- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Един тъп въпрос.
Имам съмнение да не съм бременна. Това е абсурдно, защото не съм превила секс от няколко месеца и имам цикъл, но този цикъл траеше по 2-3 дена и не беше много обилен в последните 2 месеца. и също така усещам коремчето ми странно подуто, което най-вероятно е следствие от ядене или нещо друго.
Та сега въпроса ми е Утре ще ходя на гинеколог. нали ако има бебе (да чукна на дърво) той няма как да не разбере и няма как да не ми каже, нали?
Тест не искам да правя - страх ме е!
знам че въпроса ми е тъп, смешен, нелеп, от него разбирате че съм невежа, неграмотна и т.н. Тези коментари не ги пишете!!!
Има един вариант ,който може би не знаеш - има цветна бременност - всичко си е нормално ,както по принцип - цикъл ,килограми ,обаче има и една добавка - бебе![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Знам знам !! Ама тва не ме успокоява особено ...Първоначално написано от ladykeisy
та кажи нали гинеколога ще каже ако има нещо и без да го питам и да се правя на идиот![]()
Ама ще ми каже и без да го питам нали, Нали??Първоначално написано от Lettuce
Да ,разбира се![]()
Да обичаш значи да страдаш!
Зависи мацко , симптомите след 3 месец са гадене , глад , нерви и т.н . Възможно е да имаш цветна бременност и да доктора може да ти каже , но си го попитай А сега аз да ти задам един тъп въпрос. След като не си била готова и не сте използвали нужните предпазни средства какво ревеш сега ?Първоначално написано от narciso
Провалът е бавен път към успеха !!!
Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta
Първоначално написано от Pesenta
Абе винаги с презерватит съм го правилаама се пак нали знаеш, че като се замислиш и параноята идва. Иначе какво значи като не си била готова?
А глада и нервите не са ми се променяли...
А и не рева !![]()
Теб те е страх да си направиш тест Мен ме е страх да ти кажа
иди си на гинеколог той няма да те излъже![]()
![]()
In my shoes just to see
What it’s like to be me
I’ll be you, lets trade shoes
Just to see what it be like to
при условие че не си правела секс не може да си бременна спокойно![]()
само заради подутия корем ли си мислиш,че си бременна?
най-много да отидеш на гинеколог и той да ти каже "Честито", я вземи си направи един тест, успокоява нервите)
Сега и аз ще изглеждам необразована, ама понеже искам да променя това може ли да попитам какво значи "цветна бременност", щото аз си мислех, че е нещо доста по-различно от вашите обяснения?![]()
Лъжат и още как. Мъж на 20 години съм а родих близнаци миналия месец!Първоначално написано от godfate
ехаа честито ..........
Hostis Honori Invidia
Дам така се оказа ест.... параноята е много лошо нещо![]()
![]()
![]()
Е честито на мен НЕ съм ахахха![]()
Иначе аз мисля че цветната бременност е бременност при която имаш цикъл, който обаче е по малко и за по кратко време или е само зацапване.
ако не е така поправете ме.
Извинявай, ама верно си зле. От какво те е страх от теста? Да се изчишкаш в чашка и да сложиш лентичката? Въйййййй, колко страшно, ако искаш да дойда да те държа за ръчичката, докато чуркаш?Ако искаш мога да те държа и за дудата? :P
Добре де при цветната бременност не показва ли вярно тестът за бременност ???
То бива параноя ама ....
ЧАК ПЪК ТОЛКООООООЗ!!!!Първоначално написано от BringYourOwnBeer
Май ще имаме нов съфорумник!!![]()
![]()
![]()
The purity of a person's heart can be quickly measured by how they regard animals