.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

искам да отслабна

здравейте искам да попитам др.тийн. на 14 съм тежа 65 кг и съм висока 165 см. поне 60 кг да стана тренирам баскетбол.. някаква идея как да вляза във форма ще съм ви много благодарна

Голям фен Аватара на stelit0
    kato ne qde6 6te otslabne6 tova e lesno

Град
    в света на приключенията ..
    да
    като тренираш баскет може да отслабнеш но не се подлагай на диети;а само яж здравословно
    успех
    п.п.баскееееееееет избрала си страхотен спорт обичам гооооо !!
    тук малко изразих емоцията си

И аз смятам,че чрез спорта ще влезеш във форма, но ако все пак се притесняваш,изпробвай точковата диета !!!!

Здравословно хранене и спорт !

благодаря на всички.. обаачее се появи проблем.. налага се да прекъсна спорта поради травми които не ми позволчват да спортувам мисля обачш да ходя на фитнес..

Цитирай Първоначално написано от muluchka
    благодаря на всички.. обаачее се появи проблем.. налага се да прекъсна спорта поради травми които не ми позволчват да спортувам мисля обачш да ходя на фитнес..
    Фитнеса също е добра идея !

ами аз съм на 14 висока съм 168 и тежа 55 кила и аз се занимавамс баскетбол от 2 години много ми помага а относно твоите травми за фитнеса незнам но когато аз се травмирах (навехнах и двата глезена) неможех да ходя никаде и единственото което ме спаси от напълняването беше здравословното хранене наблягай на мюсли, плодове, зеленчуци и по малко сладки неща, а чипсовете направо ги спри това са възможно най-вредното нещо е успех.

ПС: е ако по някое време много ти се дояде сладко хапни малко шоколад но да е чист млечен шоколад а не на вафла примерно

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си