.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 111 от общо 111
    Град
    Somewhere...in The sea...
    Цитирай Първоначално написано от DebelaManekenka
    Цитирай Първоначално написано от mmKamm
    Днес в автобуса чух за бременна жена, която е починала, тЕй че си е сериозна работа тва. Добре, че съм с непоклатима имунна система и боледувам най-много 3 пъти годишно и то от гнойна ангина.
    А ваксина казаха, че ще бъде измислена около февруари месец. Все още няма демек ще измрем !
    непоклатима имунна система - 3 пъти годишно

ти луда ли си
    Еми...така я определям аз...ся колко е непоклатима е друг въпрос
    А 3 пъти годишно мисля, че не е много...има хора които всеки месец са болни Аз тази година съм боледувала веднъж за сега ( по-сериозно).

She watch the sun-thats all she needed to let go
    She held the sea-thats all she needed just to Be Free !

Мега фен Аватара на ameli
    ^аз за първи път от 3-4 години хващам настинка и се прибрах в нас за 2 дена ако чух правилно на варненци ни удължават ваканцията до края на седмицатаааа
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    ^аз за първи път от 3-4 години хващам настинка и се прибрах в нас за 2 дена ако чух правилно на варненци ни удължават ваканцията до края на седмицатаааа
    Ха и ние сме до края...надявам се до началото на другата да съм се разболяла, за да си я удължа на 2 семици

Ние сме ваканция от днес до петък (обл. Търговище), обявиха я още петък.
    In life, unlike chess, the game continues after checkmate.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Ха и ние сме до края...надявам се до началото на другата да съм се разболяла, за да си я удължа на 2 семици
    Ама тогава няма да можеш да идеш до София да си видиш любимите приятели, а ще трябва да си лежиш у вас и да ти текат разни секрети.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Град
    Цитирай Първоначално написано от LadyDi
    Ама тогава няма да можеш да идеш до София да си видиш любимите приятели, а ще трябва да си лежиш у вас и да ти текат разни секрети.
    И без тва наще ме преебаха, заради проблемите в училище. Другото, което ми прееба прекрасната ваканция при моите любими хора е това, че човека, който ми е нужен за това живее в Бермудския триъгълник и за него няма ваканция. Така, че предпочитам да лежа 2 седмици в нас и да гледам филми, докато ми се излекува депресията и течащия нос.

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    Сигурна ли си, че е до края на седмицата?
    To strive, to seek, to find, and not to yield...

Голям фен Аватара на scyLLa
    ...А ваксина казаха, че ще бъде измислена около февруари месец...
    Ваксина няма, но лекарство има
    Тамифлу, Реленца и още едно беше, не мога да се сетя името
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    има ваксина, но естествено първо САЩ трябва да се запаси , а и четох, че некъде си ваксинирали некви затворници, ама май в малка държавица беше, а в България ваксина ще пристигне края на януари, февруари, когато вече ще има 2 000 000 болни от свински грип Баси простотията, нямам думи, днес ще ми правят сиг изследване за свински грип, съмнявам се да съм болна точно от него, при положение че температурата ми спадна и оспексина ми помага. Но всеки с грип трябва да си прави изследване, а мен чак ме е страх да ходя в болницата да не лепна нещо от там. А иначе да, тамифлуто и реленцата лекуват свинсия грип, но струват към 50. 60 лева
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на DisturbiaV
    И съм в шок.От днес и ние сме вакания,а попринцип училището ни никога не намалят часове,пък да не горим за дни.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    има ваксина, но естествено първо САЩ трябва да се запаси , а и четох, че некъде си ваксинирали некви затворници, ама май в малка държавица беше, а в България ваксина ще пристигне края на януари, февруари, когато вече ще има 2 000 000 болни от свински грип Баси простотията, нямам думи, днес ще ми правят сиг изследване за свински грип, съмнявам се да съм болна точно от него, при положение че температурата ми спадна и оспексина ми помага. Но всеки с грип трябва да си прави изследване, а мен чак ме е страх да ходя в болницата да не лепна нещо от там. А иначе да, тамифлуто и реленцата лекуват свинсия грип, но струват към 50. 60 лева
    Ами ходи в болницата със маска аз вече един път ходих зимаха ми кръв и нищо ми нямаше, сега пак ме боли главата, ходих на лекар той ми изписа едни антибиотици и си седя в нас.
    Иначе за ваксината, нормално първо Американците да се запасят.
    Тамифлу и реленцата 50-60 лева са нищо при положение, че толкова смъртни случай има вече от тоя скапан грип
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си