.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Секс след сватбата?

Какво мислите за хората, които чакат да сключат брак и тогава да започнат воденето на полов живот (има такива, аз познавам) ???

Мега фен Аватара на t0d1t0
    има такива теми,аз съм гледал.
    иначе няма лошо щом така са решили.
    Станислава

Голям фен Аватара на Dollystar
    Секи си преценява сам за себе си, въпреки че аз мисля, че тва е безсмислено.
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на AlokiNn
    Мисля че по-тъпо нещо от това няма.. поне мъничко опит да имаш за да му направиш кефа на тоя до тебе..

...ми аз лично не мисля да се омъжа под 30г възраст ....а някакси да не правя секс до 30 не е опция която искам да използвам! Няма смисъл,ако си с човека когото обичаш,има ли значение минали ли сте под венчилото или не..21 век смме

това е пълна глупост ами, ако никога не намериш човека, с който да прекараш живота си какво? ще си умреш детствен/а ли?

Не е хубаво, замисли се, ако сключиш брак с някоя жена и не искаш да и изневеряваш, ще трябва само нея да я чукаш.Нели е тъпо това?

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Преди 30 години е било нормално. Сега вече не е. То кафе машина не се купува без да е пробвана.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: Секс след сватбата?

Цитирай Първоначално написано от nevinnodiavolche
    Какво мислите за хората, които чакат да сключат брак и тогава да започнат воденето на полов живот (има такива, аз познавам) ???
    След 2-3 години почват да си изневеряват яко. Към брак се преминава след като се налудуваш.

Абе който както реши
    {~}{}~}{~{}{}{}

Град
    Враца
    Ако бях амиш , щях и да съм съгласен ... иначе си е живо мъчение
    Провалът е бавен път към успеха !!!
    Всeки път , когато се видиш в огледалото натисни ТУК
    http://www.teenproblem.net/teenid/Pesenta

Повече от фен Аватара на windowlicker
    Всъщност това си е християнска практика! Аз познавам хора, включително и бившата ми съквартирантка, които просто са решили да изчакат до сватбата. Аз съм я питала защо??? и тя ми каза, че просто искала да е непорочна. Иначе си има приятел и то от 2 години поне (за малко да кажа сериозен) . Иначе друг мой приятел толкова красив! Вече на 24 мисля и той се пази ама той бил религиозен. Срамота!
    И така идеята ми е, че ние не го разбираме товада се чака до след сватбата, но не изначава, че трябва да се подиграваме на тези, които го правят...

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™

Re: Секс след сватбата?

Цитирай Първоначално написано от nevinnodiavolche
    те са ботове тъй беше миналия век... сега се перат на по 12-13 години

аа луда работа

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах преди време имаше една такава тема и аз бях написала, че това е заветната ми цел като една съвсем кротка и недокосната монахиня .. сега го казвам същото!!!

И все пак ако трябва да съм сериозна .. всеки си решава кога, къде и с кого!!! За някои може да е старомодно, за други да е "точното време" .. Въпрос на лични предпочитания и разбирания .. (;

п.с. Ако съпоставя дете на 12, което вече има двуцифрено число момчета, с които е преспала и една 20 годишна девственица познайте коя бих избрала ..

Преди е било нормално. ;д Сега малко хора са така.
    Според мен е глупаво. ;д
    Патриk Патрисия

Мисля, че не са порастнали достатъчно, за да мислят изобщо за 'семейство' и 'брак' в пълния смисъл на думата.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ...ми аз лично не мисля да се омъжа под 30г възраст ....а някакси да не правя секс до 30 не е опция която искам да използвам! Няма смисъл,ако си с човека когото обичаш,има ли значение минали ли сте под венчилото или не..21 век смме
    И аз съм на същото мнение

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    ^Защо? Майка ми се е омъжила...непорочна. Да, преди 30 и кусур години е било, но не е било все пак през 16 век. Моя колежка (от турски произход обаче) ходи с приятеля си 4 години и докато завършихме миналата година (на 23 беше), не беше правила секс с него. Никакъв! То си е традиция, но и тя не можела да си представи ако го направи, как ако се раздели с приятелят си, няма да може да се омъжи. Впрочем и той секс не беше правил(набор ни е също). Аз самата високо ценях девствеността си и я дадох след година и половина връзка на девствения си приятел. Смятам за него да се омъжа и намеренията ми да нямам друг сексуален партньор са сериозни. Просто смятам, че трябва да разбера и тази част от него, за да го обичам пълно, всеотдайно и да съм абсолютно сигурна, че той е мъжът на живота ми. Не съжалявам, че съм правила секс преди сватбата, но ми се ще тя да е с човека, с който това ми се е случило за първи път. Романтичка и консерва съм знам. Всъщност още тогава преди.....4 години почти знаех, че за този човек искам да се омъжа, от него искам деца, че си представям да остареем заедно. Колкото до брака-сърцата ни са свързани в едно 6-та година. Някои бракове не оцеляват и 1% от това време.

Супер фен Аватара на cookie_master
    това си е тяхно решение

всеки си преценява различно ... аз например не можах да изчакам до брак
    In my shoes just to see
    What it’s like to be me
    I’ll be you, lets trade shoes
    Just to see what it be like to

Супер фен Аватара на ubuntureload
    Ръцете ще започнат да прозират от протърканост ... кофти работа ...
    MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!

Супер фен Аватара на Bixel
    Град
    Ямбол д'ге
    кво прай наивноста с хората... "едно време са се пазили до сватбата" XDDDD незабравайте че всички СТЕ програмирани еднакво ....
    GTA Stunting

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от Bixel
    кво прай наивноста с хората... "едно време са се пазили до сватбата" XDDDD незабравайте че всички СТЕ програмирани еднакво ....
    без общи знаменатели .. МОЛЯ!!!

Град
    В.Търново
    sex does matter.
    точно колкото и
    size does matter
    Без хубав сексуален живот за какъв принц и за какъв кон си говорим въобще?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си