- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- искам да отслабна
здравейте искам да попитам др.тийн. на 14 съм тежа 65 кг и съм висока 165 см. поне 60 кг да стана тренирам баскетбол.. някаква идея как да вляза във форма ще съм ви много благодарна![]()
да
като тренираш баскет може да отслабнешно не се подлагай на диети;а само яж здравословно
успех
п.п.баскееееееееетизбрала си страхотен спорт
![]()
обичам гооооо !!
тук малко изразих емоцията си![]()
![]()
И аз смятам,че чрез спорта ще влезеш във форма, но ако все пак се притесняваш,изпробвай точковата диета !!!!![]()
благодаря на всички..![]()
обаачее се появи проблем.. налага се да прекъсна спорта поради травми които не ми позволчват да спортувам мисля обачш да ходя на фитнес..
![]()
![]()
ами аз съм на 14 висока съм 168 и тежа 55 кила![]()
![]()
и аз се занимавамс баскетбол от 2 години много ми помага а относно твоите травми за фитнеса незнам но когато аз се травмирах (навехнах и двата глезена) неможех да ходя никаде и единственото което ме спаси от напълняването беше здравословното хранене наблягай на мюсли, плодове, зеленчуци и по малко сладки неща, а чипсовете направо ги спри това са възможно най-вредното нещо е успех.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ПС: е ако по някое време много ти се дояде сладко хапни малко шоколад но да е чист млечен шоколад а не на вафла примерно![]()