- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Грипната ваканция - къде ще бъдете през свободното време?
Едва ли ще стоите вкъщиКъде ще сте през останалото време?
Ако се задържи такова времето никъде нема да мърдам...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ти ебаваш ли се с мен?![]()
НЕ СЪМ ВЪВ ВАКАНЦИЯ!
Идеята на този вид ваканция е болните да се излекуват,и за да може да се спре по нататъчно разпространение на заразата.
Ако си болен,не виждам какво друго можеш да правиш освен да се лекуваш.
![]()
Смятай щом ние в университета излязохме в грипна ваканция, дето това не се било случвало от 10+ години...![]()
Иначе аз ще си оползотворя времето...да наваксам малко изпуснатия материал отначалото, че с тия две специалности се поразкъсах. А пък и времето не предразполага за много мотаене, което е само в допълнителен плюс за мен. ((:
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Това е ебати странното, говорите все едно са ни пуснали в лятна ваканция и всичко е песен.
Пускат във ваканция(мен още не са), за да си стоите на топло и светло у вас, да си ограничите контактите с хората, и да не се смесвате с всички болни, защото навън си е лудницата.
Ако ме пуснат ваканция, ще съм основно домашен любимец в нас(ще спя, ще подпирам диваните и ще се тъпча със сладки), ще си запазя излизанията, ама ще гледам да съм някъде на домашно, навън е прекалено студено.
Точно за това и аз искам ваканция.Първоначално написано от Pedigree
Да си стоя в нас на топло, да си пия чай...
Ох, разчувствах се.![]()
ще стоя на топло в нас, или в някой друг и ще празнуваме дните от седмицата![]()
чакам да ме пуснат и идвам майка ти да бели луканката майна
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
и аз искам ваканция![]()
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
говорех на авторката стиляноПървоначално написано от cherinka
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
В нас, ама ми се иска да ида до София, обаче никои не го интересува к'во ми се иска.![]()
![]()
о, човек .. тренирам си по 2 пъти рез ваканцията хубаво ама го чуствам като Коледна ваканция, хич не е на добре .. хапвам сладко все едно ..Първоначално написано от Pedigree
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
Бе то хубаво се радвате,ама тези дето сега са ваканция се говори,че нямат да имат пролетна![]()
Хич не е на добре с тая ваканция...кой ги знае къде ше ни бутнат тея лекции..
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
В моето даскало няма ваканции и излишни почивни дни няма дори намалени часове,освен 1 ден преди коледната ваканция,и то последния час и предпоследния ден преди лятната.Толкова са сдухани,че мин. година в най-големия студ пак си бяхме с пълни часове.Отклоних се от мисълта ми,която беше,че ние сиг няма да имаме ваканция![]()
Пари давам, за да правя тези неща..така отчаяно се нуждая от почивкаПървоначално написано от Pedigree
![]()
Но няма изгледи да излезем във ваканция.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
ми секи ден излизам около 4-5 -6 часа на ден ,тъпо ми е вкъщи![]()
може да ида до братовчедките за 4 дни някъде![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
подигравате ли се с мен?
НЕ съм във ваканция!
cherinka....какво котенце имаш на аватара забравих и темата и постовете и всичкотоо....