.

Виж резултатите на анкетата: Харесва ли ви гаджето да демонстрира явно, постоянно и пред всички любовта си към вас?

Гласували
70. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да, но само когато сме насаме.

7 10,00%
  • Хей, няма лошо в това да ми казва и показва, че ме обича, но да не прекалява.

31 44,29%
  • Разбира се!

16 22,86%
  • Пф... Не!За мен това граничи с лиготия.По-малко думи и розови финтифлюшки, повече чувства.

16 22,86%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от iashxui
    eми хубаво е да но да не е прекалено някво лигаво oт типа на "УбиЧам си миЛуТуУуУ нИкой да не Го БаРа" като се има впредвит че се познават от една седмица .. това ме дразни

иначе да обикнвено пиша името ии слагам сърчице ии тва стига да знаят хората че се обичаме и т.н и това е един от начините по койото ми показва обичта си (може да се мине и без тях де ама караи ;д)
    +

Срива не се състои в това да паднеш, а в това да не се изправиш.

Пф... Не!За мен това граничи с лиготия.По-малко думи и розови финтифлюшки, повече чувства

Проявяването на ласки на публично място за мен е избиване на комплекси мисля че това е нещо специално и не е нужно всички да те гледат къде езика ръката крака и т.н
    ОБИЧАМ ТЕ

Хей, няма лошо в това да ми казва и показва, че ме обича, но да не прекалява.
    Ако искаш да си отмъстиш на някого пожелай му да се влюби!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Пф... Не!За мен това граничи с лиготия.По-малко думи и розови финтифлюшки, повече чувства

мразя такива лиготии
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

аз гласувах с /разбира се/ защото мен ме радват такива мили думи ама както казахте да не се прекалява мн щот става досадно

противоположно на моята романтична натура всичките ми гаджета са били "лоши" момчета ... за последния например "мило,коте,пиле" бяха по скоро смешни и дори обидни от колкото сладки. Чудеше се защо вместо коте не се казвало петел/кокошка и т.н. той не пишеше по-скайп такива неща аз също и единственото мило беше "няма да пипате моето момиче " реплика която често използваше пред хората естесвено не в мое присъствие ... пред мен никога не е показвал слабост не е казвал обичам те,но приятелите му твърдяха че съм му била много мила и че бил готов на много неща за мен и все пак действията му значеха много повече за мен от колкото разни сладникави думи на мен и това ми стига все пак момичето трябва да е романтично за момчето не се налага :P

Град
    Plovdiv
    Аз нямам ама все пак гласувах
    kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre

ама защо всички започвате с мило коте пиле.. и т.н.. Това ли е демонстрация на любов според вас? Това са просто обръщения. На мен ми е приятно когато моето момче независимо къде сме показва че ме уважа и обича , не ме оставя сама примерно да ме заебе ако сме с приятелите му.. или пък да се държи зле и да се прай на много голям.. Обръща ми внимание , прегръща ме , мил е с мен и се инетерсува от нуждите ми.. но естественов рамките на нормалното.

Цитирай Първоначално написано от stoney
    Ayy болната ми тема

Окей, чувства,чувства обачее тази лиготия е супер излишна! Все пак е присъща за деца от детската градина, а нали всички претендираме,че сме зрели...

Не се обявявам напълно против тези демонстрации на любов, но все пак умерено, човекът си знае, че го/я харесваш/обичаш и без да се лигавиш излишно
    +1
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

можеш да покажеш на човека до теб колко са силни чувствата ти към него по хиляди начини, искрени и казващи много повече от тези лигни и финтифлюшки и тн от рода на УбиЧКам сИ КотитУ и тIi сii wсичУ зЪ м3ен и разните превземки. всичките такива са позиране и парадиране според мен.
    REGGAE BOOM <3

Re: Показност и демонстрация

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Става въпрос за умалителните обращения (мило, пиле, бебе, слънчице, пухчо, бонбонче...), профилите в скайп, запълнени с някакви самоделни и нашарени с правописни грешки любовни стихотворения и цитати, сърчицата, поздравяването с чупеща костите прегръдка, всякакви разновидности на "Обичам си милото!", сантименталните слова, подаръчета, цветенца, какви ли не прояви на емоционалност, леснопреливащите сълзи...
    Не мога да разбера кое му е лигавото на това да си емоционален или половинката ти да ти подари цвете. Щом си изброила тези неща, явно ги смяташ за лигави.

Голям фен Аватара на m0n4yyy
    Град
    .. сухо море .. :P
    Мога да позволя на приятеля си да ми говори така, само ако е доказал чувствата си към мен, а не е некъв пикльо, с който ходя от вчера ии са се фука, че си има "гадже" ... макар, че е сладко .. амаа като е в умерени количества.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си