- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Продавам телефони Нови и Втора употреба !
Здравейте,
продавам телефони нови и втора употреба.
Също така имам аксесоари и резервни части.
Извеън София изпращам с опция отвори преди да платиш.
Последен хит:
8800 Arte Series
Apple Iphone
Vertu Lux series
и всички останали модели телефони.
Първоначално написано от sweetsunshine
Имам цял НОВ дисплей.Първоначално написано от infinity05
Цена: 55лв.
Айде идва Декември месец - НАМАЛЕНИЯ !!!!
Nokia N96/N95
Samsung Android
Samsung Omnia
Samsung S5230
![]()
Nokia N95- имам няколко втора ръка запазени. Цените варират от 250лв до 400лв.Първоначално написано от Ag
Samsung Android няма такова нещо. Има модели Самсунг,който имат Android платформа
Samsung Omnia - телефон на 1 седмица,като нов.В кутия,пълен комплект и гаранция 450лв.
Samsung S5230 - На 3 месеца.Пълен комплект още е в гаранция 190лв.
Имаш ли интерес или просто си правиш проучване (както 80% от хората който питат) ?
Аз искам от малките i phone-чета,гледах ги в еbay ..знам че не са като големия i phоne ,но са много симпатични..
i got a little Secret for ya..
Аз не се изказах правилно за Андроида.Извинявам се.Като за начало исках само да видя цени и евентуално ако реша-да купя.Първоначално написано от k0k0l1n40
![]()
\Първоначално написано от Ag
/
никога не бих си купила така телефон.
магазини бол
In the future everyone will be famous for 15 minutes...
Дай някаква цена за Iphone 3g 16GB макарче има ли смисъл, уговаряхме се с теб преди известно време и ти ме мота 5 месеца за един скапан телефон.. адската несериозност!
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Сигурна ли си в думтие си ?Първоначално написано от rauwkost
![]()
Имам черен,оригинален ЧИСТО НОВ Iphone но е 8GB
Най-новата операционна система 3.1.2 на Apple и е разкодиран да работи с всички български и чуждестарнни GSM оператори без обвързване с нови планове.
Телефона е с инсталиран Skype !!!
Цена:650лв.
Айде сега не те "мотая" според думите ти.Да видиме колко пък ти си сериоз/ен/на ??
Ако искаш мога да припомня случката, няма проблем. Питам за цена и ако ме устройва - купувам! Не знам аз каква некоректност съм проявила.Живи и здрави, и успех с телефоните!
![]()
"Whenever someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life."
Предполагам цена от 650лв за НОВ,ОРИГИНАЛЕН,ОТКЛЮЧЕН Iphone не те устройва ?Първоначално написано от rauwkost
Да, не ме устройва! Казах ти, че търся 16 ГБ, още нещо !?!
Намерих ти и 16 ГБ.Нов,отключен с гаранция.Бял или черен.Първоначално написано от rauwkost
740лв.
nOKIA 7070 prismняква по изгодна цена,щот наското наще ми зеха тел и ся няа да ми отпуснат много средства
![]()
..Отне ми го пред нищо - не се спря,
приятелко ти моя най-добра.
Беше ти за мене и сестра
подлата измама не ще простя...