

Ами нека да започна оттам че имама брат.Той е на 22 години,а аз на 16.И ние точно като вас допреди 2-3 години се мразехме,много често се карахме,викахме си и се биехме (като дЗверове ).Нещата обаче се промениха,когато той отиде студент в София и си идваше през месец-два.Първата седмица ми липсваше страшно много,гледах му нещата,непокътнатото легло и ми ставаше гадно. Сега той си се прибира срванително често,пишем си по скайп,когато той е на София и смея да твърдя,че отношенията ни значително се подобриха. Надявам се и занапред да продължим в тоя дух!

Супер фен Аватара на gabi_94
    На 15 съм и имам сестра на 7. Тя е лигава, малка, досадна, изнервяща, непослушна, палава, дива, луда, излязля от джунглата...Караме се, биеме се, наще защитават винаги нея, колко съм си изпатила заради нея само аз си зная. Еее, може би има и добри страни - като спи е много сладка и топли много като я гушна...Поне тогава е добричка. Умна е, разсъждава мн трезво за някои неща, танцува мн хубаво за толкова малко дете, също и рисува мн хубаво(на кой ли се е метнала ) Обичам я, дразни ме, нервира ме, но я обичам, не мога без нея, макар да се бием и караме и аз да го отнасям...
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен
    Имам брат и сестра.По-големи са от мен и двамата.Сестра ми е на 30,а брат ми на 28.Аз съм на 17.Не живея с тях,защото и двамата имат семейства.Много си ги обичам и винаги съм се разбирала с тях.Не сме се карали нито веднъж.Като бях по-малка ми се връзваха на глупостите и ме зармъкваха с тях наляво и надясно.И не мога да си представя някой от тях да умре и да не го видя никога повече.Научила съм се на много неща от тях и продължавам да се уча.Просто мечтаните брат и сестра

Град
    Пловдив
    Имам брат на 28,аз съм на 15. Доста е голяма разликата,да - 14 години. Чесно казано,отношенията ни винаги са били добри. Като бях малка ме учеше как да се бия От 6 години живее и работи в Лондон,страшно ми липсва. Идва си 2 пъти в годината. През друтгото време говорим или по телефона или по скайп. Като си дойде съм постоянно с него. Не мога да си представя да го няма..

Мега фен Аватара на ameli
    имам брат, полу брат ако трябва да сме точни .. научих за него преди 3 години, имаме разлика цели 16 мислим сравнително различно и е нормално възрастен човек е все пак
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Имам сестра.Тя е на 24,аз-на 16.8 години не е чак такава разлика,но пак....Сестра ми е уникален човек.Не само учеше своите уроци и ми помагаше да си напиша домашните,но и чистеше,готвеше,переше и много други неща.Тя беше уникална и по характер.Винаги усмихната дори и в най-трудните моменти.Сега тя си е женена в Германия и си чака детенце.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Имам сестра близначка Напълно различни по външенвид. По характер сме двете противоположности Караме се всек ден но винаги сме се подкрепяли и сме били една зад друга. Абе различаваме се по всичко само вкусовете ни за музика съвпадат
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Град
    Ивагакуре
    Имам брат на 8, а аз съм 13.Досаден , постоянно се бием и ест. бих казала ,че без него ще ми е мн тъпо.Ако стане гаф ,него го защитават ,разбира се.Не е честно , но на тоя свят нищо не е както трябва
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Аз имам сестра, която е по-голяма от мен с 2 години. Винаги съм я харесвал, защото ми е помагала доста пъти, и какво ли не е правела заради мен, но имаше период, който беше невъзможна, не можех да я търпя, дори като е до мен, изпитвах някаво чувство. Наговорели сме си толкова лоши думи, няма да описвам просто...
    Но тъй като тя вече не живее в нас, а е в друг град, усещам липсата и тъжно ми е за нея, редовно си звъним, говорим и какво ли не..
    Липсва ми адски много и искам да е тук до мен, но такъв е живота
    Винаги ще я обичам, каквото и да стане!
    Както каза баща ми..
    "Колкото и да я обиждаш и съдиш, ще видиш, че като замине ще я търсиш"
    тогава не повярвах, но сега съм убеден в това.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    Имам сестра по-малка от мен с 4години, демек е на 14 много сме различни като характери, тя е някак си по-корава от мен, не издава емоциите си, не споделя, а искам да сме близки. Когато бяхме малки много често се биехме и карахме сега по-рядко.

Ами аз имам брат на 20г. а аз съм 12 мдаа 8 години не си е малка разлика винаги сме били на различни вълни аз бях мн малка,а той мн голям и хич нямаше сходство в характерите.Често сме се били и карали мн сме се обиждали и просто ужс беше в нас ам от миналата година горе-долу почнахме да се рабираме (попринцип малко съм си изпреварила годините защото се събирам с по големи и затва и не се лигавех толкова мн).Той ся пак си живее в нас и учи задочно преди исках да се махне нз що ама хич не ми харесваше да живея с него ама ся не искам да се мести
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Голям фен Аватара на nadincety
    Имам сестра , по - голяма от мен с 2 години , на 17 е .. По акъл въобще не прилича на толкова .. Имам чувството , че е на 7-8 .. Понякога ми се иска да е по - сериозна и отговорна , но нещо не се получава Разсъждава доста глупавичко в повечето случаи .. Не споделям с нея неща от личния ми живот въпреки че ми се иска , но няма да я направя тази грешка
    Иначе е добричка , одисва ми на акъла .. Като малки се биехме доста често , ама деца .. Сега от време на време се обиждаме , но и двете знаем , че не е на сериозно .. Надявам се след време да поумнее малко ;д .. Въпреки всичко не мога да си представя да съм без нея .. Без нейните простотии , глупости и лиготии Обичам я , такава каквато е !!

ами,аз съм на 14 имам брат на 18.кажи речи се караме всеки ден,мн рядко да сме и 2мата в добро настроение.изкарваме си всичко един на друг макар другия да не е виновен в ситуацията.той мн ме следи кво прая,къде ходя,влизами в skype и рови в него което е супер досадно и неспирам да му го повтарям.мислиме за мн малка което е мн тъпо щот имаме амо 4 год разлика.иначе ако се оцелим в добро настроение се разбираме перфекно.

Имам брат. По-малък е от мен с 8 год. ;д Не съм се бил с него и е нормално, все пак е на 7. Голям пич е. Винаги ме разсмива. ;д Като беше по-малък го учех на какво ли не. ;д Когато някой го попиташе какъв ще стане, като порасне голям той с гордост заявяваше, че ще стане пич и баровец. Лудо хлапе. Не се карам с него. Рядко се случва да ме ядоса и да му се поскарам, още по-рядко да изяде някой шамар. ;д
    Патриk Патрисия

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Имам брат. Аз съм на 17, той е на 15 Като малки не се понасяхме Непрекъснато се биехме, карахме, и се аз го отнасях като по-голяма Вече не е така Порасна и неговия акъл и моя ест Той е компютърен специалист, учи в такова училище Разбираме се много добре, защитаваме се, помагаме си и така Екстра сме си вече
    Трагедията е пълна...

Имам брат на 20 години и сме със 7 години разлика.Тъпото в случая е че той се държи много гадно с мен и акъла му не отговаря на възраста му Гледам да съм толеранта към него защото се пак не съм му на годините обаче той не ме зачита за нищо.Държи се с мен като с непознат и дори ми повишава тон без да сме говорили преди това Гледам да избягвам разговори с него защото винаги завършват с обиди и в най-лошият случай шамари от негова страна. Като бяхме по-малки беше същия.Много ме дразнеше и ми се подиграваше за щяло и нещяло.Като по-голям от мен се очаква да ме защитава когато влизам в спорове с наще , но не той дори ме издава пред тях и застава на тяхна страна.А ако някой от наще каже нещо за него или си намерят причина да се заядат просто сърце не ми дава да кажа нещо за него и винаги го защитавам.Просто не съм такава. Поне се надявам някой ден отношенията ни да се оправят.

Аз пък си нямам нито брат,нито сестра.
    ..Отне ми го пред нищо - не се спря,
    приятелко ти моя най-добра.
    Беше ти за мене и сестра
    подлата измама не ще простя...

Град
    Blg ;ppp yoo
    Аз пък сам на 14 брат ми е на 19 скоро ще стане на 20 ... разбираме се добре ..е понякога се караме то е нормално ...
    Skate or Die , Ride n' Hide , Fuck the haters , Long live SKATERS !!!! ^^ ...

Fuck the police n' have a nice day !!! ;]]

Фен Аватара на GirLN
    Град
    Пловдив
    Имам брат на 16 години, по-голям от мен.. Преди 1-2 години се карахме повече от ся... може би щото имахме 1 комп Разбираме се, но се и дразним доста.. няма ден, през който да не се побием, макар че винаги губя, не се отказвам Обичам си го
    Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
    Хенри Форд

аз имам сестра на 15...с две години по-малка е от мен...като мънички се карахме и биехме жестоко...просто беше някъкъв ужас...като си спомня ме напушва на смях...не съм толкова близка с нея,но въпреки всичко си я обичам и не си представям и един ден без нея...все ще ме разсмее,когато ми е тъжно...много е зряла за нейните години...разсъждава като по-голяма...понякога ме дразни много като започне да се прави на интересна и да обижда,но аз като по-голяма я разбирам...характерите ни също са адски различни...аз съм по чувствителна,скромна и не толкова намахана...а тя е пълна противоположност на това...умее да сдържа чувствата си,не е скромна като мен и е много намахана...абе каквато и да е все пак си остава моята малка сестричка,която винаги ще обичам
    дано след време пътищата ни не се разделят,защото ще ми е много мъчно...

Почвам
    Брат ми-28годишен(аз съм на 15 почти)Мн добре са разбираме.Винаги ме е подкрепял във всичко и ме е пазил,но винаги одобрява решението ми.Обича ме са
    Голямата сестра-На 7 е.Ужасен трол.Немога да я понасям понякога,ма ми е мн забавно с нея понякога
    Малката сестра-Ми двумесечно бебе...
    http://g.ladypopular.bg/public_profile.php?id=1088735

Професия-Малка пикла
    Момиче <333
    Цитирай Първоначално написано от vivian
    Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    ОМГ!
    НЯМА ОМГ ИМА САМО ''МНОГО СИ КРАСИВА'' ЯСНО????

Супер фен Аватара на cherrygloss
    Град
    Бургас
    Аз съм на 14 и имам брат на 20 , студент в Манчестър.През целият ми живот сме спорили, карали сме се , били сме се за какво ли не :компютъра главно.И сега като замина и се връща през 2 месеца сякаш ми липсва Аз винаги съм му завиждала малко за волята която има и как успява със всичко, с което се захване
    I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?

Голям фен Аватара на tainstvenata
    Имам брат той е на 25 аз ще правя 18.Винаги сме се разбирали,никога не сме се били много рядко сме се карали.. Много ми липсва .. виждам го на 2 3 месеца за 1 2 дни .. Супер различни сме,но има страхотен характер .. знае какво иска и как да го постигне има си и цели,които преследва.. Мога да му кажа всичко и знам, че мога да му се обадя по всяко време и ще ми разбере и ще е с мен !
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Аз имам брат,който е с една година по-голям от мен.Винаги сме си обичали много,въпреки,че понякага се посбиваме.Даже спим заедно,а даже често се къпем заедно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си