- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Гримът само за жени ли е?
За жени е ,нормално.Несъмнено всички реклами за грим са с жени.
Гримът е само за жени, травестити и педераси!![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
+водещи,публични личности(мъже),футболисти(и звестни...)Първоначално написано от DarkKisss
Естествено, че е само за жениОМГ..ако беше за мъже, примерно на рекламите щеше да има и мъже, а не само жени
![]()
нА мен пък ми е много интересно ти какво точно правиш в женския раздел. търсиш рецепта за домашна маска за лице или... ?Първоначално написано от EarthShaker
Saatana vittu perkele hate crew!
наблюдавам и се възмущавам накъде Втива света..Първоначално написано от Boot
пък и си имам хабер от диети и хранителни режими![]()
ДА![]()
nicolepcd
За жени е. Но ако си известен и ходиш на участие или те дават по телевизия и т.н и на момчетата/мъжете им слагат пудра, за да не им лъщи кожата. Но аз съм твърдо против използването на грим при мъжете/момчетата!!![]()
твърдо ДА....
Направо като гледах един плакат на TH а от др та страна на някакво момиче се отвратих как може да имат повече грим от нея...![]()
(sun)~{}*
То попринцип е измайсторен за жени, но не им пречи на фешънчетътъъъ да си замажат малко ФДТ по личицетУуУ и да се правят на крЪсиФиии![]()
Как ще е само за жени - я вижте Азис к'ъв е хубав.![]()
мъже+грим=![]()
![]()
![]()
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Единствено и само за жени
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Гримът е за жени и леваци.
Не мога да повярвам,че някой от мъжки пол има мераци да се цапоти. Дори само с фдт.. О,боже нямам думи.
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
+1 \Първоначално написано от LovelyGirl
/
![]()
![]()
![]()
Да![]()
![]()
Пусни ръката на мама и ше видим колко струваш
Спри да слугуваш и спри да се надуваш
Филията не е само с cash-има и мноо болка
За тва обаче няма как да чуеш в поп-фолка
Горе главата хора...
+Първоначално написано от tanchu
![]()
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
При положение, че аз самата не ползвам фдт (само пудра слагам), не одобрявам и момче да носи.. Единственото момче, което познавам и носи фдт, че един гей от моя випуск, ама човекът се е осъзнал и си признава, че е гей.