- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За момичета-бихте ли тръгнали с по-малък?
Значи не те интересува дали ще е дорасъл, ако е с 1-2 години по-малък от теб, не те интересува дали ще имате общи теми и как ще се разбираш с по-малко момче, интересува те само дали ще изглежда по-голям от теб (за пред другите, че да не разберат, че е по-малък от теб ). Интереснооо...Първоначално написано от LittlePrincess
Да, бих тръгнала с по-малък от мен. То има момчета, които са с 4 години по-голями от мен, пък мислят като малки пикльовци, тъй че що да няма момче, което е по-малко от мен и да е по-умен и по-зрял от мен. Може и да е изключение, но аз обичам изключенията. :P
Не.. защото повечето момчета на моята възраст и по-малки от мене са недорасли..![]()
ъм..предполагам да,зависи от самия човек..но,ако на тази вързраст тръгна с по-малък разликата ще е очевидна и ще е малко смешно..но за по-нататък да :]
не, ще разсъждава различно от мен и ще има по-друго виждане към живота. не бих тръгнала и с момче на моята възраст, нито с някой, който е една година по голям от мен. при повечето момчета докато не станат почти на 18, няма много разум. Това не означава, че ходя с 20+ мъже. Не правя лапешки номера и т.н., казвам го от наблюденията си.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
+1Първоначално написано от Yancheto
Зависи... Има разлика между това, дали 14годишна ще тръгне с 13годишен, или 17годишна с 15-16годишен.А пък за по-големите почти няма разлика.
Все пак при нас тийновете по-рядко се срещат връзки, при които момичето е по-голямо.
Аз например съм на 15 и мисля, че на тази възраст бих тръгнала с по-малък една година най-много две
Зависи и от самото момче. :P
Отново напомням да махнете общия знаменател. Не познавате всички момчета в България. Пък и в повечето случаи и по-голям да е от вас, пак е пикльо. А в някои случаи е по-малък, ама и по-интелегентен, демек на 15-16 да е пак знае какво да прави, има цел, ориентиран е. Не "ньежен фьешан"![]()
Казвам го, защото познавам такива хора.
амиии иска ми се да кажа не но знам че има по малки от мен които са си големи сладуркофци и защо не![]()
Хах те момчетата колкото мен пък и малко по-големите се държат като в детската градина, а за по-малки не знам какво да кажаВсъщност като се замисля съм срещала и много свестни момчета с 1 година по-малки от мен. НО пак не мисля, че бих тръгнала с по-малък от мен
![]()
Първоначално написано от ivcheto0o
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
не
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Най-после някой разумен да каже, каквото трябва!Първоначално написано от pwnage
еми аз съм ходила с по-малък ама все пак бях 5 клас![]()
![]()
![]()
Не съжалявай за хората от твоето минало има причина те да не са в твоето бъдеще!
като стана примерно на 20 и нещо,това няма да е от значение,но сега бих тръгнала с момче 1 година по-малко само по някакво голяяяямо изключение![]()
Едва ли, след време мобе би, но сега по-скоро не![]()
напълно съгласнаПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Da za6to ne .. s po-malak i s po-golqm. To vazrastta ne e mn vajna.A ako si parvata v jivota na tva mom4e e o6te po sladko![]()
![]()
Не Ме БоЛи От Нож В СърЦеТо, Не Ме БоЛи От ДуМи Зли, Не Ме БоЛи Че ВсичКо СвъРшИ, БоЛи Ме чЕ тЕб Не Те БоЛи..
Мне ...![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
не...
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
По-скоро не, но все пак зависи от страшно много неща.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()