- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е да си влюбен?
Ами какво ли ?
Много ми се иска да разбера ве4е усе6там нужда да открия то4ния 4овек..... Надявам се да разбера какво е !
Не отдавна опитах с едно мом4е, но просто не стана постояноо си намираж някакви управдания и накрая го зарязах и се обедих в едно любовта не става на сила...ОООоО любовта толкова е необятна!!!! И най- важното не знае възраст ,така 4е не се от4айваите не си мислете ,4е сте закъснелии!!
) Айде много целувкии :** И даноо някога всеки намерии любовта
)
It's a bitter sweet symphony.
"Oт любов най-много боли."
-Пробвайте да се залеете с бензин и да се самозапалите. После пак ми говорете.
Последно редактирано от Concussion : 02-19-2012 на 18:12
Изчетох всичко дотук.Съгласна съм с по нещо от почти всеки пост.
Да , любовта е това , което те кара да се чувстваш някак неземно , някак извисено , щастливо , тъжно.
Самото присъствие на този специален човек те кара да се чувстваш уютно.Усмивката му кара и теб да се усмихваш.Очите му те карат да циклиш в тях без дори да осъзнаваш. Всички тези неща са прекрасни и може би това , че нещо е ново ги прави по-усещащи се.
Искам да попитам хората , които са имали или имат по-дълга връзка от да кажем година - при тях запазили ли са се поне част от тези "розови" моменти и изобщо доколко точно са се променили нещата при всеки индивидуално. Питам от чисто любопитство за всеки.
П.С. Бих добавила само , че любовта е много , много , много ....... повече. Това , за което се говори тук е само прашинка.
Да си влюбен...да обичаш някого, дори и никой друг на света да не мигва за теб. Да гледаш на този някого като на единствения смисъл да продължиш да живееш. Другото...то просто няма значение. Дори този някого да ти раздира сърцето, ти знаеш, че той е единствения, който може да го излекува. Вечер, преди да заспиш, нощем, когато сънуваш, сутрин, когато се събуждаш...винаги мислиш за този човек. Първата ти мисъл. И когато разбереш, че и на него му пука за теб не по-малко отколкото на теб за него...това е всичко, което ти трябва за да живееш. Но когато любовта е несподелена...и там е същото. Пак се стремиш към този човек, и ти не знаеш защо. Знаеш, че нещата не стават, знаеш, че само хабиш усилия и нерви. И все пак...виждаш как с този човек живота ти се превръща в приказка. Факта, че не можеш да получиш от него това, което му даваш, те унищожава и въпреки това продължаваш, защото не можеш да се откажеш просто така. Но въпреки че е последна, надеждата също умира рано или късно. И чак когато успееш да преглътнеш това и да продължиш напред виждаш...че животът всъщност никога не може да бъде приказката която си представяш...че той винаги може да бъде по-добър.
Живей за днес, защото вчера няма да се върне, а утре може и да не дойде.
Много хубаво чувство.
Relax.. take it easy!!
Най-лошото нещо,което може да се случи на човек !
Най-хубавото и същевременно най-лошото нещо, което може да ти се случи. Неописуемо е, но само и единствено ако е взаимно!![]()
Everything happens for a reason
Нещо прекрасно, толкова съм щастлив, че не мога да го опиша :]
Искам винаги да се смеем, да излизаме, да се виждаме, да се шегуваме, просто да сме заедно, обичам да я прегръщам, да я целувам, винаги е весело и приятно, когато сме 2-мата, за мен нищо друго няма значение. Винаги искам да е щастлива, а аз се старая да й правя подаръци, да я разсмивам, да й показвам колко хубав е този свят. Да й казвам, че я обичам, че тя е всичко за мен, да й се обаждам, да я тормозя, да я ревнувам леко от приятели й. Нещо прекрасно, просто нещо, което не се описва с думи.
Като нож с 2 остриета е. Трябва да внимаваш в кого се влюбваш и колко силно се влювбваш, иначе ти се е*ава майката после. Ако си изиграеш добре играта, не е лошо.
My work here is done!
Последно редактирано от Brian Griffin : 02-26-2012 на 21:48
Повече от прекрасно. <3
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.