- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голмите батковци .. който се заиграват с малки момичета (mm)
аз познвам много момчета който се занимават с мноо по малки момичета от тях
вече мисля че им е мания .. примерно 18 19 годишни да излизат с 14 - 15 годишнии
Вие каквоо мислите по въпроса .. ?
![]()
Нощ на екс ,утре неп0знати ..
само sex , т0ва са правилата .. ';'
Мисля,че тези просто не могат да си намерят момиче на тяхната възраст и затова се занимават с по-малки.
"Оставиш ли се да те опитомят, има опасност да поплачеш..."
.. че тези момчета са си чисти ебачи и търсят само едно у тези недорасли момичета, които за съжаление също толкова нямат акъл в главите щом им пускат ..![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Първоначално написано от Hilary_
Хахх .. ма то не става въпрос за ебанее ..![]()
Нощ на екс ,утре неп0знати ..
само sex , т0ва са правилата .. ';'
в главите на тия "батковци" за това става на въпрос .. (при повечето с малки изключения)Първоначално написано от DandM
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
обикновенно 14-15 годоишните харесват батковЦи (обикновенно) .. това ги прави по-лесни,все пак една 14-годишна,не мисли като една 18-годишна примерно![]()
Ако момичето е зряло за възрастта си във физически и най-вече интелектуален аспект, лошо няма.![]()
Но обикновено наборките (включвам и себе си), не са готови за сериозна връзка, без значение какво казват или мислят.Нараняват себе си, нараняват и него.Вземат прибързани решения и после съжаляват.Действат, без да мислят, и мислят, без да действат.И после боли...толкова много...
![]()
all day... all night... what the fuck?!
Ами като не можеш да си хванеш нещо от твоята категория,слизаш надолу.Тъпо,но е така - вижданията на тези хора,опита,очакванията - всичко е различно.А някой каза "ако момичето е зряло за възрастта си" - ами тогава ще е наясно защо я искам баткото и няма да се занимава с него!
![]()
I'm The Classical T.G.F.Y - Too Good For You!!! :]
Неучтивият Ми Характер Е Въпрос На Навик... xD
голямия проблем
i'm not talkin about the queens but (WHAAT?) the bitches ...
not the sisters but (WHAAT?) the bitches ...
not the young ladies but (WHAAT?) the bitches.. the bitches, the bitches... BIIITCH
мнение ?
да правят каквото искат.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Други просто не могат да им вържат![]()
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
ей т'ва е най-точния отговор. всички други мнения са излишни.Първоначално написано от AraBella
Точно така,аз затуй само с пуберки се занивам,нищо че отдавна прехвърлих двайсетака.Просто те са навни и лесно се впечатляват,примерно вкам яла та повозя у мойта А6-ца.Тя ми вика - ко йе туй?А пък друго си е да чукнеш нещо младичкоПървоначално написано от mechtaq_za_teb
![]()
![]()
Мисля, че тея батковци не могат да си хванат момиче на тяхната възраст, или просто искат нещо по-различно. Има много момчета, които ще предпочетат някоя малка, глупава, сладка девойка пред по-умна, независима и отракана....Не ги уважавам тия...А по-големита (на тяхната възраст) момичета не биха тръгнали с глупак.
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Мисля,че момичетата на тяхната възраст са прекалено зрели за тях ,затова опитват с по-малките>
Нито такива момчета,нито такива момичета ми харесват.Заблудата е и от двете страни.![]()
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
не съм им фенка![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Амин.Първоначално написано от NamelessRomantic
![]()
И мен често ме напира хормона и като видя малка щракалка да искам да я бодна,но едно е да искаш друго е да правиш нещо по въпроса.
А ти сигурно си мислиш,че животът е игра?
Ако да, тя е доста хардкор игра.
Хайде пак, старата песен... 18 годишните момчета, не излизали с 18 годишни момичета... А замисляли ли сте се, че 18 годишните момичета, също като 14 годишните например, искат да излизат с по-голями, т.нар. батковци?
Май пак темата е пусната от някой осмокласник чикиджия, който го е яд, че не може да хване някоя от неговия клас, пък още мустака му девствен и има жълто около устата.
Не сте ли чували, от поне малко обща култура, че момичетата се развиват и назряват полово ПРЕДИ момчетата?![]()
Сега да не ме изкарате някакъв фен на педофилията, едно е 15 годишна да ходи с 18 годишен, друго е с 30 годишен...
Едно 18-19 годишно момче по развитие на характера и интелекта е горе-долу колкото едно 14-15 годишно момиче.Говоря за хора на еднакво интелектуално равнище, щото един 40-годишен мъж може и да е по-тъп от 13-годишно момиче.... Тъй че не виждам големия проблем тука. Пък и дори момчето да е с момичето просто защото момичето е тъпичко и лесно, а момичето е с момчето, защото е батко и ще има с какво да се хвали пред приятелките си, то кво излиза... че и двамата са прости, тъй че пак са един за друг. :P
Нещо от рода на "всички мъже са еднакви" прозира иззад поста тиПървоначално написано от sweet_sorcerer
![]()
Аз говорех за разлика 3-4 години, при която могат да намерят общ език и да бъдат на сходно интелектуално ниво, не за връзка между някакъв пръч на 20 и кусур и 15-годишна тийнка.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Да, и 14-15 годишните момченца, вместо малко да занижат стандартите и да си хванат някоя не чак такава хубавица, която е била отритната от батковците си мачкат пишките и пишат по форумите...Първоначално написано от g0sheto94
Пък като се има предвид, че вече и 12 годишните дават, и те като нищо могат да бъдат един вид батковци...
гошка много си прав
Аз също съм на мнението, че просто тия по-големите не могат да си хванат момиче на тяхната възраст, просто защото не им одисват на акълите.. а са с малките момиченца за бройка и 100% правим бас, че им е през *** за тях особенно ако момчето е 12 клас, а момичето 8 и учат в 1 даскало, т му е през *** че като си замине на момичето му става кофти и т.н. и пак започва да изпада в 1 състояния на изоставеност и блабла...
и почват да оспамват форуми как някой ги е зарязал и не могат да продължат живота си без него и едва ли не ще отидат пред НДК и ще си нарежат вените....
Извади си главата от гащите бе! Я се осъзнайте малко, те на 15 вече са си напълно развити, за разлика от вас, на които още ви никнат косъмчета по 9 сантиметровите чепчета, какво сте заревали, като толкова не ви връзва, занижавате стандарта, чакате момента и така... Потърсете проблема във вас, не в големите лоши батковци, които само ви развалят кефа...Първоначално написано от andrags