- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бихте казали на гаджето си в този момент?
Не ми се иска да те виждам.Нищо не знам какво чувствам към теб![]()
Ох идиот такъв за какво се напи снощи не ми звъннка днес и ме дразниш така много![]()
Не е до болката в сърцето,
не е до грубите слова.
Човек се ражда да обича,
а не да страда от това ....
Сори Мило.
Съжелявам, че се държиш гадно с мен.
Ивинявай за дето не ти се излиза с мен.
Прости ми, че се преструваш все едно ме няма.
Разбираш ли - Обичам те.
Осъзнай - каквото и да правиш, Обожавам те!
Винаги аз ще съм виновна.
Затова, прости ми, че се държиш така ..
И да, любов моя, моля те бъди предишното човече с искрена усмивка и остави на мен вината.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Бих му казала,че е невероятен и сьм на пьт да се влюбя в него!![]()
Обичам те до смърт липстваш ми толкова много нямам търпение да си те прегърна целуна..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ОБИЧАМ ТЕ ..
точно...липстваш ми несъм те виждала от почти 3 дни Искам си те при мен ПЪК. Искам си те. Искам да ми мирише на теб винаги. Айде вече да идва Събота..![]()
![]()
![]()
същотоПървоначално написано от SiNiStEr
![]()
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
... страхотно ...Първоначално написано от gabi7u
![]()
Аз бих казала:
Вече нищо и никой не е в състояние да ме спре да бъда с теб. Щастлива съм, че си до мен. Дребните проблеми ще ги изгладим с времето. Знам, че си заслужаваш, чувствам, че докосвам сърцето ти. И знай, че миговете ни заедно са незаменими и не трябва да ги пропиляваме.![]()
Бих му казала че го ОБИЧАМ повече от всичко !!!!
Супер много ме мързи да сляза до долу. Мисля да пратя Марина и Пламен самихахаха, пък и те още не са се върнали. Гушкам те и ще ти се обадя доооста по- късно.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ЛИПСВАШ МИ....
''нещо не ме кефи нашата връзка и ше се радвам,ако я прекратиме''. нещо в този дух![]()
Ужасно много ми липсваш. Броя часовете...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
БЛАГОДАРЯ ТИ! Благодаря ти, че си до мен, благодаря ти, че ме подкрепяш, успокояваш и че ми даваш сили...Обичам те..![]()
Знаеш ли какви хубави спомени си спомних днес. Незабравими , с теб естествено. Липсваш ми , искам да се видим по-скоро. ((:
единственото, което знам, че мога да поискам в момента, е да дойде вторник.. дойде ли вторник, ще се почувствам една идея по-добре, ще знам, че си добре и не съм те наранила с думите си.. обичам те и ми липсваш зверски много.. след това ще поискам да дойде четвъртък, и още няколко мизерни дена, за да мога да те видя... а след четвъртък... ще се моля да дойде края на света..
ффффф Подяволите, Мразя те , подяволите.
Но и те обичам.Хипер, мега, гига, адски, зверски много ..
Разбираш ли..
защо не?
защо се държиш така с мен?
знаеш ли как ме караш да се чувствам подяволите?
Какво правиш бе идиот ?!?
кое те накара да се държиш така, кой ти кажа, че това е правилно.
Мислех си, че си различен -знаеш ли.
Мислех си, че означавам нещо за теб - знаеш ли?
Не, За бога - не, не знаеш!
Защото не си се заинтересувал - не ти пука за мен.
![]()
![]()
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Вчера постъпи гадноо ... обичам те и ми липсваш ужасно много, жалко че трябваше точно сега да се разболея![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако стоиш седнал и плачеш, няма да се излекуваш. Човекът е социално животно и не бива да е сам. Има две неща, които няма да дойдат и да те плеснат през лицето, това са Любовта и Щастието. Изправи се и не спирай да ги търсиш.
![]()
толкова се радвам, че те чух... толкова се радвам, че не беше нервен, а напротив, беше спокоен, беше моето момче.. благодаря ти, че дори за 3 минути успя да ме успокоиш напълно и да ми дадеш сили да живея още 7 дена.. обичам те![]()
а такаПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hey, ho, let's go!Много си ми сладък напоследък. Не знаеш какво изпитвам в момента, намирам се сякаш на някой облак. Чудничко.
Хубаво е, че те има.