.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Как да кажа на наще ,че пуша ?

Аз съм 8клас.. пуша от 6-ти ... баща ми г/д ме знай .. и не е против.. но майка ми ме е хващала.А пък аз всеки път отричам и ми писна да се крия.
    Когато мама ме хвана ми каза : Няма да те казвам на баща ти :P
    но след време татии ме накара да запаля цигара пред него .. и аз естествено се правих че не мога..кашлях т'фа онова .. знаете как е
    Не ,че не ме знаят ами просто се правят на ударени ,, и искам да им кажа ,защото ми писна
    Обаче има и друг проблем уча в такова дскл .. че тренирам всеки ден балет... и цигарите не ми се отразяват добре,когато съм на тренировки .. и се чудя .. дали да ги откажа, или а им кажа :P помогнете

Според мен ги откажи по-скоро .. Или ако не искаш пък поне пуши по 1, 2 цигари на ден .. Пък за родителите според мен не им казвай даже да знаят може по нататък да ти създадат Проблеми

Цитирай Първоначално написано от Bellezza
    Според мен ги откажи по-скоро .. Или ако не искаш пък поне пуши по 1, 2 цигари на ден .. Пък за родителите според мен не им казвай даже да знаят може по нататък да ти създадат Проблеми
    Да така е ... пък и аз не пуша мн .. с най-добрата ми приятелка правим партия купуваме 1 кутия и цяла седмица сме с нея ..

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    аз пуша от миналата година (8 клас) почнах от 1-2 цигари на ден и стигнах до почти цяла кутия... предимно пуша в къщи, и не са ме хванали... само дето един ден ме видяха доло с една кутия виктори викам не са мой, дадаха ми да ги паза. майка ми почна са смей и постоянно ме пита искаш ли една цигара от мойте аз не ... сигурно знаят че пуша, но няма да им казвам... някой ден нарочно ще запаля пред тях да ма видат хубаво .
    Изчакай още 1 2 години и тогава им кажи

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Аз им казах на третата седмица, откакто почнах и ме караха да ги спирам, поне 3 месеца у сега съжалявам, че не ги послушах..
    а по темата, не знам просто ей така им кажи, няма да те набият или ударят спокойно.
    Аз им казах като се събрахме една вечер и нали, им казах и те доста странно реагираха даже им показах цигарите, но не запалих. И ме питаха, как почна, защо почна, кой те накара.. и сега пред тях пуша Айде успех и не се притеснявай толкова...

ми те не ,че ще ме бият или нещо подобно ... просто исках ,когато им го кажа да не се почувстват зле но все пак благодаря за всичко

Голям фен Аватара на Yancheto
    Ами, ако не ти харесва кой знае колко и можеш и без цигари - спри ги. Иначе щом родителите ти са почти сигурни, че пушиш- кажи им, ще им хареса факта, че си честна с тях.

Супер фен Аватара на someonerandom
    Е?Каза ли им?
    Ако не си,според мен трябва да им кажеш,и без това вече явно знаят.И знам че ще прозвуча като баба ти,обаче все пак спри ги-и ти казваш,че ти пречат при тренировките,а и след време ще съжаляваш,че не си ги спряла...

Голям фен Аватара на crazymm
    И аз така исках да кажа на майка ми. Тя подозираше, не беше против, обаче с бащата много зор. Казвал ми е: "Ако те хвана, че пушиш, ще ти дам да изядеш една кутия." При което естествено аз се заливам от смях..
    Един ден си бях оставила компа отворен на снимките, те са ги разгледали и са ме видяли на няколко с цигари . Споменаха го 2-3 пъти и сега нямам проблеми.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Откажи ги И без това вече не е модерно да се пуши А и си съсипваш здравето още от 6 клас
    Трагедията е пълна...

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от Korrnyy
    Откажи ги И без това вече не е модерно да се пуши А и си съсипваш здравето още от 6 клас
    Може да не е затова...
    Ами отиди при нея и и кажи.Мнооооого по-лошо е ако разбере от друг (е тя твойта май вече знае де..) Защото моята майка разбра от др. хора и повече я ядоса това,че не съм и казала,не толкова,че пуша...

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    ами лесно - отиваш и казваш:
    - Тате, отказах цигарите!
    - Ама ти пушеше ли? И кога ги отказа?
    - Утре и вдругиден правя 2 дена

кажи на вашите щото после ще ти мрънкат, че си ги лъгала и т.н. а иначе щом тренираш няя място за цигари.. ама ти си решаваш

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Нз ако са разбрани и народни хора може да го приемат добре и нормално,ама ако са строги нз може и да ти кажат да ги спреш или да те накажат без пари

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Охх.. боже. Щом не ти се отразяват добре,що пушиш???????? Спри ги бе момиче! Тцтцтц.. От 6-ти клас моля ти се пуши.. Оф.. леле.. Колко мъка има по тоя свят..
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

ем по добре така ти да се прайш че не пушиш и те да се праят че не знаят

аз цигари не пуша ама наще кат разбраха за тревата и аз им казах че вече няма да пуша
    и сега знаят че си пуша ама се праят и тай ми е перфекно ;]
    Еуфория от изгрева
    и еуфория от деня,
    еуфория от залеза
    и еуфория от нощта.
    Еуфория от смеха,
    на госпожица Хуана -
    болка от страха,
    глупава забрана...

Град
    България
    Спри гии .. безмислено е, а и после ще съжаляваш,но ще бъде късноо ...

Голям фен Аватара на d3sincet0y
    Град
    Nяkъde п0 sVeта...
    оххх... откажи ги...
    времет0 тu uztuча

Град
    в света на приключенията ..
    вземи ги откази ;вместо да мислиш как да кажеш на вашите;че пушиш ...

както казаха и преди мен, по-добре е ти да им кажеш, отколкото да разберат сами или да научат от някой друг. въпреки че според мен е по-добре да ги спреш, все пак си 8 клас и тренираш и сама си го каза-не ти се отразяват добре. пък и това твойто-1 кутия на седмица с приятелка дрън-дрън .. по-скоро е нещо от типа на "вижте ни колко сме готини, вече пушим и прочие .. ". аз като казах на родителите си лично нямах проблеми, защото знаят че щом пушат и те не се много на положение да ме поучават, пък и знам какво правя и ако поискам ще ги спра заради своето желание, а не защото някой ме кара. пък и тук явно се намесва и възрастта като фактор-аз съм 11 клас, ти си 8. аз ако бях пушила на твоите години, не знам как са щели да реагират. просто по-добре ги спри докато ти е време, да не съжаляваш в последствие.
    Inside every cynical person, there is a disappointed idealist.

и аз съм 8-ми клас и го имам същия проблем .. Само че на мен ми се карат .. А до колкото разбрах на тебе няма да ти се карат, така че им кажи, пуши по по-малко и продължавай да тренираш .. Аз също тренирам и откакто почнах да пуша по по-малко не ми се отразяват толкова

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от GeWsTyLe
    Спрях ги,..
    Най-правилнот решение
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Спряла ги била.

Мега фен Аватара на LittleDude
    Град
    bs™
    Цитирай Първоначално написано от GeWsTyLe
    Спрях ги,..
    що?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си