- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Писна ми от всичките караници и глупости и вече не искам да сме заедно..Знам обаче че нямам смелост да му го кажа щото ше съжелявам после..
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
В последно време все по-често се замислям за прошката,за това дали да простиш и да дадеш втори шанс те прави по-силен защото надживяваш болката от обидата и разочарованието, или обратно- по-слаб защото осъзнаваш зависимоста си от този човек и желанието си да го задържиш в живота си, дали прощавайки ти даваш втори шанс на еднa връзка или удължаваш времето за трудните решения? Истината е ,че колкото и да не ми се иска да го признавам съм силно зависим от теб... за това й ти простих. Ти си малка и си попаднала в сладкарницата на изкушенията , за което не мога да те виня. Надявам се да разбереш ,че аз съм човека до теб а не Андрей. Ти разбра какво щеше да изгубиш и много сълзи проля онази вечер и това ми е един вид утеха ,че едва ли пак ще се случи подобно нещо. Не всеки заслужава 2-ри шанс ,защото не всичко може да се прости , но аз ти простих,защото заслужаваш ...замисли се отново какво ли ми е струвало това и ти дали би го направила за мен ? Струваше ми да се преборя със себе си -което се оказа най-трудното ,но аз успях .
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Не харесвам нищо от това , което правиш в момента !
че май вече го обичам по някакъв си мой начин..но няма да го кажа, щото мисля,че той е доста далеч от тва..и също тка бих му казала,че се радвам,че му казах днес всичко,което ме тревожеше,макар и да завърши много зле..
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Обичам те! Обичам те! Обичам те! ... но как да ти го кажа? Ти не чувстваш същото![]()
искам да те гушкаааам![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
И аз това съм се чудила ;дПървоначално написано от Thefrostless
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Много те обичам мило!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от Mimchy
Първоначално написано от TheOneAndOnly
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Че въпреки всичко го обичам и че съм ужасна понякога, обаче щом и той ме обича тряа ми прощава![]()
``Хипноза с име на мъж владее моето сърце..`` [h]
Обичам да правя неща за теб но като почнеш така ме боли... какво стана, пак аз излязох виновна от цялата ситуация, пак аз излязох тази която трябва да ти помогне ... на мен кой ще ми помогне. Ще се опитам да се оправя, дано сега ме сануваш и утре като те видя ще ти навържа мартенички, обичам те... знаеш си го нали ?![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Кучееее, 'ща праскам.
Обичам тееее !!! :*:*:*
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Първоначално написано от XxTheOnexX
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Гадно ли ти е,гадно ли ти е ...![]()
Който има бележка за цял месец ходи,когато си иска на даскало,а ти ще трябва да стоиш цял ден![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ,лигльо!!!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Айде , айде , стига ми говориш по телефона , оправяй си компютъра и ми пиши най - после вече !![]()
Страхотна вечер беше, мило!![]()
Айде бе изтърсак, кажи ми, че ме обичаш и просто ме прегърни. Защо си такова лайноооооо![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Първоначално написано от shmurkam
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Чукай ме, кучкооо
Първоначално написано от Priceless
Обичам те!!! Оправи си компютъра щото ще ядеш бой!![]()
Искам да те заключа у вас.![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
да спре да се сърди за глупости..защото и без тва не ми се сърди повече от час..и обичамм те бебее![]()