- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Косата ми се омазнява от маската за посхранване
Използвам маска LORYS с чесън за подхранване на косата и след като се изкъпя става мекичка но откакто я използвам няма абсолютно никакъв обем и започна да се омазнява по-бързо. Някой ползвал ли е тази маска?Какви са вашите впечатления?
разбира се,ако я слагаш в\у скалпа![]()
So get down move your body,
Move your body all night long
Body, body all night long
Move your body all night long
Ooh, ooh …
Мисля,че е по-добре да я слагаш само на краищата.Поне аз така правя.
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Оле, и аз го направих тоя номер с маската. Че след това и други простотии си слагах на главата и като я изсуших все едно не я бях мила...
Сега ползвам единствено и само шампоан, нищо друго и косата ми издържа без да се омазнява повече от 3 дни![]()
ми от многото химия така става ... аз съм само с шампоан и косата ми е повече от перфектна (в продължение на повече от 3 дни)
като косата ти се омазнява от ТАЗИ маска, не я ползвай![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами то маи не маската е виновна а аз защото слагам по един тон и то предимно в корените.....така че мерси че казахте
![]()
![]()
аз днес си взех професионална маска за коса и благодаря , че ми казахте , защото щях само да я похабя.
![]()
![]()
а пък ползвам два шампоана като се къпя ,един след друг и ми стои два дена мека и не мазна![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.