- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Къде се намира магазин Зиг Заг в Бургас ?
Къде се намира магазин Зиг Заг в Бургас ? Спешно ми е .. ( Моля подробни описания ! ) Темата май не е за тук , но не знаех къде да я пъхна ..
Aйде ве , бургазлийци .. спешно ми е![]()
в славейков има до колкото се сещам става дума за магазин дрехи втора употреба нали?
иначе се намира някаде около билата в славейков надявамс е да съм помогнала
Ам благодаря .. че поне ти се отзова , но някъде близо до центъра има ли такова нещо ? и къде точно мога да го открия ..Първоначално написано от bebeeeeee
![]()
ами да, има, ама незнам улицата точно как се казва, значи, от Альошата, улицата нагоре, която стига до краставиата, там мисля че имаше магазин, почти съм сигурна, дано не те бъркам, веднъж като минавах от там забелязах че има![]()
A къде се намира ' краставиата ' ?Първоначално написано от fluffka1
Ам кой ще ми обясни къде точно се намира такъв магазин в Бургас .. В ЦЕНТЪРА ! моля ви .. спешно ми е , всяка информация ще ми е полезна ( ако има няк'ъв ориентир и по улица : )Благодаря предварително .. ще чакам
опа, грешка, исках да напиша "краставицата", не може да не я знаеш, блока до морската, който е извит като вълна. сега разбра ли ме или да обяснявам ощеПървоначално написано от silwinka
![]()
зад стария Свободен универститет ,там имаше няква уличка ..Първоначално написано от silwinka
доста е голям магазина
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
мхм, там някъдеПървоначално написано от teenems
незнам не съм от Бургас![]()
Омг , има ли някъв смисъл да пишеш коментар .. като не ми помагаш . но все пак мерси , че си направи трудаПървоначално написано от misssel
![]()
![]()
![]()
еми щото няма кво да прави и е решила да спам-неПървоначално написано от silwinka
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Та последно зад свободния ( новия съд) ли се намира ..![]()
Има в М.Рудник до блок 428... (до лакомата спирка)
и още един до Битака..
А в Славейков има до Билата![]()
music is my life!
♪♫♪♫
Аз съм такава,каквато съм,
а не каквато искат другите! (: