- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Голмите батковци .. който се заиграват с малки момичета (mm)
Събрали се тука некви големи какички да говорят за "батковците" които си намират по малки на години приятелки. аз съм момче на 19г вече ходя с 15годишно момиче и не защото не мога да си намеря приятелка на моята възраст а защото всичките на моито години се хващат с "батковци" които да ги разкарват напред назад с колата и незнам си какво. Защо не се замислите защо е така едно 15 годишно момиче е мн по добро от една 19 годишна к*рвичка,защото повечето са такивааа гледат само парите и това на тях да им е добре. какво сте седнали да говорите че неможем да си намерим приятелки защо не кажете вие на колко години са вашите приятели или може би не смеете защото са с няколко години по големи от вас.Тъпи комплексарчетамн ме кефите. И не мисля че 15 годишните отстъпват с нещо на 19 годишните освен това че дори и на тази ранна вързаст си знаят цената и не лягат с всеки които им покажа 20лв
![]()
There is no right or wrong, only fun or boring
Обръщението "Здравко" няма да го коментирам.За останалото обаче явно не се изразих като хоратаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Под "харесвам" се имаше в предвид, че я имам за добър приятел, въпреки, че е супер наивна... А против връзката им съм, защото въпреки, че 3 години са заедно, той си продължава с изневерите, простотиите и тн. и тя не може 2минути да му се "сърди", след като той е използвал запазената си марка- "Сори" или "Еми бях пиян, бла-бла бла-бла..". И в крайна сметка си права и явно ще трябва да престана да се занимавам с наивни същества и да се опитвам да им решавам проблемите ... -$
Мнение на човек, който дори не е докосвал пълнолетна жена...Първоначално написано от Sladurcho
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
ти си по тъп от мойто куче майна, а то си знае само името....Първоначално написано от Sladurcho
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Че то щом първата цифричка на възрастта е 1,за каква жена говорим,то си е чиста пуберка.Едва след това са малко по-читавиПървоначално написано от LadyDi
![]()
Много добре разбра за какво иде реч. Не се хващай за цифрите.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
......
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Каките като не им вържат, малките ще вържат. Тъкмо ще се кефят, че ходят с батко и ще разказват на приятелките си.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Не съм съгласна с теб. Не всяко момиче над 18 години е курва!Първоначално написано от Sladurcho
Всяко момиче, което е над 18 е просто ПЪЛНОЛЕТНА курва. Всички жени са курви.Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Стани гей тогава!Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
![]()
Защо да ставам гей? Аз обичам курвите.Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
![]()
Значи твоята е курва. Така ли да разбирам?Първоначално написано от YouKnowImBetterThanYou
Просто е.Защото момчетата в 8ми,9ти,10ти клас не са толкова зрели като момичетата.Затова 4-5 години разлика изобщо не е много.19 годишен с 15 годиншна примерно,какво лошо има?Замислете се,че има момичета на по 15 с 30 годишни.Е това са болни мозъци.Един нормален 30 годишен човек,не би се занимавал с младо момиче,да не кажа дете.
Напълно нормално си е.
Абе всички сте курви, това разбирай!Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
Всеки е свободен да прави каквото иска и с когото си поиска, стига отсрешния да е съгласен.Вярно е, че много от тези така наречени "връзки" са само за секса, но все пак в някой от тях има и чувства.Не сме никои, за да съдим околните.Човек се учи от грешките си![]()
Абе я си лягайте сички кво ми развивате некви ЛИС-ове по инфантилна литература..Тоя бил такъв тая била такава и всички под общ знаменател. Има и различни индивиди, но вие всички бутате на едно място...
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Естествения стремеж на мъжа да е по-голям, по-силен, за да може да закриля своято половинка
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...