- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е да си влюбен?
Понеже някой от модовете решиха да затворят една стара тема със същото заглавие,аз реших да я пусна отново,защото според мен е интересна и може да се научи много.
Ето последня ми пост,ако някой желае ще дам линк за темата,за да видите коментарите.
Е...какво е за вас истинската любов?Изпитвали ли сте я?Какво чувствате?Знам,че не може да се опише,но нека направим едно усилиеВсички тези "пеперудки" и преобръщането на стомаха може да се дължи както на истинско влюбване,така и на временно увлечение.
Освен цялата тръпка,която носи любимия човек,усмивката,която те кара да се чувстваш по-жив от всякога,целувката,от която ти се завива свят и мекия глас,който гали нежно ушите ти и те кара да слушаш все по-задълбочено.Когато те докосне,чак да изтръпваш,да омаляваш и когато затвориш очи да се чувстваш все едно си на небето.
Но всички тези физически чувства не обещават нищо /има и още от тях де Smile /.
Важно е,когато ти сам си готов да му дадеш сърцето си,без да поискаш нищо.Когато можеж да се изправиш пред него ида кажеш с чиста съвест "Аз мога да ти дам всичко от мен,да изменя на себе си,да жертвам всичко,за да си с мен!Готов съм да мина и през Ада за теб,готов съм с всяко мое действие да докажа любовта си пред теб!",без да поискаш нищо в замяна.Когато си готов да покажеш онова беззащитно дете в себе си,без да те е страх от упрек и нараняване!Просто да бъдеш себе си с някой!
На мен лично ми се е случвало да се видим и непосредствено след като се кача в колата си да заплача с глас,просто заради факта,че на момента не е до мен!Случвало ми се е да плача от радост,когато се видим за 10 минути!Случвало ми се е и целият ми свят да се срине за секунди просто от 2 думи!
Зе мен това е любпвта,и колкото и да ми се иска няма да мога да я опиша,просто се чувства.Май се отплеснах.
Пожелавам истинската любов да срещне всеки!И да е споделена.Чак тогава се оценя света и живота.
П.П. В една песен ... Roxette - Listen to your heart ... се пее "When love was wilder then a wind" /"Когато любовта беше по-дива и от вятъра"/ ... мога да кажа само,че наистина може да бъде ...![]()
Вие сте![]()
Хмм сега вече малко се замислих.. Ами и аз нз как да го обясня.Като видя прекрасно момиче просто все едно на този свят съм само аз и тя.
Краката ти се подкосяват ако ти кажа нещо от рода на "Как си" ти всъщност незнаеш какво да и кажеш. Не може просто да се обясни опитах![]()
нз дали мога да го обясна по-ясно.Който е бил влюбен знае за кво става въпрос
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
Така първо в песента се пее When love was wilder thAn THE wind...
Аз се сещам друга фразичка ...No one else could make me sadder but no one else could lift me high above...точно така е...това е човека, който може да те нарани най-лесно, но и да те зарадва най-лесно, просто като е до теб
Когато смяташ, че ебането не е толкова важноте тогава си влюбен
The Spark
когато видя приятеля си макар и от скоро да сме заедно се усмихвам.когато съм без него всичко е еднакво.това не може да се опише виждай го просто и сама ще си отговаряш навсякаде може да видиш любовта просто се огледай и се усмихни и гледаи с други очи
А какво е да гледаш едни и същи теми всеки ден? Ех. ;/
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Когато не ти пука колко боли от самата любов и си готов да дадеш всичко за човека, в когото си 'влюбен'![]()
ми.. влюбиш ли се, ше разбереш... за всеки е индивидуално.. ако обичаш, се стараеш човека, който обичаш да е щастлив.. без значение с тебе или не.. това е любов![]()
Нещо, което не трябва да изпитваш на 1000%. (:
Но половинката ти - да.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
коравосърдечно... леденоооо ... замръзнахПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
за мен озна4ава да си готов на вси4ко за щастието на другия (защото истинската любов е вси4ко друго ,но не и егоизти4на,тя умее да прощава и е готова да дава много и да взима малко в замяна.)и също така другия 4овек да се превърне в смисъла ти на живот
I can't stop myself from loving you <3
Преди месец си лягах и се събуждах в неговите прегръдки и знаех ,че всичко е наред и каквито и проблеми да имахме само една целувка беше достатъчна , за да ги разрешим . За момента ни разделят едни 2500 км и когато си легна в леглото усещам ,че той отново е до мен , отново ме гушка в нашата "поза за сън" ,отново усещам сърчицето му как тупка и отново заспивам с мисълта за него, а сякаш заспивам с него . Толкова ми е близък и толкова го обичам ,че чак аз самата не мога да го повярвам ...![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
Еми вече и аз не знам дали мойто е любовС моя приятел преди да тръгнем на скоро бяхме мнооогоо добри приятели
Беше ми като братче /и още е/ Страшно много държа на него и искам да е щастлив
Всеки път като го погледна или се сетя за него усещам "пеперутките"
Може би още не е любов моето, а много силна обич
![]()
Трагедията е пълна...
За жалост ,до сега не съм изпитвала истинската любов и немога да кажа ..![]()
Да си влюбен е май най-прекрасното чуство. Кара те да си щастлив в всеки един миг дори когато не си в добро настроение, кара те да виждаш и разбираш нещата по-много по различен начин от преди. Човекът когото обичаш да е непрестанно в мислите ти, да искаш да прекарваш колкоти се може време с него. Да харесваш всичко в него да виждаш недостатъците му но да искаш да си с него и да не те интересува кой какво говори кой какво мисли ... теб те интересува само да си с него само да го виждаш, да го усещаш да го целуваш. Да изтръпваш всеки пък когато те целува или докосва .. да виждаш очите му и да откриваш топлина и любов в тях да виждаш себе си в тях... да лягаш и да ставаш с мисълта за него и с нетърпение да чакаш следващия път в които ще го видиш ще го прегърнеш ще го усетиш или просто ще погледнеш в прекрасните му очи... мога да пиша още доста но ще спра до тук.. както казах да си влюбен е най прекрасното нещо на света![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Вдъхновяващо![]()
Първоначално написано от FancyGirl
съгласна съм,че е най-прекрасното чувство.Дано и аз да имам шанса да го изпитам
![]()
![]()
пълна тъпня и загуба на време!
на мнение съм, че любовта не е чувство което може да се опише..![]()
I don`t care .. ;] ..