.
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 205
    Не. Не бих тръгнала и с момче на моята възраст (засега)

Град
    in the reality : )
    Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Май не, ама ако изглежда по-голям от мене може и да си помисля ;Д
    Значи не те интересува дали ще е дорасъл, ако е с 1-2 години по-малък от теб, не те интересува дали ще имате общи теми и как ще се разбираш с по-малко момче, интересува те само дали ще изглежда по-голям от теб (за пред другите, че да не разберат, че е по-малък от теб ). Интереснооо...
    Да, бих тръгнала с по-малък от мен. То има момчета, които са с 4 години по-голями от мен, пък мислят като малки пикльовци, тъй че що да няма момче, което е по-малко от мен и да е по-умен и по-зрял от мен. Може и да е изключение, но аз обичам изключенията. :P

Не.. защото повечето момчета на моята възраст и по-малки от мене са недорасли..

Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Ех..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
    "16 годишните се държат като деца..."
    "Никога с по-малък от мене..."

Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
    Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.
    ЕВАЛА БАТКО !

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    ъм..предполагам да,зависи от самия човек..но,ако на тази вързраст тръгна с по-малък разликата ще е очевидна и ще е малко смешно..но за по-нататък да :]

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    не, ще разсъждава различно от мен и ще има по-друго виждане към живота. не бих тръгнала и с момче на моята възраст, нито с някой, който е една година по голям от мен. при повечето момчета докато не станат почти на 18, няма много разум. Това не означава, че ходя с 20+ мъже. Не правя лапешки номера и т.н., казвам го от наблюденията си.
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Бих тръгнала с по-малък от мен. Но все пак тъй като и аз не съм много голяма, да нямаме повече от 2 години разлика. Като порасна, може и повече.
    +1

Град
    Някъде там...
    Зависи... Има разлика между това, дали 14годишна ще тръгне с 13годишен, или 17годишна с 15-16годишен. А пък за по-големите почти няма разлика. Все пак при нас тийновете по-рядко се срещат връзки, при които момичето е по-голямо. Аз например съм на 15 и мисля, че на тази възраст бих тръгнала с по-малък една година най-много две Зависи и от самото момче. :P

Град
    Hueco Mundo
    Отново напомням да махнете общия знаменател. Не познавате всички момчета в България. Пък и в повечето случаи и по-голям да е от вас, пак е пикльо. А в някои случаи е по-малък, ама и по-интелегентен, демек на 15-16 да е пак знае какво да прави, има цел, ориентиран е. Не "ньежен фьешан"

Казвам го, защото познавам такива хора.

амиии иска ми се да кажа не но знам че има по малки от мен които са си големи сладуркофци и защо не

Супер фен
    Хах те момчетата колкото мен пък и малко по-големите се държат като в детската градина, а за по-малки не знам какво да кажа Всъщност като се замисля съм срещала и много свестни момчета с 1 година по-малки от мен. НО пак не мисля, че бих тръгнала с по-малък от мен

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    не.Повечето момчета които са 1-2 годино по малки от мен или са на моята възраст се държат като деца.

Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
    Спри да слугуваш и спри да се надуваш
    Филията не е само с cash-има и мноо болка
    За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
    Горе главата хора...

Мега фен
    не
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Фен Аватара на HristoGavrilov
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pwnage
    Ех..ех..ех,колко неочаквани отговори само:
    "16 годишните се държат като деца..."
    "Никога с по-малък от мене..."

Искам да дойде времето,когато по-големите момчета ще спрът да излизат с вас и да ви търпят лапешките номера..Тогава ще видите какво му е на едно 14-16 годишно момче,което дори да е нормално не може да има приятелка на неговата възраст.Ще видите какво е да си отхърлен само заради години. Чувството съм го изпитвал в училище,както купчина младежи. Някак си се заблуждавата уникално много,че като ходите с батко на 20 а вие сте на 16 сте надрастнали възрастта си. Жалко,че няма кой да се замисли над това. Пак ще си го карате на автопилот и после пишете: "Ама той иска само секс от мене?" ...Какво друга да иска като знае,че нямате нито изградена представа за себе си,нито харектер.
    Не съжалявам,ако съм обидил някоя девойка със свръх самочувствие.Все пак някои неща трябва да се казват,колкото и да не ви се нравят.
    Най-после някой разумен да каже, каквото трябва!

еми аз съм ходила с по-малък ама все пак бях 5 клас
    Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!

Не. :P
    tAke a dIrty pIcture

като стана примерно на 20 и нещо,това няма да е от значение,но сега бих тръгнала с момче 1 година по-малко само по някакво голяяяямо изключение

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Едва ли, след време мобе би, но сега по-скоро не

Цитирай Първоначално написано от LittlePrincess
    Май не, ама ако изглежда по-голям от мене може и да си помисля ;Д
    напълно съгласна

Da za6to ne .. s po-malak i s po-golqm. To vazrastta ne e mn vajna.A ako si parvata v jivota na tva mom4e e o6te po sladko
    Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Мне ...
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Не.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

По-скоро не, но все пак зависи от страшно много неща.
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си