- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Насилието
Позволявам си да не умра.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Ако съм бил на протеста,целта ми нямаше да бъде да се бия.
На тези "ултраси" каква им беше целта,да набият полицията,за да не им позволят да наранят мирно протестиращите ли.![]()
Уговорки по интернет за ходене на протест с цел да се предизвика хаос,нима това не беше целта на онези "батковци"
Това за стрейт еджа е закачка,няма значениеПървоначално написано от SouthStandServiceLad
Този който подкрепя любимия си отбор се нарича привърженик или фен от англииски.
Целта на ултрасите е друга.Целта им не е да се наслаждават на играта на любимия си отбор и да го подкрепят.
Кой предизвиква безредиците по мачовете,кой хвърля факли и шишета.Това не ми звучи като човек подкрепящ отбора си,нима тези действия няма да попречат на нормалното протичане на мача.
Ултрас е придобила различно значение от това което си представяш ти.Другата дума е хулиган
Темата се отклони много,за което е виновен този който даде примера за протеста,който както казах е неуместен.
Самата тема има друга идея.Зададох конкретни въпроси кога и при кои обстоятелства насилието е основателно.
Аз гледам от тази гледна точка,SouthStandServiceLad казва че такива понятия няма.
Примера за законите имаше за цел да покаже,че цивилизованите общества,в които не важи принципа за животинско-човешката йерархия,към която е хубаво да се стреми всеки,не подкрепят насилието,а само в случаи на неизбежна отбрана и когато е застрашено здравето ти,ти имаш право да проявиш насилие
Не очаквам точно ти да ме разбереш.Първоначално написано от Battlescarred
Нима хулиган,ултрас,фен,привърж ник и почитател са едни същи неща,Толкова много думи за едно нещо,баси![]()
Движенето със съмнителни типове,от наркомаски тип като SofiaRegularCunt създава чудовищни глупости
И тук сме на противоположни мнения.Първоначално написано от Battlescarred
Плоските обиди,с които се опитваш неуспешно да ме засегнеш ти играят лоша шега.
Тези цивилизовани общества са всички страни в които хората не се обиват с камъни
Гледай са,братче..като теб ще говоряПървоначално написано от SofiaRegularCunt
Ти не си ли виждал да се хвърлят факлинали отиваш на мачове,бате,там не видя ли,ти не хвърляш ли
А по бтв-то не видя.В шампионската лига не видя ли,майна.дори тама има.Я Дида помниш ли по гръбчето го удариха,ама те се престара.
Колко двубои се прекъсват,не е истина само.Защо ли,де да знам,ама заради ултрасите сигурно не е,заради снега и дъжа не е,за какво е
Чакам отговор на моите въпроси.Тва с обидите някаква тактика ли е.Да ме разклати малко.Не се получаваПървоначално написано от Battlescarred
А това че медиите ме манипулират е вече комедия.Че то аз дори предложих да има такъв дебат.А какви лъжи за дрога и тем подобни неща съм чувал няма да повярваш.
Когато някой спори с теб,винаги прибягваш до вербално насилие![]()
![]()
..ето върнахме се на темата.Тва от какво го правиш,без него не можеш ли.
Май никой не е достоен да спори с теб.Само който е съгласен да заповяда
Aйде бе,форма на протест.Друг път.Пияни,без много мозък са тръгали на мач,за да подкрепят отбора си,като същевременно изказват соето възмущение от власта и полицията като хвърлят факли и като палят седалкиПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
това е доста субективно, нали знаеш? ти го казваш така, защото се причисляваш към тях.Първоначално написано от SofiaRegularCunt
будните хора в обществото ни не са САМО ултрасите, нито по-голямата част са ултраси или студенти или социални работници или <някакви-си-хора-като-класификация>. достатъчно шарен е килима, за да заключваме, че са концентрирани цветовете само на едно място..
Цивилизованите общества приемат неизбежната отбрана,имат и такива закони.В нашата държава такъв закон няма,значи какви сме..Първоначално написано от Battlescarred
![]()
Ето,онзи пример с бившето ченге и онези мутри които щяха да го убият на една магистрала.
В България са правени много кампании против насилието,много от тях идват то ЕС.Пример за това е насилието в училищата,за тях това е насилие което може да доведе до сериозни психологически проблеми,за теб е нужно за да се изкачиш по стълбичката и никой да не те закача.
На моите въпроси отговор не видях,само заяждане.
Ако не ти харесва това ,че ти давам личностни оценки,недей и ти.
Тва са пунктуацията и лексиката беше....![]()
Мисля,че спора се изчерпа.
В САЩ има закон касаещ неизбежната отбрана.Например когато ти ограбват къщата.И например той ти извади нож,ако го убиеш,е било при неизбежна отбрана.Първоначално написано от Battlescarred
И за да не продължи твоя интелектуално извисен мозък да се заяжда и дълбае,ще подчертая,че примера с Америка се отнася само за неизбежната отбрана.Нали това питаш?
Не,САЩ е моят отговор за това в коя страна има закон за неизбежната отбрана.Първоначално написано от Battlescarred
Имам някакво чувство,че пак ще извъртиш нещата.Да не дадеш за пример войните![]()
Сещам се и за няколко общества където насилието е оправдано при всички случаи,освен когато се засягат интересите на партията.Сещаш ли се?
Да,какво не разбираш.Къде,приятелю,се толерира насилието?Къде това насилие е ненаказуемо.В кое цивилизовано общество.Първоначално написано от Battlescarred
Да не би да издребняваме![]()
Ей, тея ученически съвети са големи л****Първоначално написано от JaCkSpAr0y
!!!
По темата: Насилие е имало , има и ще има. Само дано го свеждаме по-блиозо и по близо до границата на допустимото.
Мисля,че много ясно споменах,че не става въпрос за такъв тип насилие,включително военното.Първоначално написано от Battlescarred
Няма кой да чете
[quote="kir40"]Не,САЩ е моят отговор за това в коя страна има закон за неизбежната отбрана.Първоначално написано от Battlescarred
Имам някакво чувство,че пак ще извъртиш нещата.Да не дадеш за пример войните![]()
Сещам се и за няколко общества където насилието е оправдано при всички случаи,освен когато се засягат интересите на партията.Сещаш ли се?[/b]
След толкова много изписани страници явно нищо не си схванал.Или беше по съсредоточен върху това как да се заядеш.Първоначално написано от Battlescarred
Против насилието не съм,аз съм против определени форми на насилие,против насилствени действие в определени ситуации.
Примери дадох.
Така и не ми каза твоята теза,твоята НЕПОВЪРХНОСТНА теза.
Как пък реши ти да даваш оценки какво е повърхностно и какво не.
Ти явно наистина си вярваш.![]()
Айде стига вече
Аз се чудя не дали Батълскарт извърта нещата, а дали Кирчо е наясно с терминологията.
За да мога изобщо да отговоря на последните глупости на кирето трябва да направя поне 20- "ако" -та.
Ако приемем, че говориме само за физическо не-отбранително ( макар и отбраната да не се води за вид насилие, тъй като си поставен в свършен факт .. нападат те например ) действие със цел ( дори тук не получих отговор от Кирчо за какъв тип насилие говори на принципа разделение на целите ) да те нарани физически пак е смешно да се дава за пример САЩ. Кирчо, знаеш ли че страната топ-продавач на оръжия са именно Щатите. Също така е некоректно да даваш САЩ, като такава, за пример, тъй като отделните щати имат отделни законодателства.
Да не говориме, че имаше абсурдно изказване от твоя страна за това, че в България няма закон. Кризата не е в законодателството, а в изпълнителната власт.
Точка на спора. Имаме вече няколко тези с милион аргументи, а срещу себе си очевидно не разбиране, неинформираност и НИТО, подчертавам НИТО ЕДИН необорим аргумент.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Koга,приятелю, съм казал нещо са САЩ,освен това че имат закон узаконяващ убииство при самозащита,какъвто в България няма.Това не е ли факт.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Кой ти говори за оръжия,войни,дрога и т.н.Кой прави финтове![]()
Темата се измени драстично.
Аз дадох ясни примери кога едно насилие е неоснователно,според мен,по дяволите.
Къде ме видя да заклеймявам насилието по някакъв начин.
Спора започна от това дали насилието изгражда характер или не.
Според мен не изгражда,дадох ясни примерни ситуации,отговор не получих.
Кажи ми,от една страна ли гледаме на нещата.Ти акто какъв се явяваш,арбитър,или какво,вие отборче ли сте двамата.
Айде стига вече
Как определяте това мнение,сходно с моето.Я виж ти,имало и други балъци като мен.Първоначално написано от xRainx
Нали ще си правим отборчета.
За някои хора заяждането присъства във всички споове които води.Това силна страна ли е,т.е показва колко оригинален може да бъде като разказва все по дебилни и идиотски лафове,или слаба страна,т.е се опитва да избегне адекватен отговор на конкретно зададен въпрос.
Така ли се води спор.
Явно гледаме от различни ъгли,кой какво прочел,кой какво не разбрал,личностни оценки и т.н
Няма нужда,не съм на толкова висока доза канабис,че да не помня какво съм писал,братчеПървоначално написано от Battlescarred
![]()
Ясно,разбрахме се,че не се разбрахме,нали?Или и това не се разбрахме![]()
Ето какво. На мен лично ми писна да се отхвърляш от собствените си думи.
Относно "извисените общества", това което имаше предвид за САЩ, ( освен ако и от това не се отметнеш, добре че всички тия неща ги има черно на бяло ) можеш да прегледаш това : http://www.youtube.com/watch?v=qN4pP-1NWoA&feature=fvst
В крайна сметка физическото и уличното насилие, което имаш предвид ти, е резултат. В случая на щатите е резултат от дълго провеждана политика.
Наслаждавай се на клипа по горе. Такова нещо в България няма.
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Цитирай ме къде дословно казах,че в САЩ се отрича всякакъв вид насилие.Имах предвид съвсем различно нещо.Първоначално написано от SouthStandServiceLad
Не ме искарвай най-големия почитател на САЩ,моля те.Нищо подобно.
Казах,че навсякаде по цивилизования свят неоснователното насилие се заклеймява.Нима това не е така?
А за тревицата,даже помага в някои случаи.Тук друг трябва да се пообразова малко.
Oh my...
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
За наркотици ли ще спорим сега,онова беше майтап или твоя свръхнарбъчкам мозък не може да го разбере.Първоначално написано от Battlescarred
Заеби
Оставям те с ясното съзнание,че си напълно прав![]()