- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Аз няма да хвърлям боклуци, където ми падне!!!
било модерно да си зелен.. ЕМИ ИДЕАЛНОтъкмо всички ще се осетят кво треа да праят. а и по-добре да е модерно да си зелен отколкото да хвърляш кадето ти падне .. били се усетили късно хората.. еми по-добре късно отколкото никога нали?а?а?
аз също съм от "зелените" и да си призная трудно е! в общество което не е научено да се грижи за околната среда е много трудно да си такъв. а за хвърлянето на боклуци ... преди време, когато още нямаше кошчета из целия град можеше да ти се препоти ръката от стискане на хартийки. ама като се замисля кво ше стане ако 20 си пуснат хартийката поради липса на кошче .. и ми става лошо !
хора сабирайте си боклуците кадето трябва! може да е модерно и повечето да го казват без да го правят, но и те след време ше се усетят![]()
Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място!
аз съм от хората,които си хвърлят боклуците В кошчето, а не до около него.признавам си че ми се е случвало да хвърлям и където ми падне по простата причина че на 200 + м няма никакво кошче.. не че ме оправдава,но ако отпадъка е мн голям..
~ Рицар или Дявол ~
Обичам те и пак ще те обичам
дори да ме презираш ти.
Сърцето си на теб обричам
пъди ме, но не ме мрази
Във моите мечти си рицар
с лъскави доспехи,а може би
и крал дори,но не си ли просто
дявол с ангелски очи?!?
Иии да, на моя човек колата вечно е пълна с всякакви чудеса. Можеш да му отгатнеш цялото седмично обедно меню + къде се е шматкал следобяда.Първоначално написано от MakeMeLaugh
Един път в седмицата, обикновено понеделник сутрин, преди работа, се спира до големия контейнер край блока, нарамват се боклуците и се мятат там.
Разкошотийка.
Инак и аз така, вадя невероятни неща от джобовете си - къде опаковка от фафла или от дъвки, разни листовки дето съм поприбрала из улицата или някоя друга простотия.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Айде, позволи си да не познаваш мъжа ми. И под обяд, имах предвид, опаковка от Макдоналдс или нещо такова. Ти да не мислиш, че той яде в колата си супа от Гюрлата?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Колкото до опаковката от вафла... е, сигурна съм, че ти звучи невероятно, но по-добре в джоба, отколкото на тревата, нали?
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Кога как .. Не знам .. Кога хвърля в кошче, кога не .. Е няма да хвърля бутилка в тревата примерно или нещо по-голямо ..![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Ти като не си изпълнявш дълга....не се присмивай или карай на хора, които си го вършат най убидно наричайки ги лъжци. Може и да има такива, но това не значи че всички в интернет са лъжци. Хайде сега стягай се и отивай на поредното меле за нищо. Надявам се по ще ти достави удоволствие. Предполагам къде къде по-голямо е удоволствието да ходиш и да счупиш някои друг нос или чене или пък при невнимание твойте да отидат отколкото д си прибереш боклуците мислейки за бъдещето, защото нито аз, нито някои друг, нито идните поколения сме длъжни да живеем вв мизерията и да се тровиме от боклуците на някои си, защото видиш уважавал повече себе си и не искал да се зарива в тях. Ти и по този начин пак се зарижаш само че зариваш и другите.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
"Не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле"
П.П. Не се оправдавайте с контейнерите, защото лично съм виждал хора как си изхвърлят боклука точно ДО контейнера.
А пък веднъж една бабичка ядеше вафла и чакаше рейса. Влезна в него и си хвърли опаковката през прозореца най- нагло.
Иначе тоя с листовките е бил доста нагъл тип и си го е заслужил. Стига да не си го пребил, защото си решил че те е погледнал по накриво. Но не бива да забравяш че хартията се самоунищожава за много по кратко време от фаса, пластмасата, найлоновите торбички, кутийката от колата и даже опаковката от вафлата.
А на тези, които се притесняват че си хвъляли трохи, това е най-малкият проблем. Храната се усвоява от животните-независимо дали врабчета, мравки или каквото и да било. Но за да ни чистят животните от боклуците трябва да минат предполагам едно доста голямо генно модифициране.![]()
ми ний за тфа сме заринати от боклуци... На тея малко възпитание им трябжаПървоначално написано от Disrespect
![]()
![]()
![]()