- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ВАКАНЦИЯ !!!!!!
Това че не съм я искала, не значи, че ми пречи. Свободни сте да си мислите каквото искате.Първоначално написано от b0Nb0n
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
щом ми позволяваш да си квот си искам добре но ти тъко що направи грешка защото сега не знаеш какво си мисля не знаеш не знааааааеш на на на наПървоначално написано от LadyDi
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Ах, какъв ужас.
Как ли ще го преживея![]()
не знам спасявай се не ма интересуват спеклитети проблеми ае по живо по здравоПървоначално написано от LadyDi
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
аз си мислех, че си преспала с някой от "властта"Първоначално написано от LadyDi
![]()
между другото, ако имаш някакви права, моля те разкарай ми ранга!![]()
Нямам праваПървоначално написано от psychopath
Съжалявам.
Няма ли и У село София да ни пуснат ваканция..
В цяла Варна всички са във всеобща паника... Около 520 човека има заразени със тоя свински грип и се увеличават... И всичкото това става в рамките на няколко дни, а също така и цяла Варна е в грипна.
Честно казано тази ваканция не е повод за радост при каквито и да е обстоятелства... Не знам какво радостно има в това, че в цялата страна върлува нещо, което поваля хората толкова бързо и за толкова кратко време.... Било то дори обикновен грип или нещо по-сериозно.
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Направо ми взе мислите !Първоначално написано от stefity
Хубаво е да видиш приятелите си, но не е хубаво да се радваш заради тази ваканция.
Аз в момента се радвам, че не сме във ваканция и още не е известен случай със заразен в града.![]()
И спря да се върти за миг земята..
Честно казано, мисля, че си малоумна. 100000000000 пъти вече обясних, че не се радвам, заради самата ваканциа, да не говорим, заради повода на ваканцията, а заради възможностите, които ми открива ваканцията, тоест да мръдна от Бургас и да видя единствените ми любими истински приятели, които са в София !!!!!!!!!!!!!!!! Колко пъти трябва да го пиша, за да разберете. Ясно че, че поводът не е щастлив. Кво?Мислиш, че се радвам, щото хората измират от свински грип ли? Някъде да съм казала, че се кефя за повода на ваканцията? Самия факт, че не съм ангажирана от училище една седмица ме радва, а не причината за това! Разберете го най-сетне и спрете с глупави коментари и упреци.Първоначално написано от stefity
She watch the sun-thats all she needed to let go
She held the sea-thats all she needed just to Be Free !
1-во аз не съм болна, така че нямам бацили за разнасяне. 2-ро мен въобще, ама въобще не ме ебе, че е по-полезно да си ограничавам контактите с хората, за да не лепна вируса. Просто един вирус е последното нещо, което може да ме изплаши, колкото и сериозен и опасен да е той. 3-то пропускането на материал в училище въобще не ме интересува. 4-то мозъка ми си е много в ред, просто ти не можеш да зацепиш лесно, че въобще не ме интересува нито това, което е причинило ваканцията, нито целта на ваканцията !!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от Battlescarred
Единственото което ме интересува е, че съм в ПОЧИВКА и имам една седмица СВОБОДНИ дни, да правя каквото си поискам, РАЗЛИЧНО ОТ УЧИЛИЩЕ. Тва, че има хора, на които им се ходи, защото не искат да изпускат материал, не значи, че аз съм от тях. И сега 100% ще следва коментар от рода "Да, ти затва си толкова проста"...Искам да ти кажа, че никак не съм проста. Уча в най-доброто училище в Бургас вече 3-та година и нямам абсолютно никакви проблеми с изкласяването. 2-ра по успех в класа !
Успехът в училище пък е последният критерий, по който може да се мери интелигентността на един човек.![]()
Абе какво му е по-особеното на този грип?
И във Враца ни пуснахааа.![]()
![]()
![]()
![]()
ахаа ,суууупееер .Първоначално написано от mmKamm
а още по-яко ее да си в грипна ваканция и да не си болеен![]()
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
НалиПървоначално написано от teenems
Не им завиждам на тези, които са болни...горките
Батълкард - Именно ! Страдай животно !
ние сме от миналата седмица пък...![]()
2 седмици!!!Първоначално написано от DebelaManekenka
![]()
Ебати кефа,че сте във ваканция заради свинския грип, който може да бъде и смъртоносен.Стой си в Бургас,не влачете бацили и натука.
И мен не ми дремеше много,много за грипа ама като чух за смъртен случай почнах да се предпазвам повече.
Ама то така...никой не му дреме и не вярва докато не стане очеизваден фактор.
Каква гордост ! Плащаш високи данъци. Плащай си ги. Боли ме гъза за тебе. На мен не са ми нужни много пари за да живея, така че няма да споря по темата със заплащането. Нещо против хората, които работят в Макдоналдс ли имаш?Първоначално написано от Battlescarred
Още ли ги мислиш данъците![]()
Нищо.Първоначално написано от LadyDi
Грип като грип.
И аз така чух, ама днеска като видях по улицата и в асансьора на общината хора с маски, леко тей се попритесних.Първоначално написано от cataclysm
Да, бе... всички си мислят, че ще умрат ако хванат тоя вирус.