- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКС С ДОВЕДЕНАТА МАЙКА
Ако един мъж да кажем стане доведен баща на едно момиче под 14 и започне да прави секс с нея по нейно желание,то независимо,че тя го желае ако се разчуе той ще отиде в затвора за изнасилване.Интересно какво ли ще стане ако една жена да кажем на 38 започне доброволна сексуална връзка с момче на 12.Тази жена дали ще бъде обвинена в нещо и дори да бъде дали обшеството няма да гледа с друго око на случая.Вие бихте ли одобрили такава връзка.И просто хипотетично си представете(към момчетата),че сте на 42 и разберете,че жена ви с която сте женени от 4 години ви изневерява с сина ви който е на 12.Какво бихте направили.Всичко разбира се е хипотетично.![]()
Що за мисли ви минават през главите немога да разбера ? Естествено, че и жената е подсъдима, за какво ? За педофилия как за какво...
Пич осъзнай се събуди се излезни от филма
Е тоз пък с момче на 12?!![]()
Наравно подсъдими са... това, че е жена не я прави по-малко виновна и смятам, че никой не би одобрил такава връзка.![]()
Как може да се вкарвате в такива филми.
Подсъдно е както за мъжете, така и за жените. Ако съм на мястото на мъжа й най-вероятно бих я свършила без да ми мигне окото.
Само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!
някой ден
някой от вас
ще ми докара мозАчен крАвоизлЕв
+++++Първоначално написано от AlokiNn
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Това беше странна тема , но не мога да ти дам точен отговорВ интерес на истината е факт че голям брой от младите момчета 16~21 искат да правят секс с по възрастна жена 28~36 години. Аз лично съм си направи такава статистика и в 99 % отговора е ДА !
![]()
![]()
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Ако още става а не се е разпаднала от годините - сууууууууперрррррПървоначално написано от thoronaro
и аз искам на 12 някоя мацка да ме е "изнасилила"![]()
Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!
Поредната тъпа тема на деня... Излез се разходи малко,подишай чист въздух.. даже МОЖЕ ДА СЕ ХВЪРЛИШ ОТ НЯКОЙ МОСТ ако искаш..
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
Че то на 12 има ли нещо там долу изобщо![]()
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ако от 4 години изневерява с момчето, което е на 12, значи равносметката е, че момчето е почнало да спи с мамата, когато е било на 8 годинки![]()
![]()
![]()
![]()
Да прав си както и всяко момиче между 16~21 години иска да спи с мъж между 28~36години!!!Първоначално написано от Pesenta
![]()
![]()
![]()
Май гледаш прекалено много поно с малолетни !![]()
![]()
Презервативите не били много безопасни !
- Е как бе ?
- Ами един приятел го блъсна автобус докат беше с презеватив !
чисто ХИПОТЕТИЧНО, ако жената забременее от момчето, то детето ще е и внук и син на бащата :Pбоже , това не е вярно... господи, смили се над болните ни мозъци!
Пълни глупости!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Това не е смешно а направо трагично!!!
ще осъдят да живее у нас![]()
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
най-ми е интересно как жена ще накара момче да прави секс с нея ??? За това как мъж ще накара момиче е ясно - на сила ще и го вкара.. ама жената как ще накара момчето насила да си вдигне оная работа и да и го навре??? Няма начин !!