- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Показност и демонстрация
Пф... Не!За мен това граничи с лиготия.По-малко думи и розови финтифлюшки, повече чувства
Проявяването на ласки на публично място за мен е избиване на комплекси мисля че това е нещо специално и не е нужно всички да те гледат къде езика ръката крака и т.н![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ
Хей, няма лошо в това да ми казва и показва, че ме обича, но да не прекалява.![]()
Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!
Пф... Не!За мен това граничи с лиготия.По-малко думи и розови финтифлюшки, повече чувства
мразя такива лиготии
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
аз гласувах с /разбира се/ защото мен ме радват такива мили думи ама както казахте да не се прекалява мн щот става досадно![]()
![]()
противоположно на моята романтична натура всичките ми гаджета са били "лоши" момчета ... за последния например "мило,коте,пиле" бяха по скоро смешни и дори обидни от колкото сладки. Чудеше се защо вместо коте не се казвало петел/кокошка и т.н.той не пишеше по-скайп такива неща аз също и единственото мило беше "няма да пипате моето момиче " реплика която често използваше пред хората естесвено не в мое присъствие ... пред мен никога не е показвал слабост не е казвал обичам те,но приятелите му твърдяха че съм му била много мила и че бил готов на много неща за мен
и все пак действията му значеха много повече за мен от колкото разни сладникави думи
на мен и това ми стига
все пак момичето трябва да е романтично за момчето не се налага :P
Аз нямам ама все пак гласувах![]()
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
ама защо всички започвате с мило коте пиле.. и т.н.. Това ли е демонстрация на любов според вас? Това са просто обръщения. На мен ми е приятно когато моето момче независимо къде сме показва че ме уважа и обича , не ме оставя сама примерно да ме заебе ако сме с приятелите му.. или пък да се държи зле и да се прай на много голям.. Обръща ми внимание , прегръща ме , мил е с мен и се инетерсува от нуждите ми.. но естественов рамките на нормалното.
+1Първоначално написано от stoney
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
можеш да покажеш на човека до теб колко са силни чувствата ти към него по хиляди начини, искрени и казващи много повече от тези лигни и финтифлюшки и тн от рода на УбиЧКам сИ КотитУ и тIi сii wсичУ зЪ м3ен и разните превземки. всичките такива са позиране и парадиране според мен.
REGGAE BOOM <3
Не мога да разбера кое му е лигавото на това да си емоционален или половинката ти да ти подари цвете. Щом си изброила тези неща, явно ги смяташ за лигави.Първоначално написано от ScarletBite
Мога да позволя на приятеля си да ми говори така, само ако е доказал чувствата си към мен, а не е некъв пикльо, с който ходя от вчера ии са се фука, че си има "гадже" ... макар, че е сладко .. амаа като е в умерени количества.![]()
![]()